Clint Vloženo 26. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2016 (editace) Ošklivé to není, i to auto se mi celkem líbí, ale kdybych měl ty prachy, vezmu raději bráchu Kodiaka....Seata Aztéku...Je levnější a možná méně vrže Editováno: 26. Říjen 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 26. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2016 Seat je ale brácha budoucího Yetiho a ne Kodiaka :-) Kodiak není ošklivej ale cenově podobnej Superbu a ten se mi líbí teda víc (Kodiaka už jsem viděl i na živo) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2016 (editace) 1 hour ago, Radius said: Kokto a pochlubis se co delal Papa se Superbem? leknul se nákladáku tak to strhnul na velké obrubáky najel nahoru a pak dolu. Takže k.o litáky a kola. snad to vezme havarijko nebo mu pak seženu jiné letnáky z netu.... akorát starosti nahovno. Editováno: 26. Říjen 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2016 (editace) mě dnes přišlo toto. ale jsem nerozhodný jak Klint seat.pdf Editováno: 26. Říjen 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 26. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2016 Pawouk táhnul po stěně mrtvou myš https://www.novinky.cz/koktejl/418634-pavouk-tahnul-po-stene-mrtvou-mys.html 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 26. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2016 To vypadá hodně slušně. „2 hlavové opěrky s WOKS systémem vpředu“ - vidíš to, dostaneš k tomu dvě WOK pánve! 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2016 No ale to je krátká buzna kárka, nebo ten dlouhej myslivec pěknej ? Protiúčet -20tis, asi Kokta dává protiúčtem jeko oktávku 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 26. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2016 (editace) Včera jsem viděl na cestě relativně pěkného Tiguanu a říkal jsem si, že si ho musím vyzkoušet a podívat se, jak si stojí cenově a výbavově. Našel jsem model, který chci zkusit! Ta barva a volant... Awww. Úplnej Wartburg. Editováno: 26. Říjen 2016, autor: Sabiza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2016 Mně to přijde, že ty VW snad zdražili či co, rozumný auto 700+ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2016 před 4 hodinami, PavkaKorčagin napsal: "Vrzání" v interiéru, bych neviděl jako "závadu". Ba naopak... . Tak jest - to není závada, ale vlastnost. před 1 hodinou, PavkaKorčagin napsal: Pawouk táhnul po stěně mrtvou myš https://www.novinky.cz/koktejl/418634-pavouk-tahnul-po-stene-mrtvou-mys.html Dobře ty. Jsem koukal, že už máš označkovaná obě auta klubovými samolepkami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2016 1 hour ago, Clint said: No ale to je krátká buzna kárka, nebo ten dlouhej myslivec pěknej ? Protiúčet -20tis, asi Kokta dává protiúčtem jeko oktávku mě maly stačí, velky auto už mám. trandáka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 26. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2016 před 54 minutami, Pawouk napsal: Dobře ty. Jsem koukal, že už máš označkovaná obě auta klubovými samolepkami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2016 leknul se nákladáku tak to strhnul na velké obrubáky najel nahoru a pak dolu. Takže k.o litáky a kola. snad to vezme havarijko nebo mu pak seženu jiné letnáky z netu.... akorát starosti nahovno. No jo, kdyby mel RAMku tak by ani nezaregistroval, ze vjel na nejaky obrubnik. Ale naopak, kamion by se mu jeste vyhnul do skarpy. [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2016 Ramka by to asi dala no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2016 To nemusí bejt Ramka, dá to i náš starej zrezlej šiťáckej služební Defender [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2016 Spravne, poctivej offroad. Ale srac to bude, to je asi pravda. Jako vsechny Land Rovery, spolehlivost horsi jak Skoda a to uz je co rict. [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2016 Land Rover je nejhorší co je, Fiat je proti tomu zpracováním jak Lambo proti Wartburgu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2016 Máte Defendra? Jenže ve světě jezdí tento model (respektive jeho předchůdce) už desítky let a to tam, kde nejsou žádné silnice a ta auta stále fungují... Na případnou opravu stačí kladivo a šroubovák. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2016 Jen ze Clint s nim dela drifty na rovnem letisti a divo se ze to nejezdi jako porsche. Uz ho kokta nakazil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2016 Defendera ne, máme Freelandera, což bude ten problém [emoji52] Vlastně už ne. Celý se to v říjnu rozsypalo, motor se zadřel, půjde do šrotu. Dostaneme asi Dustera [emoji23] Měli jsme ho na testování a jeden blb od nás řekl, že je super a že jezdí jako blázen. Tak jsme ho sice zbušili, ale už nás to asi nezachrání. On má totiž sračkoidní krabici Mitsubishi s atmosférou 1,6. Tak mu dacia přišla jako žihadlo. Debil no. [emoji52] Přesně tohle totiž ti nahoře chtěli slyšet a tím pádem nebude požadovaný Hilux. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2016 tak když mají naftáka na letiště, kde najedou max 5 metru po dráze aneb idioti si koupí naftu na letiště 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2016 Ty vole bych ho zabil. Videl si novyho Hiluxe. Pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 26. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2016 Jen ze Clint s nim dela drifty na rovnem letisti a divo se ze to nejezdi jako porsche. Uz ho kokta nakazil. Clint nemá ani řidičák. Na letišti může jezdit maximálně na jezdících schodech. Na srazy jezdí autobusem nebo taxíkem. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2016 Nene ja ho videl prijizdet. Resp. Nejdriv jsem slysel vrzajici plasty a az pak jsem ho videl. Pisen ohlasujici pomstu, resp. vrzani ohlasujici prijezd Clinta. [emoji3] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2016 (editace) Klinte tak co, koupíš zase za 700 tisíc? to je kára čoveče omlouvám se seatu s "novým" faceliftem leonu, ještě tě že neudělali tohle co mbéčko http://www.auto.cz/skoda-octavia-facelift-oficialne-opravdu-je-ctyroka-99652 Editováno: 27. Říjen 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky