Clint Vloženo 26. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 Jojo, Kokta doma potají staví haldex a frézuje válce na obsah 3,6 Auto má v obejváku a na televizi kouká z těch rozpáranejch koženejch sedaček 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 klinte přímo příšerný jednání ze strany ša, ať shořej v pekle a jejich marketing, sory ale tyhle hovna na mě nefungují možná na petra a tebe jo, teda už na petra ne nejlepší vtipnej garanční technik volal v pondělí, vše je připraveno budete spokojen, fakt to vypadá dobře voní to novotou, přijedu do firmy a vypadalo to stejně jako předtím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 Že ty jsi na těch sedačkách seděl po jídle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 jasně, mám jako ty 250kg a přetěžuji i tlumiče a spolujezdec co má cca 90kg, tak je opotřeboval taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 Proto tak často měníš i gumy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 jasně že jo... hlavně že ty seš vychtrlýk strejdo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 (editace) Ty voe, já přes zimu taky nabral a nejde to dolů kurnik, doktorka mi povidala, že se mám pohybovat rychleji, tak jezdím oktou jako drak, ale nezabírá to Editováno: 26. Březen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 to chce přestat pít čipovanou kofolu, ale čipnout tsičko 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 (editace) Kokto vsak sranda musi byt i kdyby na octavku nebylo. Jinak jeste ze ses opravil. Marketing sleduji jiz jen se zabavou a delam si z toho prdel. Nyni napr. po par emailech s SA jsem docilil toho ze mi bude opet vymenen pristi ctvrtek silentblok prevodovky a tentokrat za spravne definitivni upgradovane reseni urcene pro Rapida. Do ted jsem tam mel nejake provizorium z vw pola 1,6 mpi a cekali ze se s tim spokojim. Jinak nejsem sam, jen zde na foru je nas pres 33. Editováno: 26. Březen 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 (editace) kam si psal? já bych si chtěl pokecat s nějakým člověkem, co tam řešil reklamaci? že bych mu ho prakticky vysvětlil, když oni se mnou bavit asi chtít nebudou dyt je to rapid, přece nechceš aby to jezdilo na 100% Editováno: 26. Březen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 (editace) Sem psal na peci o zakazniky sks.service@skoda-auto.cz Ono kdyz mas padne argumenty, jako ze vis, ze ten dil je z jineho auta a nedavno vsechny typy silebtbloku az na ten nyni posledni z etky zmizeli jakoby se proste jine nikdy nevyrabeli, tedy mam v aute neexistujici dil atd. Zaridili mi prime reseni problemu s mym servisem ( tedy bez zkouseni jestli neco klepe nebo ne a proste ho vymeni) Editováno: 26. Březen 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 aaa jdu si dopisovat juhuuh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 Vitej v klubu pisalku, ale bohuzel jinak to nejde. Cekat u skody ze by snad se neco resilo samo, napr. svolavackou nebo tak je utopie a tak se to musi resit jinak. Nemam na cele jitrnici aby ze me SA delala uplne debilniho zakaznika co se necha oblbnout. No jeste nic vymenene nemam tak uvidime. Bylo by to az moc jednoduche mi prijde - to by se stal zazrak asi. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 Jinak jsem se dozvedel ze je narizeno davat pod zadni podlozku SPZ tu podlozku mekcenou proti rezonanci pri zavirani kufru ale hlavne proti oderu laku. Cim to, ze to nemam. No az zanedlouho pojedu na servis uvidime co oni na to. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 to víš stojí na obéčkách 70kč :Dvelky náklady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 27. Březen 2014 Sdílet Vloženo 27. Březen 2014 (editace) Kokto, tim dopisovanim si moc nepomuzes. Take jsem se to snazil resit vsemi dostupnymi prostredky a vysledek NULA. Jakmile jsem do toho zapojil pravnika, do tri pracovnich dnu bylo vse vyreseno. Editováno: 27. Březen 2014, autor: skodaforum20 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Březen 2014 Sdílet Vloženo 27. Březen 2014 http://www.extra.cz/video-ze-ktereho-bude-ridicum-zle-takhle-se-kradou-pres-den-v-praze-auta-nejsou-to-nahodou-vase-deti Celkem švanda jak čekají asi na oblbnuti imobilizeru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2014 Se s tím ve škodovce dělníci nemazlej, nechtěl bych teď auto na lince http://www.novinky.cz/ekonomika/331675-delnici-ve-skode-auto-hrozi-stavkou.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Březen 2014 Sdílet Vloženo 27. Březen 2014 měli stávku i předminulý rok před Vánoci ve Kvasinách, hold bez odborů by se zaměstnanci měli fakt špatně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 27. Březen 2014 Sdílet Vloženo 27. Březen 2014 Přátelé už jste vymysleli datum čaje o páté ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2014 A nojo dejchánek .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Březen 2014 Sdílet Vloženo 27. Březen 2014 To tady v tom tlachání úplně zapadlo. Připomínám, že pondělí až středa je pro mě zabito až do konce června. Nenavrhoval náhodou Kokta nějaký čtvrtek, nebo pátek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Březen 2014 Sdílet Vloženo 27. Březen 2014 (editace) v pátek to je nahouby, to chodíme většinou zrestartovat mozek, takže čtvrtek ideál. takže 3 nebo 10.4 Editováno: 27. Březen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Březen 2014 Sdílet Vloženo 27. Březen 2014 Beru oba termíny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2014 Já mohu jen třetího Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky