Clint Vloženo 1. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2014 (editace) Tak kdo ty tajnůstkáři.... Editováno: 1. Březen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Březen 2014 Sdílet Vloženo 1. Březen 2014 tajemno jako v karpatech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2014 Podle toho data něco hodně starýho.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Březen 2014 Sdílet Vloženo 1. Březen 2014 akorát mě tam datum nefunguje, takže jeto ze včera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2014 (editace) A sakra.... To je ta dodávka na Řevničov :D bys mohl to video sem mrsknout ....sem ani nevěděl, že tam má kameru syčák Editováno: 1. Březen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Březen 2014 Sdílet Vloženo 1. Březen 2014 hádejte kdo to mohl být? Bez názvu.png To je Clint v kopci z Krušovic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Březen 2014 Sdílet Vloženo 1. Březen 2014 ale hroznej feťák v té dodávce, zabírá celou dvouprodovku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Březen 2014 Sdílet Vloženo 1. Březen 2014 jj a čára není zeď, když tam nikdo nejede a policajti nejsou v dohledu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2014 (editace) Jo byl to nějakej blázen, jel přes dva pruhy, nedalo se jinak Asi taky pořídím kamerku pro tu srandu.... Editováno: 1. Březen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Březen 2014 Sdílet Vloženo 1. Březen 2014 (editace) já sem si koupil malou a relativně dostupnou, sou pak suprové kamery např značky DOD a to stojí kolem 6000kč a to fakt nedám.... tu v noci nemá cenu ani dávat, něco tam je vidět ale je to o ničem ale něco sem dám. http://levnealarmy.cz/eshop/bezpecne-cestovani/cerne-skrinky/miniaturni-video-zaznamove-zarizeni-do-automobilu-s-vysokou-kvalitou-obrazu.html Editováno: 1. Březen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 1. Březen 2014 Sdílet Vloženo 1. Březen 2014 ten Airbus 330 Air Emirates to měl asi přečipovaný že do toho tak vlítnul ne? Čekal jsem že to vydrží víc, ale v té rychlosti se není čemu divit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Březen 2014 Sdílet Vloženo 1. Březen 2014 hurikáne rejpej, to dřív tady rejpal i strejda clint a včera říkal trošku jiné slova, pan petrrrrr mě to může dosvědčit 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Březen 2014 Sdílet Vloženo 1. Březen 2014 Jojo, musim potvrdit. Ten Koktovo belasek je pila. Ja byl nadsenej a to jsem ani neridil. Az se jeste odstrani mirne obavy co se zivotnosti dilu tyce pak nereknu ani popel. A to cas ukaze. Ja mel chipovanou O1 tdi resil jsem take to dilema. dnes ma 200tis a porad jezdi na puvodni turbo. Ano odesla spojka relativne brzo 140tis ale tu zlikvidoval setrvak ktery jak vime odchazeji tak jako tak. A az bude mit nekdo obdobnou zkusenost jako ja s chipem co se zivotnosti tyce s TSI (pockam si u Kokty) Pak uz ani nepipnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Březen 2014 Sdílet Vloženo 1. Březen 2014 Kokto: Ten odkaz na kameru, to je drama tedy v tom ukázkovém videu... Clinte: A co děláš přesně - myslím zaměřením Petrrre: Podle mě chip ano, ale u Kokty je to podle mě asi až moc, uvidíme jak to bude po 100000km... Já mám chip už skoro těch jubilejních 100000km a zatím všechno dobré, ale já to v poměru s Koktou nachipoval o 2/3 jeho chipu (viz např.chip Arla, kterej chipoval RSo na stejně vysoký výkon jako má Kokta a to měl původní výkon 137kW oproti Koktovo 118kW ... ale jak říkám, ukáže čas jestli to vydrží a jak dlouho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Březen 2014 Sdílet Vloženo 1. Březen 2014 (editace) stringo už sem ti to sem jednou psal, PD je limitující, CR není problém z 81kw poslat na 140kw, arlovo 2.0 TFSI taky a nevím u koho byl ani, jiny upravce z jeho auta by dostal ještě lepší vysledky.... novější generace 2.0 TFSI se v pohodě posílá z nějakch 147kw-157kw na 195-205kw.... běžné zvyšování vykonu i u jiných upravcu.. graf audi A3 1.8 TFSI jako mám já... Editováno: 1. Březen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2014 Jo Koktovi to lítá pěkně. Ono záleží také, jak moc člověk po čipu jezdí na ostří nože, pokud není blázen a nejezdí na hraně, nemyslím si, že by něco mělo nějak odejít. Já se spíše bojím toho možného přeskočení, protože v tomto případě od toho dá škodovka ruce pryč a na nový motor tedy finance mít nebudu. Pokud to člověk nenačipuje, tak samozřejmě škodovka i po záruce hradí náklady na opravu v rámci kulance. Je nutné mít samosebou všechny povinné prohlídky v autorizáku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Březen 2014 Sdílet Vloženo 1. Březen 2014 (editace) já té kulanci po záruce už nevěřím, budeš mít ke 100000km, uznají že to auto je pomalu na odpis, takže ti dají nevyhodnou kulanci, jako cosbymu na haldex.... z oc klubu to někomu taky přeskočilo, měl jenom 31000km a měl to zvýšené od powertecu tuším na nic nikdo neprišel, to je ovšem na tobě... většinou co sem koumal i na briškodě, tak to přeskakuje za studena, jak jsme se včera bavili a všichni se shodli.... jinak tady videjka z příjezdu: https://mega.co.nz/#!dVRjhTDb!fPNfGD_ujK6w6V5gTcNNc4XT27QUxAd5EwvE0f5ZLfE https://mega.co.nz/#!8IR3mTrQ!b66SBCLmgVEEAgKhXdUKpPWFR_h8j3P8Puyz88uGLf4 Editováno: 1. Březen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Březen 2014 Sdílet Vloženo 1. Březen 2014 Kokto já to samozřejmě vím a neberu to nikomu, ono není problém výkon poslat i na 300kW, ale musí zákonitě něco být přemáháno a odejde to. Však říkám, uvidíme za 3 roky jak to bude, třeba jsou díly opravdu naddimenzovány na takovéto výkony. Já jen vím, že bylo pravidlem navyšovat výkon u TDi i FSi o cca 25-30% aby se nic nekurvilo, vše nad bylo už pro mechanické díly přetěžující. Pokud tomu u CR a TSi je jinak, je to jedině dobře, ale to ukáže čas... To že se běžně 1.8TSi takto upravují nemůžeš brát že je to dobré, může se to pěkně všem zase rychle vysrat... Ale budu rád, když tomu tak nebude, protože další auto už bude CR nebo TSi, takže budu vědět do čeho jít a do čeho ne Hlavně ať Kokto slouží dlouho,... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Březen 2014 Sdílet Vloženo 1. Březen 2014 (editace) však motorpower klidně říkal, že tam je ještě rezerva že mě to pošle ještě víše, ale že už je to o držku. Klidně si mu zavolej, on ti dá jiné grafy a kontakty na lidi, co to mají od nich čiply, akorát třeba v pasatech atd, ale je to stejný že jo, známe VAG. Jinak pro tebe klinte vysvětlivky. Jak vidíš původní vykon u seriovky začíná jet od cca 4400 otáček do těch 7000 kde je omezovač, tam máš nejvyšší vykon... po upravě mám nejvyšší výkon od 5400 otáček do těch 7000, to je důvod proč je potřeba to točit do červenyho, vykon tam máš i u serie největší a díky dlouhému převodu neztrácíš sekundu řazením. https://www.dropbox.com/s/jp6v37cw91gxv3j/vysvetlivka.pdf P.S. ten kopeček u původního vykonu, byl prý problém na lambdě kde po upravě již není. Editováno: 1. Březen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 1. Březen 2014 Sdílet Vloženo 1. Březen 2014 (editace) když jsem kupoval 1.4TSI tak za měsíc vyšla OII fl 2.0TDI 81kw a to jsem opravdu hodně litoval že jsem chvilku nepočkal, to bych si jí taky nechal hned čipnout...taky se těším na to tvoje TSi p.s. a měnit auto po měsíci se mi zase moc nechtělo :-))) každopádně pořád s láskou vzpomínám na 1.9tdi pd Editováno: 1. Březen 2014, autor: Hurikan88 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2014 Gut gut, kde je zvuk? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Březen 2014 Sdílet Vloženo 1. Březen 2014 klinte přečti si nahoře moji pracně udělanou vysvětlivku, měl sem na srazu vytáhnout notebook a udělat přednášku amatéra čověče musíš ho zapnout na kameře a sem rád že je to většinou bez zvuku o práci méně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Březen 2014 Sdílet Vloženo 1. Březen 2014 (editace) ještě graf té 81kw. http://forum.skodahome.cz/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_id=321687 jede to pak nějak takto: 1.8 TSI před a po Editováno: 1. Březen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 1. Březen 2014 Sdílet Vloženo 1. Březen 2014 jo a když jsoem koukal na recenzi tady: http://www.autoforum.cz/testy-aut/prvni-test-seat-leon-cupra-2014/ tak by mě to taky lákalo jen třeba na léto to chipnout 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Březen 2014 Sdílet Vloženo 1. Březen 2014 Kokto, ty pořád nechápeš co se snažím říct... Když Ti řeknu že jsem si nechal chipnout 1.8TSi na 200kW a je to v pohodě, tak hned poběžíš a necháš si to taky udělat protože Ti někdo řekl že je to v pohodě a že to jde? Taky musíš trošku zapojit svůj vlastní rozum. To auto je na něco stavěné a v dnešní době šetření předpokládám, že moc veliké rezervy pro zátěž dílů tam nebudou, tudíž musíš sám vědět kolik je asi reálné ty komponenty více zatížit tak, aby jsi z toho dostal maximum, ale abys je nezačal nadměrně opotřebovávat neboli ničit. Motorpower jsou dobrá firma, mají kladné reference, ale pořád je tu to, že TSi jsou tu 4 roky, většina lidí je v záruce nechipla, tudíž cca 2 rok jsou nachipovaná a jak říkám, ukáže se za 3 roky. Možná se nestane nic, možná taky budete všichni nuceni měnit turba, mezichladiče, spojky atd.atd.... A fakt Ti ten výkon přeju Kokto, to není o tom, že bych to nějak hatil, nebo tak, jen říkám, že se mi to zdá celkem už hodně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky