kokta7 Vloženo 9. Červen 2014 Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 http://www.autoforum.cz/predstaveni/bmw-x6-m-sport-2015-nesportovec-se-predvadi-i-ve-sportovnim/ z venku to je takovej hnus interiér ujde celkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 9. Červen 2014 Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 X6 je obecne hnus stejne jako GT od bramboraka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Červen 2014 Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 Souhlas, auta o ničem. Ani to, ani to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 GT-čka se mi také moc nelíběj, ten spláclej zadek k tomu nějak nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 (editace) Tak brácha chtěl kupovat nejdříve Yetiho na ten OL, pak zjistil, že lepší bude OIII Fresh, jenže na ní asi nebudu moct sehnat slevu (jedná se o akční model), zkusil tedy Rapida ve sportovní verzi s těma kolama v té edici či co, pak zase, že by měl malé auto, tak se vrátil zase k Yetimu, ale klasický prodej, ne na OL. Chce benzín 1,2 TSI s nabušeným Activem Editováno: 9. Červen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Červen 2014 Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 At si vezme 1.6 Tdi ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 Nechce naftu za žádnou cenu....se mu nedivim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Červen 2014 Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 Já bych zase nechtěl 1,2TSI do Yetiho, ho kdejaké citigo spráská jak malého kluka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 (editace) No on na lepší motorizace nemá prašule, se mu taky divim, že chce krabicoida, přitom ten Rapid by byl pěkněj. Jo už vím, mluvil o lepších procentech úvěru od Škofinu, které se Rapida netýkají, jen O3, S2 a Yetiho. Editováno: 9. Červen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Červen 2014 Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 tO jo, akorád, že rapida by měl téměř v plné palbě, zatím co Yeti bude holátko. Yeti v horách bez srsti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 :D Moje řeč. Uchvátilo ho nastupování a vystupování, že se nemusí tolik ohýbat. Mě tam vadí i posez, ja na hajzlu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 9. Červen 2014 Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 A proc Room, jedno z nejosklivejsich skodovek. Kokta chce tocit do cervenyho proto 1,4. Akorad kdyz to trochu nalozis bude kachna svoji chuzi do kopce rychlejsi. Ošklivej možná jo,ale ten kufr strčí hezčího Yetiho do kapsy.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 9. Červen 2014 Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 Ja bych sel do Yeti a bud 2.0 TDI nebo 1.8 TSI, jinej je podle me naprd a je lepsi vzit Rapida... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 9. Červen 2014 Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 Co takhle udělat sraz v Alpách, třeba na Grossglockneru? Beru tě za slovo .... Tak zítra po 9 hod. parking na Edelweisspitze !! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 Neříkej dvakrát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 9. Červen 2014 Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 No jo,ale to není fór fakt tam zítra jedu s bráchou... Být tam jednou v životě mi nestačilo 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Červen 2014 Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 Závist, vysoké hory to je moje, Alpy obzvlášť. Jí chci taky! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 9. Červen 2014 Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 (editace) Dneska jsem měl takovej hovor jak bývá o spokojeným zákazníkovi, bylo mraky otázek(vyďejžaj pijaněr) a pak padla otázka: škoda uvažuje o dalším motoru pro RS jaký výkon by jste chtěl 1)vyšší 2) nižší atd.... tak jsem se hned optal jestli tam bude 280koní nic jsem se samozdřejmě nedozvěděl ale už ta otázka Clinte blíží se datum prodeje 220koní Editováno: 9. Červen 2014, autor: Hurikan88 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 (editace) Jako že budeš prodávat ju? :D 280 kobyl by bylo dobrejch, ale se současnou cenovkou. Editováno: 9. Červen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 (editace) Já chci taky do Alp, byl sem tam před čtyřmi lety právě na Grossglockneru, ještě supákem.... ...tou kraxnou Stane : jedete dvěma auty? Editováno: 9. Červen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 9. Červen 2014 Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 KAČER MI POTVRDÍ, JAK TO JEDE. STRAŠNĚ !!! JEL JSEM S TÍM DNESKA 100 KM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Červen 2014 Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 jj hory sou super, a krásny trasy na ježdění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 Tak příští sraz je tedy jasnej, Alpy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 9. Červen 2014 Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 kokto, je to DSG a čuměl jsem, jak nádherně je s motorem sladěná. Byla to dneska taková rychlovka. Čekal jsem na to několik měsíců a pak to bylo prakticky ze dne na den. Letí to ale děsivě ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 Skoro tak dobře jako koktová čipóza co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky