Clint Vloženo 28. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2017 Tím chtěl Hurikán ovšem naznačit, že by ji Sabizovi prodal [emoji6] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 Jj ctek je dobrej. Jednu nabijecku mam furt napichlou na sttutgartu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2017 Hurikán měl sice Rso, ale v sociální verzi. To znamená motor a na něm dvě sedačky, volant a pedál plynu [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 a ještě neuměl řadit při přeřazení mu to vždy cuklo 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 To Petrrr. Obavam se, ze ja jsem takovej srdcar skodovkar, ze mou viru nezlomis 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 (editace) kdybych byl syn klinta, tak to takhle dělám taky!!! https://www.facebook.com/advert.ge/videos/1169297853089742/ Editováno: 28. leden 2017, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2017 Beuticek je můj člověk. Spolu budeme bojovat za lepší Škodovku a hájit ty naše [emoji6] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 (editace) koukam, že svině španělský taky podražili lehce. http://cc.porscheinformatik.com/cc-cz/cs_CZ_SEAT/S/models Editováno: 28. leden 2017, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 (editace) všichni!!! Auto v základu, o to tu jde Mé jediné přání z výbavy je si pořádně nahřát prdel na ty vaše dýchánky A koktovy přidávám negativní bod, doufám že sem mu to patřičně natřel Jinak ted musím souhlasit že LeonCupra se prostě vyplatí Editováno: 28. leden 2017, autor: Hurikan88 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2017 Ještě abys taky občas přijel, naposledy jsi byl před léty v tom Fordu, jak jsi jel pak vlakem domů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 Beuticku. Ja Tvou viru nezlomim, ale ale sama skoda az si koupis soucasnou funglovku. Jinak Clintovo vira a jinych lidi zde uz taky neni takova jako byvala. Ma kazani a sama kvalitni skoda u jejich vozu prinesla sve ovoce [emoji23] . I kdyz Clint je tvrdak, tomu i kdyby po tydnu u Skody odesel motor, pujde a koupi novou Skodu. [emoji23] Stryc dnes jel na predvadecku Kokodaka teprve ted po mesici co uz ho ma objednaneho. Jsem naplej. Jsem pak naplej po rocni zkusenosti jak bude drzet jeho vira. Ale treba vse bude ok coz je jen moje zbozne prani, nez ze bych tomu veril. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 Komu ze se v novem RSu ztracela po mesici voda v chladici? [emoji16]Huri bebo JohnyX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 (editace) Fordem jsem nikdy nebyl a voda se nikdy neztrácela, až po zákroku teda Editováno: 28. leden 2017, autor: Hurikan88 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 před 4 hodinami, Petrrr napsal: No jo no. Pawouk zase bude mit praci. Ne jako do ted s nohama na stole. Jo je to tak, nic naplat. Ackoliv me obcas dokazete nasrat ( ostatne jako ja vas asi) mam vas rad. Nejde jen tak hodit za hlavu ty stovky projetych km, stovky litru benzinu sezranych kolen a vychlastanych piv. Neznat se osobne uz bych na vas davno flusnul. To mi pripomina, ze takovej Pawouk Stan atd. nas jeste nepozvali k sobe na grillovacku. Grilovačka v paneláku by nebyla příliš vhodná. Až budu magnát jako Clint, nebo motos, tak jo. Maximálně by to šlo v garáži v sudu od nafty. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 Ale byl. Tam kde rozdavaji pecena kolena temer zadarmo v te prdeli u Kladna. Nebo zos taky prijel vlakem. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2017 V létě zase plánuji grilovací akci na zahrádce. Už ani déšť nevadí, pač sedět se bude krásně pod přístřeškem ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 Co to tady zase převzal Petrr se asi odmlčím...max teda na 1-2dny, Petrr je větší borec 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 Huri nebud tak zavistivy. Kazdy nemuze byt borec. [emoji23] Ale ted vazne. Mas nebo mel si to Mondeo ne? Vsak si mi ho ukazoval v tech Doksech u Kladna na tom caji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 Když se vrátil ztracený a zatracený člen klubu, mohl by uspořádat pro jednou sraz v těch jeho zapadlých končinách. Já rád jezdím na výlety. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 Clinte, to si pis! Budeme bojovat proti vsem! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 no jo měl jsem Mondeo, včera mi někdo volal na inzerát měl jsem ho asi půl roku na yauto.cz....jinak bych na něj úúúplně zapoměl A ano bylo celkově lepší jak ty levnější sračky z VW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2017 Jo to by KinderPlačka mohl udělat něco tam v kotěhůlkách, oprasime ruštinu a jeho manželka nám bude posluhovat [emoji6] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 To Petr: mam OIII jako Clint a jsem spokojenej, takze se zatim vydrzim udrzet prizen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 Jo ty myslis nez ty sracky Octavie [emoji23] [emoji23] [emoji23] Pawouku klidne. Kdy mam v tom Puppu zamluvit ta mista. Ale napadlo me to. Pekne misto bych mel. Nejlepsi kolena jaka jsem kdy jedl. V podstate soucast pivovaru Chodovar. Ale pro Vas Prazaky co neumi jezdit na snehu a a auta co musi mit ve vzduchu smog aby fungovala by tam ani nedojela. To uz nemluvim o lenosti jakou Prazaci obvykle oplyvaji. [emoji23] http://www.chodovaplana.info/restaurace-ve-skale.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 Tohle se tady už jednou probíralo, ale nějak to pak vyšumělo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky