MichalRr Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 Ale byl jsi na Vysočině a to se počítá Tak fajné . Pawouka holt budu muset pozvat na čaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 (editace) Dobré ráno Vietname! (tedy trochu pozdní, vstával jsem skoro v půl jedenácté ) Našel jsem dvě dobové (totalitní) fotografie, jedna zachycuje vážnou havárii u nás před barákem a druhá je pro Koktu, aby viděl, že jsem byl zastáncem a fanda značky Škoda už od mala, pak se nesmí divit, že jsem touto značkou poznamenán (na ty plechovky nekoukejte, to se tenkrát sbíralo) Tu pohraničářskou věž ze špejlí jsem stavěl sám osobně Editováno: 23. Červen 2014, autor: Clint 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 (editace) škodovky a letadla, sny se maj plnit Editováno: 23. Červen 2014, autor: Hurikan88 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 Heh, pěkný retro a to s těma plechovkama znám. Holt už jsem taky starší ročník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 To znám i já a jsem mladej ročník plechovky byly super sběratelský produkt, stejně tak jako kinder vajíčka, nebo igráčci . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 tak klinte pěkný a kde máš nějaké mbéčka? teda kromě toho tvého novodobého? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 To víš kokta sbíral Pokemony popř. hokejový karty. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 Kartičky hokejistů jsem taky sbíral... teď si s nimi hraje malá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 Pokemony, nebo mončičáky. :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 Kokta právě teď objevuje krásu ve sběratelství a shromažďuje céčka, prej jsou teď už dobře k sehnání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 Jo, nedávno jsem je viděl v Tescu na kase - za nás nesehnatelná věc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 Tak někdo sbírá RSka a někdo CCčka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 I tak to lze pojmout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 (editace) Kokta je hodlá vyměňovat s kámošem Hravcem, případně od něj prej odkoupí celou sbírku. Tuhle psal Hravec, že našel i fosforový, kde je kus za dvě kila Editováno: 23. Červen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 :smich: Jo fosforový, to možná tak granáty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 http://www.auto.cz/seat-leon-x-perience-spanelsky-scout-81780?utm_source=dlvr.it Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 krása... prostě ten Leon je po vzhledu opravdu hezčí, než Octavie...i v tomhle Outooru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 Mě se plasťáky nikdy nelíbily, spíš měli vyjet s Cuprou myslivcem.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 Takhle se dělají srazy http://www.novinky.cz/auto/340079-na-prvni-cesky-sraz-dacii-prijelo-rekordnich-808-aut.html 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 JJ souhlas, plasťáky pryč, bez laku a ještě za to připlácet a za roky koukat na vyšisovaný plasty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 Cupra v kombiku by byla dobra no 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 Nevím, Kokta by mohl povyprávět, Scounta doma měli, nebo ještě mají... Ty plasty bych neviděl jako problém po vzhledové stránce, ale spíš jak je to s tím reznutím pod nimi? Jinak plasty u Audi jsou lakované do šediva a je to taky moc povedený. Já bych Scounta asi nechtěl, ale jen jsem řekl, že Leon je oproti OIII i ve verzi Outdoor hezčí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 Něco pro Koktu na vyblbnutí: http://www.sportovnivozy.cz/45606-skoda-zavodni-special-brno?fz=vse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky