kokta7 Vloženo 1. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 (editace) njn ještě aby ne když tam dělá šef bývaly člověk z koncernu design ala koncern no.- ty zadní světla sou z kombi passata či golfa ale moc pěkny auto o tom žádná. njn škodovka s motory je na tom furt relativně dobře na tuhle dobu... Editováno: 1. Listopad 2013, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 (editace) Nj, v Asii nejsou všichni tak zpitomělí, aby měl každej myslivce. Přitom potomků mají jako máku a nevymlouvají se, že se jim do auta nic nevejde...Je to ráj sedanů. Viděl sem to v Singáči. To jenom Češi jsou národem myslivců - chalupářů, poznávací znamení plato vajec za zadníma sedačkama Editováno: 1. Listopad 2013, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 A já jsem si říkal,že mě to něco připomíná. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 (editace) ono ani v golfu nejde dát 1.8 132kw takže oktávia je s těmi motory na tom hoodně dobře... dyt škodovka do číny ani nedodává laury comby... to samy rusko ne? http://www.skoda-avto.ru/models/new-octavia/exterior Editováno: 1. Listopad 2013, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 http://www.skoda.com.cn/skoda/s/web/home/index.html yeti má koukam na kufru rezervu, furt setam prodává stará oktavia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treo Vloženo 2. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2013 První sraz to bylo 50%na 50%, jak se oteplilo, vyjeli chalupáři-myslivci a vyhrávají, tak čekám na první sníh a prázdné silnice ( dušičky jsou strašné, spousta řidičů tragédů). Jinak synek za předjíždění na přechodu pokuta 5 000 Kč a 6 měsíců bez papírů, dostal nejmenší možný trest, ten co se nedal předjet dostal 1 500 Kč pokutu a vzali mu body. Takže jsem spokojený, blbec bude chodit pěšky a školitel( nechtěl se nechat předjet a vrazil do syna z boku jako pitomec - natočený průmyslovou kamerou) z toho nevyvázl bez trestu. Takže, když člověk vidí jasného blba, nohu z plynu a klídek. Údajně syna před přechodem vybrzdil ( nešlo dokázat a syn ho objel), ale tam kamera nebyla, doporučuji kameru do auta a hlavně ohleduplnost, nikdo není neomylný. Kdyby to nenatočila průmyslová kamera, neměl syn šanci, vše by bylo na něm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 2. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2013 to víš, s dětma je problém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2013 (editace) no dnes si valím 95 tachometrových, náká kráva ve felicii mě tam vjede... ani se neomluví nic, tak sem ji vzal a nic proti mě nejelo tak sem ji nadával do furie, protože to je prostě retardace a ona nic. že jsem málem rozmrdal auto, to že sem brzdil na plno to ji je asi fuk... to samy ve středu mě tam někdo vjel v oktavii a ohrozil mě, ale ten se aspon omluvil.... Editováno: 2. Listopad 2013, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2013 Koukám,že průsery se kolem tebe motají pořád. A teď z jiného soudku - Nové BMW 5 2016 dostane i tříválcový diesel... a to bylo HTP pro smích. http://www.autoforum.cz/predstaveni/nove-bmw-5-2016-dostane-i-trivalcovy-diesel-m5-pohon-vsech-kol/ 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2013 3 válcová nafta :D , hell come brusel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2013 Doufám Kokto, že ti to auto vydrží alespoň do příštího srazu, abys zase neřikal, že nemáš čim přijet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2013 můžete mě někdo logicky vysvětlit, když sem dnes naklohnil své tsi proč mě to tak divně cukalo na volnoběh a po 10 sekundách to přestalo? že já si nevzal 2.0 TDI, to je strašný tohle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2013 Ježiš marjá, ty jsi jak ten Rádius, taky jsi se probral z mrákot? Vždyť se o tom tady píše všade, i já sám jsem o tom dlouhosáhle psal.... Ty nebudeš nikdy spokojenej čeče, kup si elektro kolo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2013 Studený motor na volnoběh po startu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2013 No co jiného Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2013 jo přesně tak pawouku, minuly tyden mě to nedělalo. prostě jsem nastartoval, přívazal jsem tak to začlo tak divně cukat, tak sem schválně se nerozjel a pak to přestalo. a tak co to je, můžeš mě to prosím tě napsat Jirko? tohle mě rozhodně nafta nedělala, takovyhle wifikundace. Já sem spokojený s TSI, ale tohle mě štve. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2013 To je naprosto normální jev. Neřešit. Nastartovat a jet. Anebo nechat vycukat a jet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2013 tohle je normální jev? no minulej pátek sem natankoval vervu 100, tenhle pátek sem měl už prázdno tak sem natankoval obyč 95 to je tím nebo co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2013 (editace) To mě také štvalo, ale už sem si zvykl. Dělá to zejména za teplejšího počasí, při zvýšených otáčkách na volnoběh - start studeného motoru, po 10sec otáčky spadnou a je to OK. Poškubává, kucká, ručička otáčkoměru skáče nahorů a dolů, je to přesně ono co? Je to normální jev 1,8 TSI, pokud by ses rozjel při tom cukání, trochu by to i škubalo při přidání plynu. Já prostě počkám po nastartování 10sec, spadnou otáčky na 800 a vyjíždím.... Editováno: 2. Listopad 2013, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 2. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2013 Kokto kup si AUDI PS: Nechal jsi mi ten panel, nebo ses na mě vyprdnul? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2013 (editace) Ze začátku jsem si myslel, že je to benzínem, ale není. Má to něco do činění s automatickým nastavováním emisí....či co, nikdo mi to pořádně nevysvětlil (takže to moc nechápu), ale je to prej normální jev. Při chladném počasí to myslím nedělá. Editováno: 2. Listopad 2013, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2013 To mě také štvalo, ale už sem si zvykl. Dělá to zejména za chladnějšího počasí, při zvýšených otáčkách na volnoběh - start studeného motoru, po 10sec otáčky spadnou a je to OK. Poškubává, kucká, ručička otáčkoměru skáče nahorů a dolů, je to přesně ono co? Je to normální jev 1,8 TSI, pokud by ses rozjel při tom cukání, trochu by to i škubalo při přidání plynu. Já prostě počkám po nastartování 10sec, spadnou otáčky na 800 a vyjíždím.... Jo,přesně tyto příznaky má i bráchova 1.8 TSI - minul jsem to schválně nechával vycukat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2013 no já do garáže nezajedu nikam díky tomu supr čupr sportovnímu podvozku o kterym mě prodejce neřekl, sám o tom asi nevěděl, takže ten pekáč bude muset byt furt venku no to sou supr věci no, tohle mě ten common rail prostě nedělal. já si myslím že to sou emise, jinak to nevidím.... se zeptám petra v praze, když udělá čip jestli tohle zmizí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2013 panel někde mam v bordelu z minulé oktávky ale kabel jsem netahal byl sem línej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2013 jak nezajedeš nikam? Myslíš svoji garáž ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky