Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

Zkusit se musí všechno, prej ta nová udělala pokrok, tak jsem na něj zvědavej. Já vím, je to jenom Ford, ale tak za svezení stojí všechno, vždyť mě znáš, čím víc tím lépe a alespoň to mohu objektivně srovnat a ne jako ostatní, co jen kecaj :)

Pawouk: na to jsem ho ptal, říkal, že interiér prostě mizernej Ford, lacinej. A podvozek že neskutečně na hovno. Ale mluvil o předchozí generaci.

Kuga nová uplně krasavec není, to uznávám, ale jak jsem psal, rád zkusím.

Upraveno od Clint

Tak pokrok možná udělala (víc místa v interiéru), ale hlavně ten předek je blééé, oproti původní variantě.

• Autor

Působí víc plastově a lacině....

Pokrok, ano více místa v introši a v kufru....ale palubka rozházená jako ve Fíkusu.

Upraveno od Clint

Ten Mustang? Jo, to tak ty ameriky mají, plastový introš... Ale zvuk motoru je famózní. Před chvílí jsem jel v Řepích v tom skleněným tunelu za žlutým kabriem a musel jsem si otevřít okýnko a poslouchal to vrčení, paráda. :kol-47:

A co teprve kdyby si mu viděl na PP při klidné jízdě 20l/100 :kol-28:  No a pak Maserati má jedinečnej zvuk (to je u mě TOP)

Nó, když budu mít Mustanga, či Maserati, tak mě toto (spotřeba) nebude zajímat. Tím se zabývám u 1.4 TSI. :kol-28:

No Mustang je polosporťák pro chudé a jak vidíš kolem 1milionu dnes stojí kdejaká plečka ( u BMW za to máš lépe vybavenou 3ku s 1,6kou). Maserati, to už je jiná.

tak mustang už má přeci dávno ten eco motor...

spotřeba je opět z x faktorů při výběru auta, bohužel dnes to je hlavní faktor cena a spotřeba, nic jiného...

sory klinte, ale řešit u tohohle auta nějaky plasty. to je jako řešit u Enza že nemá radio, nic, prostě jenom řídíš a užíváš. klinte sice vyzkoušíš tunu aut, ale za pár hodin ne dokonale. asi jako když si psal dojmy z DSG, pořádně si ho nevyzkoušel a nepochopil jeho naprogramovanou logiku :D(já dodnes plno věcí nechápu proč se tak děje :D)

předchozí kuga je celkem pěkná, ale není tyhle SUV můj šálek čaje...

Upraveno od kokta7

• Autor

Mustang je skutečně stejně jako Camaro sporťák pro chudé. Nelze srovnávat s Masírkou....taky na Kladně s nim (Mustangem) jezděj cikáni.

Upraveno od Clint

Je no, taky jaká cenovka u Mc stradale apod se zvukem...

Tak nějak...srovnávat nesrovnatelné nejde, to je asi jako kdyby se tu srovnával Mustang nebo Camaro s RSem  :kol-44:

jj, ale mně primárně šlo o sound a ten je libovej i u "lidovky" Mustang. :kol-28:

On i obyčejnéj karburátor ma pěknéj zvucek :D

Mustang, Camaro a nedávno představený Challenger  http://www.auto.cz/dodge-challenger-2015-vylepseny-motor-v8-hemi-6-4-80783 jsou vše tzv, pony cars a za cenu jakou se prodávají dostáváš bych řekl docela dost motor, o kterém můžeš v evropě zapomenout pokud nemáš víc jak 2 míče atd.  se slušnou výbavou a "slušnou" spotřebou. Ale to jsou auta pro zábavu a ne pro každodenní ježdění.

Jestli chcete tak Mustanga Vám můžu vzít na sraz a můžeme poslouchat :-) Ale to je tak vše. Jede to hůř než moje TSi a žere to minimálně dvakrát tolik. Je to maximálně lapač na ženský  :kol-28:

• Autor

Člověče, takhle nemluv, pro některé zde je to modla ;)

A jakyho? S tou atmoskou jede ale musíš totocit jako kazdy auto, a ne spoléhat na foukání turba

Michale, nekecej! Víš, že lež má dlouhé nohy. Fakt jo? Ty ho máš? z jakého roku? Pod pojmem Mustang, rozuměj auto, ne motorku co se vyráběla v ČSR za komunistů.

Nebo si plete mile s kilometrami :D

• Autor

Petrrr: už jsi snad viděl Mustafu padesátku z dob ČSSR jako lapač ženskejch? :)

:kol-47: JJ, on mu asi nikdo neřekl že rychloměr může být v mílích za hodinu. Stejně jako spotřeba může ukazovat v mpg (míle na galon) a tak si myslí, že je to v litrech na 100 a bojí se na to šlápnout aby neměl tak velkou spotřebu.

Clinte, proč ne, tenkrát kdo měl fichtla byl King a nekaž nam to tady, když se teď můžeme něco dozvědět o pořádném autě. My Ti Tvojí škodu taky nehaníme :kol-48:

Upraveno od Petrrr

Rok výroby 2007, Cabrio 4,0 l. Výkon 151KW. Takže přepočet výkonu na kilo je opravdu horší než moje TSi.. Můj není já na tyhle auta nejsem, ale přivézt ho můžu :-)

kokta: Věř nebo ne, atmosféry ovládat umím, ale tohle je prostě lemra.

Upraveno od MichalRr

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.