Pawouk Vloženo 20. Červen 2014 Sdílet Vloženo 20. Červen 2014 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Červen 2014 Sdílet Vloženo 20. Červen 2014 Tak tos byl na foru pro šlapací tříkolky, nebo kde? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Červen 2014 Sdílet Vloženo 20. Červen 2014 Vw-polo.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Červen 2014 Sdílet Vloženo 20. Červen 2014 trošku o polu. tuším rok 98, 55kw 1.6(atmosféra super motor), klimatizace, el. okna, ABS, tažné, 5 dveří. závady v rozsahu 120000-160000km po 40000km málem prdnul rozvodový řemen(do dneška nechápu jak, origoš z autorizáku) termostat K.O., auto se chladilo pouze topením nešla klimatizace(vadnej kabel od tlačítka klimatizace) netěstný vedení díra ve vejfuku, bylo to jak 5 litr V8 problémy s ABS nakonec shořela elektrika tuning od poláka na parkovišti! to byla atmosféra!!! fajr! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Červen 2014 Sdílet Vloženo 20. Červen 2014 Ty bys vzadu potřeboval pořádnou ocelovou traverzu, to je už druhý auto bouchlý zezadu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Červen 2014 Sdílet Vloženo 20. Červen 2014 no ono tak nemáš uplně pravdu, naprcal mě nějakej favorit, když sem řídil scouta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Červen 2014 Sdílet Vloženo 20. Červen 2014 Takže tři auta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Červen 2014 Sdílet Vloženo 20. Červen 2014 (editace) Hmmm a to bych rekl ze VW byla driv jeste kvalita. Hold asi byla jeste driv WV Golf1 max 2 a konec. Hihi 55 kw ma i manzelky thalie a to je 1,2ka atmosfera. Pravda kdyz jedes na dalnici 130 tak to toci 4200 otacek a z hluku motoru by ti bouchla hlava ale vykon tam je. Jinak sem mel Opel Ascona sedan 87 r.v. 1,6 55kw atmo mel jsem ho 5 let stala 35tis najel jsem s ni 80 ve stari od 10-15 ti let a krom bezne udrzby bez zavad. Motor mel 130tis a mozna by jezdil jeste dnes akorad kastle uz byla sama dira. Diry v kufru jsem bezne letoval horkovzduskou a IPOu Hold az na konci odesla poloosa a skrtici klapka na motoru a nedojel jsem do prace. Oprava 500 kc poloosa a 500 klapka. A i kdyz jsem ji chtel sesrotovat jeste jsem ji za 6 tis prodal. Moje prvni auto a na to se nezapomina. Rocnik jako Skoda 120 akorad technikou a vybavou uplne nekde jinde. Editováno: 20. Červen 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Červen 2014 Sdílet Vloženo 20. Červen 2014 Kokto ty vole :D:D to si delas prdel ne. Nechces si nechat udelat poradnej naraznik vcetne spoileru z hardoxu ( ocel pro lzice, radlice bagru) vzadu? Nebo jestli nejsi jak ten s tema 2kama v SPZ co vybrzduje auta. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Červen 2014 Sdílet Vloženo 20. Červen 2014 no to já taky nechápal, o autě sem věděl 100% věcí.... bylo jenom lehce bouraný na předek a pak na zadek, ale žádný totálky nebo tak. ještě tam byl krátkej interval 15/1 rok... ale běžný takový závady no, nic hroznýho. Hele rezly zadní dveře a na záruku vyreklamováno. akorát francouz se houpe v zatáčkách, nic horšího neznáš njn starý autáky no ale houby, polo stálo na parkovišti. a se scoutem sem šel naplno na brzdy a výhybal se do pangejtu polákovi, který předjížděl v horizontu a myhly jsme se fakt o pár metrů. a ovšem typickej řidič v ČR, nalepenej za mnou s favoritem, tak co bys čekal? zabrzdil to z 100km/h na 60 nic víc.... (podotýkám živil se řízením, profesionální idiot). ale aspon se omluvil a přiznal se a neměl blbý keci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Červen 2014 Sdílet Vloženo 20. Červen 2014 Jj, stara klasika. Jo tak ale stejne, asi to mas rad ze zadu jak ty holky z reklamy pred x lety. Zavolej mi do klubu 112 567, 112 567. Jinak to neni mozny takovej Pech. Jo Rencek je kacatko, to souhlas, zase thalie neni zavodak a i presto kastle se sice nahne ale kola drzi porad stopu a zadnej ESP. Ma to jen ABS a nejaky ty jiny brzdny asistenty. A kdyz jedes pi nejake ceske silnici tak o dirach nevis. V Rapidu kdyz vylezu tak mi z podbundy se vysypaji vsechny kosti a pak si je musim skladat zpatky. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Červen 2014 Sdílet Vloženo 20. Červen 2014 (editace) frantíci mají takovýhle styl kolíbání, dá se na to zvyknout ale není to nic pro mě, nejde s tím ani pořádně řezat zatáčky. ale jinak na těch autech nevidím nic špatnýho, srovnatelná kvalita s rapidem jak píšeš.... no já když jedu po typický český cestě, tak zažívám něco podobného Editováno: 20. Červen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Červen 2014 Sdílet Vloženo 20. Červen 2014 (editace) a to mas multiling, ja mam multidrnc. Jinak Renc na koncern co se techniky tyce atd. samo nema, ale spolehlivost je bohuzel srovnatelna. Editováno: 20. Červen 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 20. Červen 2014 Sdílet Vloženo 20. Červen 2014 Petrr bohužel pro Renka nebo pro koncern? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Červen 2014 Sdílet Vloženo 21. Červen 2014 Jeeee uz bylo pozde vecer. Obracene samozrejme. Diky za upozorneni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Červen 2014 Sdílet Vloženo 21. Červen 2014 Jinak vcera jsem vezl sefa do autorizaku Fordu na servisni prohlidku. Servisni vymena oleje 15tis/1rok a cena 1 litr oleje Mobil 5w30 a ted se podrzte 200kc vc. DPH. I kdyz to nebyl LL porad je to mene o polovinu nez u Skoda. Smutne konstatovani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Červen 2014 Sdílet Vloženo 21. Červen 2014 jj, kolegův syn léta pracoval jako mechanik v autorizáku Ford, jejich originální oleje (Ford Formula) jsou taky fakt levné a podle jeho slov nemá smysl tam dávat něco jiného. Tady to tedy je Mobil za vynikající cenu, ale i tak je to nesrovnatelné se škodovkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Červen 2014 Sdílet Vloženo 21. Červen 2014 (editace) on to už není prý mobil, ale castrol (ford s kastrolem podepsal dodávky) a je to longlife. jinak ford má 20000km/1 rok co si pamatuji(solidní interval dle mého). https://www.fordservice.cz/data/Servisni%20intervaly.pdf http://www.etis.ford.com/fordservice/serviceScheduleForm.do;jsessionid=E3887D2264AB39116D279E3424921560.eccvas503?tag=1 Editováno: 21. Červen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Červen 2014 Sdílet Vloženo 21. Červen 2014 koukám, že jako u francouzských dodávek, prodlouženej interval až 50000km/2 roky, dobrá prasárna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Červen 2014 Sdílet Vloženo 21. Červen 2014 No to jen co jsem cetl z faktury ten Mobil. Interval nevim presne, sef pretahl o 4 tis ( zapomnel ma jeste tu starsi atmo 1,6 ) a mel jsem za to ze ma najeto 19 tis ale nevim mozna se pletu. A pry ze tim ze to pretahl neprisel o zaruku ale to mu pry povidala majitelka servisu. Ja bych tomu 2x neveril zrovna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Červen 2014 Sdílet Vloženo 21. Červen 2014 U tech dodavek, stejne je to vetsinou na firmy a obzvlaste k dodavkam vime jak se chova, ci vim tak i zaruka ns kastli je jen 6 let. Po 5 letech az ji odepisou z dani si stejne kazdy koupi novou. Je to jen pracovni nastroj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Červen 2014 Sdílet Vloženo 21. Červen 2014 Mercedes má pro Sprinter interval dokonce 60 000 km. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2014 Tak synovče, někdy v srpnu v druhé polovině, bude k otestování Cupra v pyramidě v Praze Dneska jsem s nimi mluvil. Brácha kupoval novej klump, tak jsem byl s ním. Palubka mě nenadchla ani v reálu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 21. Červen 2014 Sdílet Vloženo 21. Červen 2014 (editace) Hmmm tu Cupru bych taky projel Můžu vám se vlastně psát, když jsem zatim nebyl na žádném Clintově srazu? Editováno: 21. Červen 2014, autor: MichalRr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Červen 2014 Sdílet Vloženo 21. Červen 2014 Když zaplatíš útratu na příštím srazu, tak můžeš. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky