treo Vloženo 14. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2013 živím se celý život elektronikou na obráběcích strojích a moc tomu těsnění nevěřím. Protože se to bude odpojovat, zavírat a otvírat. Něco jiné je trvalý konektor v motorovém prostoru atd. Když slyším od syna, jak hoří konektory v autech, moc tomu nevěřím. Žádný konektor na autě není tak extrémně umístěny jako to udělala škodovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 14. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2013 no ja jsem si vybavil tenhle nissan a tam mito prijde podobne, i kdyz je vetsi ze ten konektor je mozna trochu lepe schovany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 14. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2013 nicméně se tím nechci Škodovky zastávat je asi celkem pravděpodobné že konektor nebude mít dlouhou životnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treo Vloženo 14. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2013 Je to frajeřina, jako ten náš multiventil na LPG autech, je to na efekt a defekt.... co je pro oko, to není často ideální pro funkci. Žena se dnes dívala na aurise, asi brzy přijede domů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2013 nicméně se tím nechci Škodovky zastávat je asi celkem pravděpodobné že konektor nebude mít dlouhou životnost Tak je tam ještě jeden. Stejně je to jen experiment. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treo Vloženo 14. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2013 já mám jeden experiment doma, pokecáme u kofoly stejně jako první majitelé TSI.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 14. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2013 jo tak to je jasný spíš je otázka jak to budou praktikovat u nových modelů, které pak půjdou skutečně do produkce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2013 http://www.youtube.com/watch?v=F3UR6lj_pIA :D ani se nedivím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2013 cemu konkretne? tomu ze jel ten borec jako dobytek a nebo tomu ze mu tam vjel? nesoudil bych, protoze tam neni jeho rychlost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2013 tak nějak...video o ničem... Ani inteligence toho pána z ůdajného BMW není moc vysoká, soudě podle linků pod videem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2013 Tohle je vymazlený: http://www.sbazar.cz/tom.mleziva2/detail/3482624-prodam-skodu-octavia-rs-ii-dsg-rv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2013 (editace) Kokta video: Tohle se stává poměrně často, pokud jedu rychleji, musím s tím počítat, že ten kdo vjíždí na hlavní, nemusí správně odhadnout rychlost vozidla po hlavní jedoucí (obzvlášť ve městě). Už jsem kolikrát musel brzdit. Editováno: 15. Říjen 2013, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 15. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2013 Stringo mám pocit, že jsem tohle rso viděl letos n S.H. srazu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2013 Stringo mám pocit, že jsem tohle rso viděl letos n S.H. srazu Jo, bylo na Octavia srazu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2013 Dneska jsem byl v bazaru a ptal se, kolik bych dostal za svojí Octu, že bych přešel do FL... Prošel jsem 6 bazarů, kde dávají peníze na ruku, vč. AAA a po cenach co mi nabídnuli si ji necham a dojezdim ji... nabídky k odkupu 100000-140000 kč... v AAA pod podmínkou že vemu jiné auto od nich v pátek, pokud nepojedu služebně pryč jdu na přezutí a výměnu oleje (buď přijedu na sraz, nebo ne, to budu ale vědět až v ten pátek, proto se omlouvam Clintovi, že to nedokážu říct na 100%,...je to 50/50. No a necham autíčko prohlédnout a zjistit co všechno vypadá na jaře na opravu, jasné jsou tlumiče a možná (pokud to jde) otevřít převodovku, zkontrolovat sinchrony a dát nový olej... Dodělam ty prokleté xenony (snad příští měsíc) a pak budu doufat, že auto bude dlouho sloužit. ze stylingu udělam jen RS nárazníky (nebudu dělat ten mix s FL nárazníkem, protože do toho nikdo v okolí jít nechce) no a bude klid, jenom potřebuju pořešit jak udělat potom to LED svícení, v pondělí byla mlha jako kráva a ty LED jsou horší než nic (bohužel abych zapnul zadní, musím mít i přední a bylo to úplně na ho*no, takže nějaké LED napasovat na nárazník nejspíš... nebo prostě budu svítit xenonama i přes den... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2013 Clinte - krasne si to napsal Stringo, jak pise Arlo okukoval jsem ji na jarnim SH srazu, ale musim rict, ze muj salek kavy to uplne neni... podle me treba vylozena skoda serioveho interieru... a drzim palce at nemusi delat moc oprav na tvoji oktuli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2013 (editace) tohle jsem viděl v žamberku na oc klubu srazu... no právě, inteligence člověka v bmw, 50 fakt nejel.. jak to napsal clint, tak to je.. asi jako když po dálnici valíš 240, tak prostě musíš vědět že to zabrzdíš. ale na druhou stranu, prostě mu musíš dát přednost, těžko dokážeš že jel místo 50 75 @stringo taky nevím jak to bude, jestli bude nějaké auto takže je to u mě taky 50/50. a stringo proč nechceš svítit mlhovkami jako denní? Editováno: 15. Říjen 2013, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2013 To Kokta: 1. se mi nelíbí že by to svítilo žlutě (mlhovky už jsem vrátil zpět, LED už tam nemam, protože je to fakt úplně na nic v mlze a v místě mého bydličtě jsou hodně často na podzim a na jaře, takže to je nebezpečný nemít zadní zapnuté a když je mam zapnuté, svítí i ty LED a nic nevidim já) 2. už jsem s tim měl problém při kontrole, na těch Octaviích to policajti dobře ví a jdou po tom... dostal jsem 500kč pokuty před týdnem (za to že to bylo v mlhovkach a za to že to byly LED nehomologované) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2013 A svítili ti jenom mlhovky bez parkovaček a zadních? jak ti to dokáži? řekneš že to tam bylo z vyroby a kdo ti co dokáže? jelikož si ta měl ledky v mlhovkách tak si jasný no, já s ledkami zatím problém neměl, dyžtak opět řeknu že to tam již bylo z vyroby a nazdar, že to ani neumím odělat a že se mě o to stará servis, že tomu nerozumím... jinak hnusně to tak nevypadá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2013 http://www.policie.cz/clanek/svetla-pro-denni-sviceni.aspx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2013 si tam nechám vylisovat značku RL na mlhovku + denní a bude pokoj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2013 Cha,cha,to bych chtěl vidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2013 (editace) Svítí mi jen ty mlhovky, nic jiného, ani na předních ani na zadních světlech... Problém je ten, že se mlhovka nedá použít jako denní svícení, s hláškou já o tom nevím si nepomůžeš, protože neznalost zákona neomlouvá, echt když v autě sedí mladej člověk, ještě to tak sežerou mému dědovi, mě ale ne... Na škodovkach na to jsou školení, jezdí toho nejvíc a všichni je dobře znají, prostě neukecáš nic... pokud je rozumnej policajt, tak ti udělá bububu a nechá tě jet, takových je ale málo - musejí plnit, tak plní a o tom to je... Editováno: 15. Říjen 2013, autor: Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky