Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Jinak TRW jsou slupky. Na O1 predni se mi zvlnily po 20 tis. Stejne tak Bosch. No tam to asi ale nebyla uplne vina kotoucu, ale znama vec se spatne chlazenyma brzdama. Znamej ze servisu rika ze na O1 jedine Starline, ze to jsou takovy smejdy az jako jediny na O1 vydrzi, diky slozeni oceli. :D

Vloženo (editace)

jestli se ti zvnili kotouče vpředu, tak si měl v piči silentblok a ty všechny plastovy/gumovy wifikundace za pár korun, ideálně cely vyměnit!!!! jinak jak píšeš, za 10-20 k km je to stejný!!!!

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

Na O1 se mi také originály zvlnily po dvaceti tis.km, neuznali mi to tenkrát. Při brždění to vibrovalo jako prase, ale já neměl na výměnu, tak sem jezdil dál a v 60tis se to srovnalo. To mi nikdo nevěří, ale nemám důvod lhát, prostě to pomalu přestávalo a pak to bylo OK.

No budu to muset ten zadek nějak pořešit, zejtra zjistim originál čísla zadních kotoučů a desek a podle toho něco teda koupim.

Vloženo

vyběhaný silentbloky na nápravě no a ty všechny gumový kraviny tam máš, jinak se ti zase rozhodí náboj.. typický na O1, zažívám to i na Transporteru 4...

na oktě1 náprava stojí cca 3k.

Vloženo

tak si dje vyhledat v prohlížeči 1.8 TSI a vyjede ti to.. na 100% to sedí, protože na scoutu je uplně stejná velikost=nebrzdí to...

přemýšlím dopředu o brzdách z S3, R nejsou zas tak drahy. ale spíš po záruce.

Vloženo

Ve škodovce kurvy chtěj 1500 za kotouč a 2tis za desky, komplíto 5 klacků + 800 za rachotu....no to jim nedám, koupim jinde, přece nekradu.

Vloženo (editace)

a vezmeš bremba nebo origoš? ty origoše zase začnou reznut :( na cc stojí kotouč originál 1100kč.

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo (editace)

To ještě právě nevim....Brembo je známá firma ohl. brzd, myslim, že by člověk do hovna s nima šlápnout nemusel.

Editováno: , autor: Clint
Vloženo

Ber Bremba, to je sicher. Textar jsou zaky spica ale znam je chvili a jen z doslechu, ale vsichni si je chvali. Prijde mi ze zde na trhu nejsou zas tak dlouho. Samozrejme ani Zimmerman nejsou uplne od vecim

Vloženo (editace)

Motosman: vypadá to gut, kolik by koštovaly?

Ty Bremba, nejsou nějak podezřele levné? 

Editováno: , autor: Clint
Vloženo

Jo textar jsou ted takovej hit. Ale asi budou drazsi, muj odhad. Taky jsem ted vybiral kotouce a brzdy do manzelky auta tak jsem ledascos nastudoval. V sobotu se budou menit.

Vloženo

Kdyz to shrnu myslim si ze z zadnych ze znacek Jako Brembo, ATE, Lukas, Zimmermann, Textar neudelas chybu, vsechny dodavaji do prvovyroby. Nektery maji jeste vyssi standart nez je do prvovyroby.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...