Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

Tím chtěl Hurikán ovšem naznačit, že by ji Sabizovi prodal [emoji6]

Jj ctek je dobrej. Jednu nabijecku mam furt napichlou na sttutgartu

• Autor

Hurikán měl sice Rso, ale v sociální verzi. To znamená motor a na něm dvě sedačky, volant a pedál plynu [emoji23]

a ještě neuměl řadit :D při přeřazení mu to vždy cuklo :D

To Petrrr. Obavam se, ze ja jsem takovej srdcar skodovkar, ze mou viru nezlomis :D

• Autor

Beuticek je můj člověk. Spolu budeme bojovat za lepší Škodovku a hájit ty naše [emoji6]

všichni!!! Auto v základu, o to tu jde :D Mé jediné přání z výbavy je si pořádně nahřát prdel na ty vaše dýchánky :kol-130:

A koktovy přidávám negativní bod, doufám že sem mu to patřičně natřel -_-

Jinak ted musím souhlasit že LeonCupra se prostě vyplatí

Upraveno od Hurikan88

• Autor

Ještě abys taky občas přijel, naposledy jsi byl před léty v tom Fordu, jak jsi jel pak vlakem domů :D

Beuticku. Ja Tvou viru nezlomim, ale ale sama skoda az si koupis soucasnou funglovku.

Jinak Clintovo vira a jinych lidi zde uz taky neni takova jako byvala. Ma kazani a sama kvalitni skoda u jejich vozu prinesla sve ovoce [emoji23] . I kdyz Clint je tvrdak, tomu i kdyby po tydnu u Skody odesel motor, pujde a koupi novou Skodu. [emoji23] Stryc dnes jel na predvadecku Kokodaka teprve ted po mesici co uz ho ma objednaneho. Jsem naplej. Jsem pak naplej po rocni zkusenosti jak bude drzet jeho vira. Ale treba vse bude ok coz je jen moje zbozne prani, nez ze bych tomu veril.

Komu ze se v novem RSu ztracela po mesici voda v chladici? [emoji16]Huri bebo JohnyX

Fordem jsem nikdy nebyl a voda se nikdy neztrácela, až po zákroku teda :D

Upraveno od Hurikan88

před 4 hodinami, Petrrr napsal:

No jo no. Pawouk zase bude mit praci. Ne jako do ted s nohama na stole.

emoji23.pngemoji23.pngemoji23.png

Jo je to tak, nic naplat. Ackoliv me obcas dokazete nasrat ( ostatne jako ja vas asi) mam vas rad. Nejde jen tak hodit za hlavu ty stovky projetych km, stovky litru benzinu sezranych kolen a vychlastanych piv. Neznat se osobne uz bych na vas davno flusnul. emoji23.pngTo mi pripomina, ze takovej Pawouk Stan atd. nas jeste nepozvali k sobe na grillovacku.

Grilovačka v paneláku by nebyla příliš vhodná. Až budu magnát jako Clint, nebo motos, tak jo. Maximálně by to šlo v garáži v sudu od nafty. :p

Ale byl. Tam kde rozdavaji pecena kolena temer zadarmo v te prdeli u Kladna. Nebo zos taky prijel vlakem. [emoji23]

• Autor

V létě zase plánuji grilovací akci na zahrádce. Už ani déšť nevadí, pač sedět se bude krásně pod přístřeškem ;-)

Co to tady zase převzal Petrr se asi odmlčím...max teda na 1-2dny, Petrr je větší borec :ph34r:

Huri nebud tak zavistivy. Kazdy nemuze byt borec. [emoji23]
Ale ted vazne. Mas nebo mel si to Mondeo ne? Vsak si mi ho ukazoval v tech Doksech u Kladna na tom caji.

Když se vrátil ztracený a zatracený člen klubu, mohl by uspořádat pro jednou sraz v těch jeho zapadlých končinách. Já rád jezdím na výlety. :kol-48:

Clinte, to si pis! Budeme bojovat proti vsem! :lol:

no jo měl jsem Mondeo, včera mi někdo volal na inzerát měl jsem ho asi půl roku na yauto.cz....jinak bych na něj úúúplně zapoměl :D A ano bylo celkově lepší jak ty levnější sračky z VW

• Autor

Jo to by KinderPlačka mohl udělat něco tam v kotěhůlkách, oprasime ruštinu a jeho manželka nám bude posluhovat [emoji6]

To Petr: mam OIII jako Clint a jsem spokojenej, takze se zatim vydrzim udrzet prizen B)

Jo ty myslis nez ty sracky Octavie [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Pawouku klidne. Kdy mam v tom Puppu zamluvit ta mista.
Ale napadlo me to. Pekne misto bych mel. Nejlepsi kolena jaka jsem kdy jedl. V podstate soucast pivovaru Chodovar. Ale pro Vas Prazaky co neumi jezdit na snehu a a auta co musi mit ve vzduchu smog aby fungovala by tam ani nedojela. To uz nemluvim o lenosti jakou Prazaci obvykle oplyvaji. [emoji23]
http://www.chodovaplana.info/restaurace-ve-skale.php

Tohle se tady už jednou probíralo, ale nějak to pak vyšumělo...

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.