XJOHNNYX Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 Nahodou za tu dobu co jsem na svete tak se kousek prodlouzila :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 a do polska se dotáhne možná v roce 2060 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 Tak to uz zrejme budu zase umrelej :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 Bolševik stačil za 40 let postavit akorát tak D1 Praha-Brno a kousky D11, D5, D2. Což je bída za tu dobu. A to D1 byla koncem čtyřicátých let již rozestavěná... Ber to měřítkem času. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 Jo kamionů je moc. Tolik co jezdí po D1 to nikde jinde není. A je velký rozdíl pokud to je Slovák Polák nebo Rakušan . A jinak myslím že za to muže vláda co tam je i ted. Kam jdou prachy za mýto a tak. Jen někomu do kapsy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 (editace) spíš i osobáku, já nechápu kam lidi jezdí v sobotu dopoledne, takovej provoz dříve o víkendu taky nebyl a když je zima nebo prší tak nikdo moc nejezdí Editováno: 23. Červen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 Tak když má kdejakej jouda auto, tak se nediv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 No a jak ji ted dlouho trvat okruh a bude trvat. A co Blanka? Rekl bych ze ted to je z bláta do louže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 tak jak dlouho trval strahovskej tunel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 Jo osobních je také moc.jed v patek z prahy z Prace a radši jedu po staré benesov. Než D1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 Strahovský tunel (2004 m) se stavěl od roku 1980 do roku 1997. U Blanky (cca 6400 m) je zahájení stavby 2007. V současnosti prakticky hotovo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 Já jsem happy, mě dostavěli R6 k Ruzyni a to mi stačí ...jo a opravili ji už celou, takže se po ní dá lítat dvě kila a řídit jednou rukou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 Jo ale co si za komančů platil jako majitel auta. A třeba přehrady by dneska nedokázali postavit. Protoze by na to nemají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 Takhle to srovnávat nemůžeš. To se taky můžem bavit o autech na poukaz.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 To máš pravdu. Ale už i dnes musíš čekat . Třeba pul roku na RS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 taky nechápu kdo čeká, já bych je s tím čekáním poslal někam. třeba to vidím špatně, ale čekat na dodávku spotřebáku takovou dobu. akceptuji max 2 měsíce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 24. Červen 2014 Sdílet Vloženo 24. Červen 2014 (editace) Koukám, že se to tu včera v noci pěkně zvrhlo Jediná reakce spektrem půlnoční rozprávky: Netahejte k autům politiku, ta všechno zabije a stejně nic nevyřešíme a jízda autem po dálnicích... Mno podíval bych se na to z pohledu jiného. Německo má na svou velikost jen o něco více km dálnic než ČR na svou plochu. To že se u nás nestaví je jasně dáno tím, že chce u nás každej nakrást a státní zakázky jsou v 80% prodělečné. S argumentem co psal Kokta nemůžu souhlasit. Svalovat vinu na to, že po ČR se nedá nikam pomalu dojet je kravina. Jestli ujedu za hodinu 130km nebo 190km je podle mě blbost. Musím si trasu naplánovat tak, abych to stihl včas a dle pravidel silničního provozu. Já tedy osobně taky nejedu co se týká rychlosti zrovna předpisově, ale ne proto, že nestíhám, ale proto, že prostě chci jet rychleji (ne kvůli dokazování, ale na dnešní dobu a schopnosti aut se mi ty rychlosti mimo obce zdají opravdu pomalé a kdejaký skútr se mi při 85km/hod přilepí na prdel a mám o starost víc (což také není omluva)... Editováno: 24. Červen 2014, autor: Stringo 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2014 Dobré ráno Vietname! Jak jsme se vyspinkali? Já nic moc, byl jsem na noční, takže to půjdu ráno ještě dospat Večer přivezli nějaké bagety a já se přežral. A to jsem neměl dělat, je mi zle, pálí mě kurefsky žáha.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 24. Červen 2014 Sdílet Vloženo 24. Červen 2014 Tak to zalej "Plzní" Clinte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Červen 2014 Sdílet Vloženo 24. Červen 2014 Clint jde z pelechu do pelechu. To jsou šichty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 24. Červen 2014 Sdílet Vloženo 24. Červen 2014 A ja tvrdnu v čekárně u zubaře[emoji53] a ještě to vypadá na déšť a ja tu sem autem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 24. Červen 2014 Sdílet Vloženo 24. Červen 2014 Tak to ti nezávidim, mě u zubaře vždycky rozbolí všechny zuby a hlava... nesnášim zubaře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2014 Nojo Pancho si jde nechat udělat nové klapačky, ty poslední nechal v tom steaku na srazu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Červen 2014 Sdílet Vloženo 24. Červen 2014 Kde má pršet? Tady na Praze 13 je krásně jasno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky