Petrrr Vloženo 21. Květen 2014 Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 Ok, tak jsem se zase po x letech dozvěděl zase něco nového. Želva a pak jen voda. Elektrickou leštičku mám z Liedlu asi za 500 takovou tu co se drží oběma rukama a zas takovej efekt to nemá, dělá se s tím dobře kapota a vodorovné plochy, ale svislé na prd, to už lepší ručně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 21. Květen 2014 Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 Není leštička jako leštička a není kotouč jako kotouč. Koukni na datailing fórum a přestaneš to mýt i obyčejnou vodou. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 (editace) Jenže my nejsme blázni dávat za leštičku pět klacků.....to radši přidám manželce na novou pračku Mám taky tu z OBI za 8 stovek a je to jak řikáš, vodorovné plochy jsou docela gut, svislé už horší, vždycky to chce domrsknout hadrem ručně. Ono s touhle vibrační leštičkou se nedá nic nic pokurvit, ale s rotační vysokorychlostní už člověk musí trochu umět dělat.... Editováno: 21. Květen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 21. Květen 2014 Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 Dobrá zpráva ze servisu, autí je hotové. Zítra pro něj běžím. Pak to nějak sesumíruji a postnu. Zavraždil jsem poslední prasátko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Květen 2014 Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 Teď nebudeš mít na benzín, tak k čemu ti je opravené auto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 21. Květen 2014 Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 Dám o jednu kachnu míň a je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Květen 2014 Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 A nebo S2 začne výrazně víc žrát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 Motosman skásne pár papalášů a prasátko zase radostí zachrochtá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 21. Květen 2014 Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 Dobrej nápad. Buď mi přidají, nebo dám výpověď!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 Zjisti jak na tom byl ten napínák Mě musí ještě rok vydržet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 21. Květen 2014 Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 Poptám a měl bych ho mít v kufru. Když bude dobrej je Tvůj. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Květen 2014 Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 Proč rok? Kolik mas km? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 21. Květen 2014 Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 Než bude O3 vRS FL. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Květen 2014 Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 (editace) Jo takhle Jinak už je prý půjčování aut aktivní od skodovky na skofinu Editováno: 21. Květen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 (editace) Jak aktivní? Faktem je, že já než něco koupim, to už bude Facelift No a to už se možná vyplatí počkat na O4, protože FL vydrží tak dva roky maximálně. Editováno: 21. Květen 2014, autor: Clint 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Květen 2014 Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 Taky se vám uvolňují šrouby u kol? Bratr me volal ze mu něco boucha u scouta, sem mu řekl at si je utáhne a fakt jedno bylo lehce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Květen 2014 Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 No od skofjnu to půjčování aut jako zaměstnanci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 Ale Škofin je přece leasingovka, asi jsem nějak tim horkem otupěl, ale moc ti stále nerozumím.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 21. Květen 2014 Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 Za 8 let co jezdim, tak se mi nepovolil šroub ani jednou a to ani když ho utáhli v servisu momenťákem, ani když jsem si kola měnil sám hokejkou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 21. Květen 2014 Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 Ale Škofin je přece leasingovka, asi jsem nějak tim horkem otupěl, ale moc ti stále nerozumím.... Kokta asi myslí ten operativní leasing ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 21. Květen 2014 Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 Škofin je finanční instituce pro Škodu. Proto to asi bude přes Škofin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Květen 2014 Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 Jo skofin to bude zastitovat prej už dělají nabídky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Květen 2014 Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 Skofin je česká pojišťovna tuším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 JO tak stačilo napsat, že myslíš OL, nějak jsem to nepobíral. No budou to asi pálky,,,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 21. Květen 2014 Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 100% dcera Volkswagen AG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky