Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

klinte přímo příšerný jednání ze strany ša, ať shořej v pekle :) a jejich marketing, sory ale tyhle hovna na mě nefungují :) možná na petra a tebe jo, teda už na petra ne :D
nejlepší vtipnej garanční technik volal v pondělí, vše je připraveno budete spokojen, fakt to vypadá dobře voní to novotou, přijedu do firmy a vypadalo to stejně jako předtím :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kokto vsak sranda musi byt i kdyby na octavku nebylo. Jinak jeste ze ses opravil. Marketing sleduji jiz jen se zabavou a delam si z toho prdel. Nyni napr. po par emailech s SA jsem docilil toho ze mi bude opet vymenen pristi ctvrtek silentblok prevodovky a tentokrat za spravne definitivni upgradovane reseni urcene pro Rapida. Do ted jsem tam mel nejake provizorium z vw pola 1,6 mpi a cekali ze se s tim spokojim. Jinak nejsem sam, jen zde na foru je nas pres 33.

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři

kam si psal? já bych si chtěl pokecat s nějakým člověkem, co tam řešil reklamaci? že bych mu ho prakticky vysvětlil, když oni se mnou bavit asi chtít nebudou :(

dyt je to rapid, přece nechceš aby to jezdilo na 100% :D

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

Sem psal na peci o zakazniky sks.service@skoda-auto.cz Ono kdyz mas padne argumenty, jako ze vis, ze ten dil je z jineho auta a nedavno vsechny typy silebtbloku az na ten nyni posledni z etky zmizeli jakoby se proste jine nikdy nevyrabeli, tedy mam v aute neexistujici dil atd. Zaridili mi prime reseni problemu s mym servisem ( tedy bez zkouseni jestli neco klepe nebo ne a proste ho vymeni)

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři

Vitej v klubu pisalku, ale bohuzel jinak to nejde. Cekat u skody ze by snad se neco resilo samo, napr. svolavackou nebo tak je utopie a tak se to musi resit jinak. Nemam na cele jitrnici aby ze me SA delala uplne debilniho zakaznika co se necha oblbnout. No jeste nic vymenene nemam tak uvidime. Bylo by to az moc jednoduche mi prijde - to by se stal zazrak asi.

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...