Pawouk Vloženo 13. leden 2018 Sdílet Vloženo 13. leden 2018 Ty určitě. Jao - s tím vaším úžerníkem nemá Drahoš absolutně nic společného. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. leden 2018 Sdílet Vloženo 13. leden 2018 před 19 minutami, Jao napsal: Na leasingovom aute s nárokom na najvyššiu triedu pneumatík mám nové drahé zimáky Pirelli. Na suchu ešte ako tak. Na mokru a snehu to je tragédia. Keď už aj spolujazdec cíti, ako to ide v malej zákrute do šmyku ... A to majú v testoch veľmi dobré hodnotenie. Čo by som teraz dal za Barumy. Pirelli nebrat, to je obecně známé, že co je od Makarónů, stojí za starou belu. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. leden 2018 Sdílet Vloženo 13. leden 2018 Slovaci jsou hlavne EU vlezdoprdelky ze uz jim z te prdele necouhaji ani nohy. Vse co EU s Makrelou a vozralou Junckerem vymysli oni sluzebnicek prijmou jeste driv nez je potreba. No podobne to bylo s Hitlerem apod. A to Zemana nesnasim. Jeste ze uz tam dlouho nebude. Nesmi projit za zadnou cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 13. leden 2018 Sdílet Vloženo 13. leden 2018 Aj tak mi je divné, že celá krajina okrem Prahy volila Zemana a mal pod 39 % pri takej vysokej účasti. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. leden 2018 Sdílet Vloženo 13. leden 2018 před 3 minutami, Petrrr napsal: Slovaci jsou hlavne EU vlezdoprdelky ze uz jim z te prdele necouhaji ani nohy. Vse co EU s Makrelou a vozralou Junckerem vymysli oni sluzebnicek prijmou jeste driv nez je potreba. No podobne to bylo s Hitlerem apod. A to Zemana nesnasim. Jeste ze uz tam dlouho nebude. Nesmi projit za zadnou cenu. No to musíš u vás na vesnici pořádně agitovat. Drahoš vyhrál jenom v Praze a blízkém okolí. Vesničani totiž volí jim blízkého kořalu a ovara. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2018 Zeman je takovej Masaryk, prezident lidu. Samozřejmě buržousti, zloději, Kinderplačka a celá pražská kavárna ho nesnáší....;) 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. leden 2018 Sdílet Vloženo 13. leden 2018 před 1 minutou, Jao napsal: Aj tak mi je divné, že celá krajina okrem Prahy volila Zemana a mal pod 39 % pri takej vysokej účasti. Ubrali mu ostatní kandidáti - třetí až šestý v pořadí měli v součtu cca 1 670 000 hlasů, přičemž rozdíl mezi Zemanem a Drahošem je 600 tisíc hlasů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. leden 2018 Sdílet Vloženo 13. leden 2018 Právě teď, Clint napsal: Zeman je takovej Masaryk, prezident lidu. Samozřejmě buržousti, zloději, Kinderplačka a celá pražská kavárna ho nesnáší....;) To je blábol, ty snad za ním jezdíš chlastat. Bože.... 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 13. leden 2018 Sdílet Vloženo 13. leden 2018 Petr, tiež nemôžeme za to, čo za čurákov tam máme hore. Pawouk, tá úžera sa dostala na svetlo až po niekoľkých rokoch. Tak uvidíme. 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 13. leden 2018 Sdílet Vloženo 13. leden 2018 před 2 minutami, Clint napsal: Zeman je takovej Masaryk, prezident lidu. Samozřejmě buržousti, zloději, Kinderplačka a celá pražská kavárna ho nesnáší....;) Bolševický kecy a to si vozíš prdel v OIII, máš barák a v práci houby děláš .... 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2018 (editace) Já jsem takovej novodobej Bolševik Bohatým bych bral a sobě nechával A Zeman, to je takovej hodnej dědeček Editováno: 13. leden 2018, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 13. leden 2018 Sdílet Vloženo 13. leden 2018 Právě teď, Jao napsal: Petr, tiež nemôžeme za to, čo za čurákov tam máme hore No hlavně aby byl hore ten náš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. leden 2018 Sdílet Vloženo 13. leden 2018 před 1 minutou, Jao napsal: Pawouk, tá úžera sa dostala na svetlo až po niekoľkých rokoch. Tak uvidíme. Můžeš nahodit nějaký odkaz? Tady se o tom nikde nemluvilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 13. leden 2018 Sdílet Vloženo 13. leden 2018 Právě teď, Clint napsal: Já jsem takovej novodobej Bolševik No já bych spíše řekl blbec a myslím to úpřimně 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. leden 2018 Sdílet Vloženo 13. leden 2018 před 1 minutou, Clint napsal: Já jsem takovej novodobej Bolševik Bohatým bych bral a sobě nechával I v té tvé prdeli světa byl jeden okrsek rozumných, kde to ovar projel. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2018 (editace) Stan: To sis dovolil moc pinďoure, na srazu ti vypustím olej Editováno: 13. leden 2018, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 13. leden 2018 Sdílet Vloženo 13. leden 2018 Netahej sem svoji proruskou politiku a bude to OK 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2018 Naštěstí je spousta rozumných jedinců, kteří nezklamou a Zeman opět zvítězí!!! Urááááá 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. leden 2018 Sdílet Vloženo 13. leden 2018 Vždyť ten stařec by nedožil konce volebního období. On už je jak ti bolševičtí papaláši - chce si udržet to svoje zbytnělý ego (které mu tam uměle udržuje ta jeho klaka pijavic a nohsledů) na Hradě za každou cenu. To s rozumným nemá nic společného, to je spíš blbost. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 13. leden 2018 Sdílet Vloženo 13. leden 2018 před 3 minutami, Clint napsal: Naštěstí je spousta rozumných jedinců, kteří nezklamou a Zeman opět zvítězí!!! Urááááá Člověče já Tě nechápu, ještě nejsi tak stár, aby jsi byl tak senilní 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 13. leden 2018 Sdílet Vloženo 13. leden 2018 před 6 minutami, Clint napsal: Stan: To sis dovolil moc pinďoure, na srazu ti vypustím olej To už by jsi mohl vědět, že nesnáším komunisty a nestydím se to přiznat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 13. leden 2018 Sdílet Vloženo 13. leden 2018 před 57 minutami, Pawouk napsal: Ale prdlajs, letní Barumky jsem měl také a rozdíly tam samozřejmě jsou. Voice, nesmíš být v zajetí všelijakých konspirací, všichni a všechno nutně není podvod. Jakých konspirací? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. leden 2018 Sdílet Vloženo 13. leden 2018 Citovat Ale nesmíš všemu věřit...... Tak to vysvětli - čemu všemu nemám věřit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 13. leden 2018 Sdílet Vloženo 13. leden 2018 Pražáci, začnite sa učiť ruštinu. S tou američtinou je ámen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 13. leden 2018 Sdílet Vloženo 13. leden 2018 Ruštinu jsem měl ve škole a bohatě mi to sačilo.. job tvoju mať !! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky