Pawouk Vloženo 1. Březen 2014 Sdílet Vloženo 1. Březen 2014 No jo, ale co s tím chceš dělat jinýho? Mně to někdy pěkně štve, jak to mlátí. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2014 Já si nevšiml, že by mi to mlátilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Březen 2014 Sdílet Vloženo 1. Březen 2014 tak ono by tam stačilo dát nějakou filcovou podložku nalepit.... nebo tam dát tohle http://www.autowak.cz/?p=productsMore&iProduct=4402 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2014 Nebo jezdi ve dvou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Březen 2014 Sdílet Vloženo 1. Březen 2014 tak já se nepásám po couračkách, takže i tak jinak stringo 1.8 TSI fakt bylo v roce 2007, protože sem otcovi namlouval ať vezme 1.8 TSI a ne pitomej nafták, kterej se začal vracet finančně minulej rok... http://www.sauto.cz/osobni/detail/skoda/octavia/11081413?goFrom=list Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Březen 2014 Sdílet Vloženo 1. Březen 2014 Ty návleky jsou bléé. Ono to nemlátí vždy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Březen 2014 Sdílet Vloženo 1. Březen 2014 (editace) nebo tam stačí nalepit tohle, jdu to najít dobrej nápad pawouku http://www.czc.cz/akasa-ak-pax-2-odhlucneni-skrine/26209/produkt tak už mě došla, tak přiobjednám protože to mlácení mě fakt neskutečně štve jinak včera Petra štvalo, že nemám v kufru plato, že to dělá hluk, tam já tam nesedím je mě to fuk Editováno: 1. Březen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Březen 2014 Sdílet Vloženo 1. Březen 2014 No jo plastomanie, stejne jak u Rapida. Kam ta Skoda vede. Zase to na mycce oplachnes s wapkou a mas cisto i uvnitr a nicemu to neva. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Březen 2014 Sdílet Vloženo 1. Březen 2014 http://you.bo/video/nejdebilnejsi-reportaz-vsech-dob-1214 oblíbena pawoukova televizní stanice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Březen 2014 Sdílet Vloženo 1. Březen 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Březen 2014 Sdílet Vloženo 2. Březen 2014 (editace) tak klinte už sem ti našel závodaka za přijatelny peníze pro tebe http://www.mobile.de/cz/zna%C4%8Dka/audi/model/rs4/vhc:car,cnt:de,pgn:8,pgs:10,srt:price,sro:asc,mke:audi,frn:2007-01,prx:25001,ful:petrol,ger:manual_gear,ccn:2801/pg:vipcar/190238006.html Editováno: 2. Březen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2014 NOjo, jenže má hodně nalítáno a je sedm let starý. Ale pojede pěkně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Březen 2014 Sdílet Vloženo 2. Březen 2014 200 tisíc po Německu je hovno a ještě s atmoskou jestli tam lili olej Někdy lepší 7 let stary Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2014 7 let starý auto jsme už dlouho neměl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Březen 2014 Sdílet Vloženo 2. Březen 2014 Se podivej na souseda. A vubec mu to nevadi. Koupis sadu podlozky pod kola a muzes taky machrovat. Kdyz on tak ty taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 2. Březen 2014 Sdílet Vloženo 2. Březen 2014 No a to si vem k tomu hypoteku na nahradni dily...:-D 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Březen 2014 Sdílet Vloženo 2. Březen 2014 (editace) spidermane, už sem se konečně dokopal registrovat na spiritmonitoru, stačí tam psát jenom kilometry, nemusím snad tam psát trip kilometry, že si to dopočítá z celkových km. Editováno: 2. Březen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Březen 2014 Sdílet Vloženo 2. Březen 2014 jj, napíšeš stav tachometru a ono to spočítá kolik jsi ujel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Březen 2014 Sdílet Vloženo 2. Březen 2014 okay už sem tam vpálil první udaj, tak snad příště nezapomenu to tam dopsat z mobilu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Březen 2014 Sdílet Vloženo 2. Březen 2014 jinak jak sem koukal pawouku na tvuj stroj, tak Dot ukazuje docela přesně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Březen 2014 Sdílet Vloženo 2. Březen 2014 Jo, dlouhodobě prakticky na desetinu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Březen 2014 Sdílet Vloženo 2. Březen 2014 Kokto tys tam jeste nebyl? Ty vole, takova zakladni vec. Pravda taky me do toho diky odkazu v podpisu navezl neprimo Pawouk a timto mu za to dekuji. Vyborna vec. Mam i aplikaci v mobilu tak po natankovani zapisu do mobilu a ono uz se to samo zesynchronizuje. Tak si pak dej odkaz taky do podpisu at vime za kolik jezdi ta tvoje bila pila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 2. Březen 2014 Sdílet Vloženo 2. Březen 2014 pošlete mi taky odkazy na app. a stránku, se regnu abych taky věděl jak jezdim... Nebuďte soukromníci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Březen 2014 Sdílet Vloženo 2. Březen 2014 (editace) Aplikaci jsem normalne stahl z google play das do vyhledavani spritmonitor s myslim ze jsou dve aplikace. Jednu z nich jsem si nainstaloval. Ovsem pred tim si musis normalne na netu na strankach spritmonitor.de zalozit ucet. Aplikace je opravdu pouze pro zadavani udaju z tankovani. nic jineho v tom nejde. Registrace je jednoducha. Sice to neumi cesky, ale staci prohlizec Chrom a ten ti cele stranky prelozi pokud neumis ani trochu angl. ci nemecky. Na jednu registraci muzes mit dve auta. Zaroven to muze fungovat neco jako kniha jizd kam muzes zadavat i data s provedenymi servisy vymenou pneu oleje apod. Muzes kliknout na muj odkaz v podpisu ( spotr. 6,2) a vse se ti ukaze jak to vypada. Editováno: 2. Březen 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2014 Já na to prdím, kolikrát nemám čas něco někam zadávat Nějaká desetina rozdíl od maxíku mě nevytrhne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky