Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Clint je zastupce bolsevika s kapitalistickou tvari. Na jednu stranu cerpa plnymi hrdly co mu tento prozapadni system nabizi a na druhou stranu bude mlejt tu svou o tom jak je Putin frajer a jak je v Rusku raj.
Jo, pokud neni Clint oligarcha tak tam by si nezil jako tady. Ale to je jeho sneni, jako moje sneni o RAM. [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 hodinou, Pawouk napsal:

Clint musel mít v hodinách občanské nauky samé jedničky, jinak to totiž není možný, takový bolševický bláboly se tam totiž učily.

a ted jsou zase jiné bláboly... otázka jaké jsou lepší....

• Pozitivní 1
  • Negativní 1
Odkaz ke komentáři

O tom že Kim to má v hlavě v pořádku docela pochybuju, tedy pokud není v pořádku to co měl v hlavě Stalin, Hitler...., každopádně si myslete co chcete, ale proti kimovi je potřeba zasáhnout a to nejen kuli tomu co provádí, ale kuli těm lidem co tam chtě nechtě musejí "žít"

Odkaz ke komentáři

No s tím zasahováním bych byl opatrnej, viz. Arabské jaro ( a v tomhle Clintovi musím dát za pravdu) Líbie Kadáfí, Sírie Asad, Irák Husain atd. a jak to všechno dopadlo. Dopadlo to tak, že jsme i když třeba v dobré víře vnucovali demokracii v zemích kde, jak se ukázalo nemůže být, oni neumí žít demokraticky, potřebují tvrdou ruku a někoho kdo to bude držet pod krkem - což se třeba Kadáfímu docela dařilo.

A ted ta Korea, ti lidé bez jakéhokoliv přístupu s okolním světem vlastně nevědí co je a co není normální, žijí od dětství v něčem co jim tloukají do hlavy a oni tomu věří až na vyjímky z vyššího vedení země, ti ale z toho stavu profitují. No a Clint takové lidi co vedou lid vstříc lepším zítřkům miluje ( Putin, Asad, Kim) a pokud ne, rád se jich zastává.

Odkaz ke komentáři

Kadáfí se objímal s amíkama jako s bratrama a jak odmítl dolar, za tři měsíce ležel na zemi s kulkou v hlavě....

Kim je borec, jako jedinej se postavil zkurvený Americe (kromě Ruska) a nebojí se jí. Má můj obdiv. V tomhle ano. Samozřejmě je to diktátor, co se snaží udržet u moci a zbytečně provokuje. Já mu neberu vývoj jaderných zbraní, na to má právo, ale neměl by s nimi provokovat. Rusko a Čína mají pravdu, souhlasím s jejich názory.

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, stanmar napsal:

Jenže kdo není blbej informace si dnes sežene daleko přesnější a pravdivější než v minulosti. Ale o tom Ty víš houby jak to bylo za bolšána, páč Tě v té době sotva krmili kojeneckou potravou.

Takový je život, někdo je starší někdo je mladší, ale to bys mohl ve svém věku už vědět. Ale chápu,  hodnotíš jenom podle věku, jako plno tvých vrstevníků.

Osobně by mě zajímalo, kde si seženeš 100% informaci z místa dění. Než se k tobě ta informace dostane, tak ji kdokoliv může upravit dle svých potřeb...

Určitě minulý režim měl nějaké výhody...

aktuální mega problémy:

1) globalizace = zůstanou jenom velké společnosti

2) cestování = v Evropě jsou viry, které tu nikdy nebyly. Protože se sem dotáhne prakticky cokoliv, ať z cestování lidí, cestování zboží či cestování živočišného materiálu atd...

Editováno: , autor: kokta7
  • Negativní 1
Odkaz ke komentáři

před 1 minutou, kokta7 napsal:

Takový je život, někdo je starší někdo je mladší, ale to bys mohl ve svém věku už vědět. Ale chápu, ty hodnotíš jenom podle věku, jako plno tvých vrstevníků.

Osobně by mě zajímalo, kde si seženeš 100% informaci z místa dění. Než se k tobě ta informace dostane, tak ji kdokoliv může upravit dle svého... Takže asi tak...

Určitě minulej režim měl něco do sebe, protože co se děje v době aktuální,

1) globalizace = zůstanou jenom velké společnosti

2) cestování = v Evropě jsou viry, které tu nikdy nebyly. Protože se sem dotáhne prakticky cokoliv, ať z cestování lidí, cestování zboží či cestování živočišného materiálu atd...

Právě proto, žes to nezažil, píšeš podobné bláboly. Chybí ti totiž ty životní zkušenosti.

• Pozitivní 1
  • Negativní 1
Odkaz ke komentáři

Celá věda je totiž v tom, že jedinej, kdo ohrožuje mír na planetě a rozesírá se po celém světě, jsou USA. Tou jejich politikou zkurvenou, kterou určují a řídí židé a jejich nenasystností po nerostných bohatstvích v jiných zemích.

• Pozitivní 2
  • Negativní 2
Odkaz ke komentáři

před 6 minutami, Pawouk napsal:

Právě proto, žes to nezažil, píšeš podobné bláboly. Chybí ti totiž ty životní zkušenosti.

furt si mě neodpověděl ty jedna velká životní zkušenost,, kde seženeš dnes 100% informace.

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

před 1 minutou, Pawouk napsal:

No jistě, řekl Clint. To tě ti bolševici tak indoktrinovali? Ne, tato generace postižená tímto myšlením musí vymřít, jinak se to tady nikdy nezlepší.

Ty musíš vymřít ty brejlovko :D

Odkaz ke komentáři

před 1 minutou, kokta7 napsal:

furt si mě neodpověděl ty jedna velká životní zkušenost, kde seženeš dnes ty 100% informace.

Všude a nikde. Nic takového jsem netvrdil. Používej někdy to, co máš na krku. To není jen kryt, aby ti do něj nenapršelo.

Odkaz ke komentáři

Ne můj názor se nezmění a nemá smysl to tady dál řešit. Poznáte to sami časem. Lidi jsou slepí, přečtou si, co nás krmí na Seznamu, nebo dávají večer na Nově a pak za tím slepě jdou jak ovce....Jo, média jsou silný nástroj moci. My s Koktou jsme takoví Castrové, Fidel a Raúl :D

Je to tak, za vším zlým hledej žida....to platilo a platí dál.

Odkaz ke komentáři

před 8 minutami, Pawouk napsal:

Všude a nikde. Nic takového jsem netvrdil. Používej někdy to, co máš na krku. To není jen kryt, aby ti do něj nenapršelo.

právě nikde, takže je to furt podobné alespoň v tomhle směru. Používej někdy to, co máš na krku. To není jen kryt, aby ti do něj nenapršelo.

Odkaz ke komentáři

kokto, ty umíš jen papouškovat a psát bláboly... Rozum nikde.

před 10 minutami, Clint napsal:

Ne můj názor se nezmění a nemá smysl to tady dál řešit. Poznáte to sami časem. Lidi jsou slepí, přečtou si, co nás krmí na Seznamu, nebo dávají večer na Nově a pak za tím slepě jdou jak ovce....Jo, média jsou silný nástroj moci. My s Koktou jsme takoví Castrové, Fidel a Raúl :D

Je to tak, za vším zlým hledej žida....to platilo a platí dál.

No jistě, nejlepší jsou ti, kteří žijí na západě, využívají všech jeho výhod a svobod, a přitom adorují asijské hordy s jejich neevropskými zvyklostmi a názory. Proč tam do háje neemigruješ, když se ti to tak líbí? Ono by ti tam totiž rychle sklaplo.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...