Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

No jo, ale co s tím chceš dělat jinýho? Mně to někdy pěkně štve, jak to mlátí.

• Autor

Já si nevšiml, že by mi to mlátilo...

• Autor

Nebo jezdi ve dvou :D

Ty návleky jsou bléé. :kol-28:  Ono to nemlátí vždy.

nebo tam stačí nalepit tohle, jdu to najít dobrej nápad pawouku :)

http://www.czc.cz/akasa-ak-pax-2-odhlucneni-skrine/26209/produkt

tak už mě došla, tak přiobjednám :) protože to mlácení mě fakt neskutečně štve :) jinak včera Petra štvalo, že nemám v kufru plato, že to dělá hluk, tam já tam nesedím je mě to fuk :)

Upraveno od kokta7

No jo plastomanie, stejne jak u Rapida. Kam ta Skoda vede. Zase to na mycce oplachnes s wapkou a mas cisto i uvnitr a nicemu to neva. :D

• Autor

NOjo, jenže má hodně nalítáno a je sedm let starý. Ale pojede pěkně ;)

200 tisíc po Německu je hovno a ještě s atmoskou jestli tam lili olej :)

Někdy lepší 7 let stary :)

• Autor

7 let starý auto jsme už dlouho neměl :D

Se podivej na souseda. A vubec mu to nevadi. Koupis sadu podlozky pod kola a muzes taky machrovat. Kdyz on tak ty taky.

No a to si vem k tomu hypoteku na nahradni dily...:-D

spidermane, už sem se konečně dokopal registrovat na spiritmonitoru, stačí tam psát jenom kilometry, nemusím snad tam psát trip kilometry, že si to dopočítá z celkových km.

Upraveno od kokta7

jj, napíšeš stav tachometru a ono to spočítá kolik jsi ujel.

okay už sem tam vpálil první udaj, tak snad příště nezapomenu to tam dopsat z mobilu.

jinak jak sem koukal pawouku na tvuj stroj, tak Dot ukazuje docela přesně.

Kokto tys tam jeste nebyl? Ty vole, takova zakladni vec. Pravda taky me do toho diky odkazu v podpisu navezl neprimo Pawouk a timto mu za to dekuji. Vyborna vec. Mam i aplikaci v mobilu tak po natankovani zapisu do mobilu a ono uz se to samo zesynchronizuje. Tak si pak dej odkaz taky do podpisu at vime za kolik jezdi ta tvoje bila pila.

pošlete mi taky odkazy na app. a stránku, se regnu abych taky věděl jak jezdim... Nebuďte soukromníci  :kol-47:

Aplikaci jsem normalne stahl z google play das do vyhledavani spritmonitor s myslim ze jsou dve aplikace. Jednu z nich jsem si nainstaloval. Ovsem pred tim si musis normalne na netu na strankach spritmonitor.de zalozit ucet. Aplikace je opravdu pouze pro zadavani udaju z tankovani. nic jineho v tom nejde. Registrace je jednoducha. Sice to neumi cesky, ale staci prohlizec Chrom a ten ti cele stranky prelozi pokud neumis ani trochu angl. ci nemecky. Na jednu registraci muzes mit dve auta. Zaroven to muze fungovat neco jako kniha jizd kam muzes zadavat i data s provedenymi servisy vymenou pneu oleje apod. Muzes kliknout na muj odkaz v podpisu ( spotr. 6,2) a vse se ti ukaze jak to vypada.

Upraveno od Petrrr

• Autor

Já na to prdím, kolikrát nemám čas něco někam zadávat :)  Nějaká desetina rozdíl od maxíku mě nevytrhne :)

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.