stanmar Vloženo 9. Červen 2014 Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 Já chci taky do Alp, byl sem tam před čtyřmi lety právě na Grossglockneru, ještě supákem.... ...tou kraxnou Stane : jedete dvěma auty? Ne jenom jedním, bráchovo autem - ať si to užije. Já počítám s tím, že se tam určitě někdy podívám, ale až za několik let, až bude junior větší, aby z toho taky něco měl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 9. Červen 2014 Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 mě to taky nejede špatně, ale tohle je už trochu jiná liga. V sobotu jsem se ploužil na cestě z Českého Krumlova za dvojkovou benzínovou RS. Byl to Rakušák a vysloveně čekal (blbec) až mi dojde trpělivost. Tak jsem ho v takovým táhlým prudkým kopci se dvěma pruhy předjel. Protože jsem tušil, že provokuje, fakt jsem to rozjel. Načeš mě ten vůl s řevem vejfuku předjel děsivou rychlostí zprava. No ten tam ovšem musel mít ještě víc, než nějakých 300 kobyl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 Ale neměl, standart :D Jen tobě to nejede.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 9. Červen 2014 Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 Přátelé nezapomeňte v sobotu dorazit na Vysočinu !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 9. Červen 2014 Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 V sobotu určitě nedorazil musím do prace:-( , ale jedu na sraz O.C. v srpnu:-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 9. Červen 2014 Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 Arlo ,beru na vědomí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Červen 2014 Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 nevím proč si jirko neřekl rádi bychom se svezli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 9. Červen 2014 Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 tak já to vím kokto. Jednak těch, co by se případně chtěli taky svézt, bylo více. Na tuhle možnost jsem čekal několik měsíců a s velkými obštrukcemi jsem se to dozvěděl na poslední chvíli. Vůbec jsem dopředu nevěděl, jak to bude probíhat. Prodejce mi po telefonu nejdříve řekl, že to bude běžná předváděcí jízda, kdy on bude sedět vedle mě. Když ale viděl, že se mnou jede moje ženská tak usoudil, že nebezpečí zničení vozu nehrozí a nechal mě bez dohledu. Paradox je, že manželka byla ta poslední na světě, kdo by v tom chtěl se mnou sedět. Prostě byla jen v nevhodnou chvíli na blbým místě 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Červen 2014 Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 no já si to v budoucnu chci koupit, ale ojeté ovšem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 9. Červen 2014 Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 mě by se to jako hračka taky líbilo, ale třeba takovou předváděčku ani omylem. Dovedu si představit, co s tím všichni ti řidiči, co to měli v ruce, museli vyvádět. A to ti prostě nedá, abys tomu nenakládal, co to jde. Takže bůh ví, kolik má takovej motor před sebou reálně ještě kilometrů. A to víš, že když to klekne, je to smrtelná rána pro tvojí peněženku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 (editace) Pánové, to je žrádlo....sedim si na zahradě u domku v křesílku s notesem, popíjím vychlazené pivečko a směju se Sáňkovým vtipům o naftě....no není to luxusní? Znáte něco lepšího? Editováno: 9. Červen 2014, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 9. Červen 2014 Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 (editace) a ja se potim v praci:( Editováno: 9. Červen 2014, autor: PANCHO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 9. Červen 2014 Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 Jo. Vtipy o LPG.[emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Červen 2014 Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 piju víno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 9. Červen 2014 Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 Pivo. Víno. Hmm. silné argumenty. A už jste slyšeli o klimatizaci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Červen 2014 Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 sem vinař tak co? ty seš zase řízkař. klimatizace mě fuká po ozonu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 Ta by byla dobrá do ložnice, já snesl z půdy větrák, taky dobrej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 9. Červen 2014 Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 vevnitř zase nemám tak moc horko, jen 24°C, Až bude víc, zapnu klimu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Červen 2014 Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 ja si otevřel mrazák k počítači. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Červen 2014 Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 My s Rapidem pijem vodu, na vic neni. Klimatizace? Manzelka mi mava vypisem z uctu s nulovym zustatkem pred ksichtem. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 9. Červen 2014 Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 Tak to už je týrání né? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 9. Červen 2014 Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 jo v kanclu je klima ale v tunelu bohuzel ne ,tam je 25 a 90 procent vlhkost:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 My máme v podkroví v ložnici poctivých 30 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 9. Červen 2014 Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 take pekne,my pres den v tunelu skoro 40,hodne se to ohreje od tech aut:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Červen 2014 Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 20 v pokroví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky