Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Bolševik stačil za 40 let postavit akorát tak D1 Praha-Brno a kousky D11, D5, D2. Což je bída za tu dobu. A to D1 byla koncem čtyřicátých let již rozestavěná... Ber to měřítkem času.

• Pozitivní 1
Vloženo

Jo kamionů je moc. Tolik co jezdí po D1 to nikde jinde není. A je velký rozdíl pokud to je Slovák Polák nebo Rakušan . A jinak myslím že za to muže vláda co tam je i ted. Kam jdou prachy za mýto a tak. Jen někomu do kapsy.

Vloženo (editace)

spíš i osobáku, já nechápu kam lidi jezdí v sobotu dopoledne, takovej provoz dříve o víkendu taky nebyl :) a když je zima nebo prší tak nikdo moc nejezdí :D

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

Strahovský tunel (2004 m) se stavěl od roku 1980 do roku 1997. U Blanky (cca 6400 m) je zahájení stavby 2007. V současnosti prakticky hotovo.

Vloženo

Já jsem happy, mě dostavěli R6 k Ruzyni a to mi stačí ;)  ...jo a opravili ji už celou, takže se po ní dá lítat dvě kila a řídit jednou rukou ;)

Vloženo

taky nechápu kdo čeká, já bych je s tím čekáním poslal někam. třeba to vidím špatně, ale čekat na dodávku spotřebáku takovou dobu. akceptuji max 2 měsíce.

Vloženo (editace)

Koukám, že se to tu včera v noci pěkně zvrhlo  :kol-31:

Jediná reakce spektrem půlnoční rozprávky:

Netahejte k autům politiku, ta všechno zabije a stejně nic nevyřešíme a jízda autem po dálnicích... Mno podíval bych se na to z pohledu jiného. Německo má na svou velikost jen o něco více km dálnic než ČR na svou plochu. To že se u nás nestaví je jasně dáno tím, že chce u nás každej nakrást a státní zakázky jsou v 80% prodělečné. S argumentem co psal Kokta nemůžu souhlasit. Svalovat vinu na to, že po ČR se nedá nikam pomalu dojet je kravina. Jestli ujedu za hodinu 130km nebo 190km je podle mě blbost. Musím si trasu naplánovat tak, abych to stihl včas a dle pravidel silničního provozu. Já tedy osobně taky nejedu co se týká rychlosti zrovna předpisově, ale ne proto, že nestíhám, ale proto, že prostě chci jet rychleji (ne kvůli dokazování, ale na dnešní dobu a schopnosti aut se mi ty rychlosti mimo obce zdají opravdu pomalé a kdejaký skútr se mi při 85km/hod přilepí na prdel a mám o starost víc (což také není omluva)...

Editováno: , autor: Stringo
  • Pozitivní 3
Vloženo

Dobré ráno Vietname!

Jak jsme se vyspinkali?  Já nic moc, byl jsem na noční, takže to půjdu ráno ještě dospat ;)   Večer přivezli nějaké bagety a já se přežral. A to jsem neměl dělat, je mi zle, pálí mě kurefsky žáha....:(

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...