Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

:D  Jojo, Kokta doma potají staví haldex a frézuje válce na obsah 3,6 :)   Auto má v obejváku a na televizi kouká z těch rozpáranejch koženejch sedaček :)

klinte přímo příšerný jednání ze strany ša, ať shořej v pekle :) a jejich marketing, sory ale tyhle hovna na mě nefungují :) možná na petra a tebe jo, teda už na petra ne :D
nejlepší vtipnej garanční technik volal v pondělí, vše je připraveno budete spokojen, fakt to vypadá dobře voní to novotou, přijedu do firmy a vypadalo to stejně jako předtím :D

• Autor

:D Že ty jsi na těch sedačkách seděl po jídle? :D

jasně, mám jako ty 250kg a přetěžuji i tlumiče :) a spolujezdec co má cca 90kg, tak je opotřeboval taky :D

• Autor

Proto tak často měníš i gumy ;)

jasně že jo... hlavně že ty seš vychtrlýk strejdo :D

• Autor

Ty voe, já přes zimu taky nabral a nejde to dolů kurnik, doktorka mi povidala, že se mám pohybovat rychleji, tak jezdím oktou jako drak, ale nezabírá to ;)

Upraveno od Clint

to chce přestat pít čipovanou kofolu, ale čipnout tsičko :)

Kokto vsak sranda musi byt i kdyby na octavku nebylo. Jinak jeste ze ses opravil. Marketing sleduji jiz jen se zabavou a delam si z toho prdel. Nyni napr. po par emailech s SA jsem docilil toho ze mi bude opet vymenen pristi ctvrtek silentblok prevodovky a tentokrat za spravne definitivni upgradovane reseni urcene pro Rapida. Do ted jsem tam mel nejake provizorium z vw pola 1,6 mpi a cekali ze se s tim spokojim. Jinak nejsem sam, jen zde na foru je nas pres 33.

Upraveno od Petrrr

kam si psal? já bych si chtěl pokecat s nějakým člověkem, co tam řešil reklamaci? že bych mu ho prakticky vysvětlil, když oni se mnou bavit asi chtít nebudou :(

dyt je to rapid, přece nechceš aby to jezdilo na 100% :D

Upraveno od kokta7

Sem psal na peci o zakazniky sks.service@skoda-auto.cz Ono kdyz mas padne argumenty, jako ze vis, ze ten dil je z jineho auta a nedavno vsechny typy silebtbloku az na ten nyni posledni z etky zmizeli jakoby se proste jine nikdy nevyrabeli, tedy mam v aute neexistujici dil atd. Zaridili mi prime reseni problemu s mym servisem ( tedy bez zkouseni jestli neco klepe nebo ne a proste ho vymeni)

Upraveno od Petrrr

aaa jdu si dopisovat juhuuh :)

Vitej v klubu pisalku, ale bohuzel jinak to nejde. Cekat u skody ze by snad se neco resilo samo, napr. svolavackou nebo tak je utopie a tak se to musi resit jinak. Nemam na cele jitrnici aby ze me SA delala uplne debilniho zakaznika co se necha oblbnout. No jeste nic vymenene nemam tak uvidime. Bylo by to az moc jednoduche mi prijde - to by se stal zazrak asi.

Jinak jsem se dozvedel ze je narizeno davat pod zadni podlozku SPZ tu podlozku mekcenou proti rezonanci pri zavirani kufru ale hlavne proti oderu laku. Cim to, ze to nemam. No az zanedlouho pojedu na servis uvidime co oni na to. :D

to víš stojí na obéčkách 70kč :Dvelky náklady :D

Kokto, tim dopisovanim si moc nepomuzes. Take jsem se to snazil resit vsemi dostupnymi prostredky a vysledek NULA. Jakmile jsem do toho zapojil pravnika, do tri pracovnich dnu bylo vse vyreseno.

Upraveno od skodaforum20

měli stávku i předminulý rok před Vánoci ve Kvasinách, hold bez odborů by se zaměstnanci měli fakt špatně...

Přátelé už jste vymysleli datum čaje o páté ??

• Autor

A nojo dejchánek ....:)

To tady v tom tlachání úplně zapadlo. Připomínám, že pondělí až středa je pro mě zabito až do konce června. Nenavrhoval náhodou Kokta nějaký čtvrtek, nebo pátek?

v pátek to je nahouby, to chodíme většinou zrestartovat mozek, takže čtvrtek ideál. takže 3 nebo 10.4

Upraveno od kokta7

• Autor

Já mohu jen třetího ;)

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.