Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Tak brácha chtěl kupovat nejdříve Yetiho na ten OL, pak zjistil, že lepší bude OIII Fresh, jenže na ní asi nebudu moct sehnat slevu (jedná se o akční model), zkusil tedy Rapida ve sportovní verzi s těma kolama v té edici či co, pak zase, že by měl malé auto, tak se vrátil zase k Yetimu, ale klasický prodej, ne na OL. Chce benzín 1,2 TSI s nabušeným Activem :)

Editováno: , autor: Clint
Vloženo (editace)

No on na lepší motorizace nemá prašule, se mu taky divim, že chce krabicoida, přitom ten Rapid by byl pěkněj. Jo už vím, mluvil o lepších procentech úvěru od Škofinu, které se Rapida netýkají, jen O3, S2 a Yetiho.

Vloženo

A proc Room, jedno z nejosklivejsich skodovek. Kokta chce tocit do cervenyho proto 1,4. Akorad kdyz to trochu nalozis bude kachna svoji chuzi do kopce rychlejsi. :D

Ošklivej možná jo,ale ten kufr strčí hezčího Yetiho do kapsy....

Vloženo (editace)

Dneska jsem měl takovej hovor jak bývá o spokojeným zákazníkovi, bylo mraky otázek(vyďejžaj pijaněr) a pak padla otázka: škoda uvažuje o dalším motoru pro RS jaký výkon by jste chtěl 1)vyšší 2) nižší atd.... tak jsem se hned optal jestli tam bude 280koní :kol-47:  nic jsem se samozdřejmě nedozvěděl ale už ta otázka :kol-47:

Clinte blíží se datum prodeje 220koní :kol-46:

Editováno: , autor: Hurikan88
  • Pozitivní 1
Vloženo (editace)

Jako že budeš prodávat ju? :D :D

280 kobyl by bylo dobrejch, ale se současnou cenovkou.

Vloženo (editace)

Já chci taky do Alp, byl sem tam před čtyřmi lety právě na Grossglockneru, ještě supákem.... ;) ...tou kraxnou :)

Stane : jedete dvěma auty?

Vloženo

kokto, je to DSG a čuměl jsem, jak nádherně je s motorem sladěná. Byla to dneska taková rychlovka. Čekal jsem na to několik měsíců a pak to bylo prakticky ze dne na den. Letí to ale děsivě ! 

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...