Voice Vloženo 13. leden 2018 Sdílet Vloženo 13. leden 2018 před 2 minutami, Pawouk napsal: Tak to vysvětli - čemu všemu nemám věřit? To že tam máš Germany ještě neznamená že jsou opravdu z Němec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. leden 2018 Sdílet Vloženo 13. leden 2018 Takže zase nic. Konspirace. Opět tady jenom blábolíš, nic jiného totiž neumíš. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2018 Jao je můj člověk, my s těmi buržousty zatočíme. Rusko bude naším vzorem! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 13. leden 2018 Sdílet Vloženo 13. leden 2018 před 4 minutami, Pawouk napsal: Takže zase nic. Konspirace. Opět tady jenom blábolíš, nic jiného totiž neumíš. Já blábolím od kdy? A co umíš ty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 13. leden 2018 Sdílet Vloženo 13. leden 2018 (editace) Clinte, Ty už to nepij ani ředěný... Editováno: 13. leden 2018, autor: stanmar 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. leden 2018 Sdílet Vloženo 13. leden 2018 (editace) před 19 minutami, Pawouk napsal: Vždyť ten stařec by nedožil konce volebního období. On už je jak ti bolševičtí papaláši - chce si udržet to svoje zbytnělý ego (které mu tam uměle udržuje ta jeho klaka pijavic a nohsledů) na Hradě za každou cenu. To s rozumným nemá nic společného, to je spíš blbost. souhlas, však sem nešel volit (protože bylo jasné že postoupí Zeman) a půjdu až na druhé kolo hodit protikandidáta. jinak pawouku Pirelli používám a sem s nimi 100% spokojen Editováno: 13. leden 2018, autor: kokta7 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 13. leden 2018 Sdílet Vloženo 13. leden 2018 Áno. A ďaľšie auto kúpim Ladu a tým tomu buržoáznemu koncernu zatočíme krkom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. leden 2018 Sdílet Vloženo 13. leden 2018 Jao, tak co provedl ten váš úžerník? Čekám na nějaký odkaz na článek, nebo tak něco. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2018 před 34 minutami, stanmar napsal: Bolševický kecy a to si vozíš prdel v OIII, máš barák a v práci houby děláš .... Však jsem si na všechno poctivě našetřil To nejsou zlodějiny na jízdenkách a prodávání dílů z autobusů na burze u Buštěhradu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 13. leden 2018 Sdílet Vloženo 13. leden 2018 Je ich veľa, tak narýchlo trebárs https://www.hlavnespravy.sk/daniari-v-kiskovej-firme-ktag-kontroluju-dalsie-faktury/1272296 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. leden 2018 Sdílet Vloženo 13. leden 2018 před 6 minutami, Voice napsal: Já blábolím od kdy? A co umíš ty? Na rozdíl od tvého tlachání jsem na tomto foru spoustě lidí pomohl. Cos udělal ty? Nic, jen tady léta planě pindáš. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. leden 2018 Sdílet Vloženo 13. leden 2018 Právě teď, Jao napsal: Je ich veľa, tak narýchlo trebárs https://www.hlavnespravy.sk/daniari-v-kiskovej-firme-ktag-kontroluju-dalsie-faktury/1272296 jj,dík. Tak Drahoš nepodnikal, tohle mu tedy nehrozí. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2018 Stanmar holt ve škole trávil více času pojídáním svačiny a výrobou vlaštovek, než učením a pak se diví, že vyměňuje Ikarusu za desítku vejfuky v depu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 13. leden 2018 Sdílet Vloženo 13. leden 2018 Jak můžeš vědět komu jsem pomohl a komu ne? Možná jsem pomohl více lidem než ty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. leden 2018 Sdílet Vloženo 13. leden 2018 Prej vypusti olej. [emoji23] Clinte on tam zadnej nema. Nez dojede na Krusarnu tak mu to motor sezere tech 5 litru. [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. leden 2018 Sdílet Vloženo 13. leden 2018 před 4 minutami, Voice napsal: Jak můžeš vědět komu jsem pomohl a komu ne? Možná jsem pomohl více lidem než ty. Vím. Tečka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. leden 2018 Sdílet Vloženo 13. leden 2018 Jo Voice pomahal uprchlikum v Nemecku treba. Vital je a daval jim znackove nove obleceni a Iphony. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. leden 2018 Sdílet Vloženo 13. leden 2018 Pawouku musis napsat. "Kotex ti sedne. Tecka." [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 13. leden 2018 Sdílet Vloženo 13. leden 2018 (editace) před 1 minutou, Pawouk napsal: Vím. Tečka. Lžeš .Tečka. Editováno: 13. leden 2018, autor: Voice 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. leden 2018 Sdílet Vloženo 13. leden 2018 Tak jistě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 13. leden 2018 Sdílet Vloženo 13. leden 2018 Pawouk, len ešte jeden pekný odkaz https://www.hlavnespravy.sk/chmelar-zeman-priniesol-z-ruska-obchody-za-vyse-19-miliard-kiska-priniesol-z-mexika-iba-ovracane-lietadlo/1267642 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 13. leden 2018 Sdílet Vloženo 13. leden 2018 Právě teď, Pawouk napsal: Tak jistě. Děkuji, že to uznáš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. leden 2018 Sdílet Vloženo 13. leden 2018 Lžu asi tak jako ty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. leden 2018 Sdílet Vloženo 13. leden 2018 před 1 minutou, Jao napsal: Pawouk, len ešte jeden pekný odkaz https://www.hlavnespravy.sk/chmelar-zeman-priniesol-z-ruska-obchody-za-vyse-19-miliard-kiska-priniesol-z-mexika-iba-ovracane-lietadlo/1267642 Hm, všude je něco, slovenskou politickou scénu moc nesleduji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 13. leden 2018 Sdílet Vloženo 13. leden 2018 před 1 minutou, Pawouk napsal: Lžu asi tak jako ty. Kde tady prosím lžu? Dej odkaz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky