Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

Petrr by mohl s náma jet taky na ten Žamberk ;)  Vzal bych ho svojí limuzínou, aby se mu tam nesmáli, že má kinder auto. ;)

Clinte, co si pamatuji, tak byla řeč o Hundgrilu, tedy kosti budete házet, ale Koktovi. (bude to jediné co mu ze psa zbude) 

akorát tam jak se ti auto neplazí a nemáš 20" kola a 1,9 TDI, tak se ti budou smát taky a mě taky :D

• Autor

To ještě nevědí, že my dva až se vožereme, tak budeme ucpávat ropákům vejfuky banánama...a sem tam nějakej vochčijeme ;)

:D No jo, vždyť Clint má "jen" sériofku. :D A tam bude samej tuning, nebo tuzing. :p

• Autor

Jak sériofku kurva, jak sériofku? Vždyť tam mám RS volant ;)

hlavně má 16" kola a vysokou kozu, to nevím co tam bude dělat... já na tom nejsom o moc lépe :D (o auta přeci nejde)

klinte ty máš sice RS volant, ale většina má už volant z O3 :D

Prý bude i soutěž o nej... sériovku. A klíďo ať se smějí. V noci postavíme na vjezdu retardér.[emoji1][emoji1][emoji1]

on tam jeden retardér je a dělá většině velkej problém :D

• Autor

Dobrej nápad :kol-47: s tim retardérem (tedy pokud nemyslíš Koktu)

To já mám tuning. Mám hlinikový sportovní pedály (originál) a každý normální auto má co ještě? Plynové vzpěry kapoty. tak že Kindr auto ale vytuněný jako pes. Jo a hliníkový kryty prahů mám ještě a na zadním okně pověšenýho Neskafe králíčka pro štěstí. 

• Autor

Toho nescafé králíčka by ti tam pochcali a oběsili na prvním stromu :D :D

Jo králíčka, to je ovšem hardcore tuning :_icon_smich2:

• Autor

:D :D :D Králíčka :D Já nemůžu.....kolegové na mě koukaj jak na blázna, jak se chechtám u monitoru

Upraveno od Clint

Já jsem si připravil cedulku za okno s vysvětlením, proč mám seriovku.

• Autor

Tak to já abych vysvětloval i tu profláklou stříbnou barvu..... :)

Ufff..utírám slzy, člověk se musí občas pořádně zasmát....

Upraveno od Clint

Jak to tady vidím, tak to bude přímo galaktická ostuda. :kol-28:

Petře pojed! postavíme tvoje auto před naše ;) a klinte nějaké vlajky by to chtělo našeho pirátského klubu ;)

slovenky maju bomby a zadky jako octavie combi

Upraveno od kokta7

jasný a domů půjdu pěšky jako Pancho ne? Mi tam z něj pak udělaj fakt auto co se vleze do kindervajíčka, to by byla přímo nehorázná provokace. Ale zase v našem pirátském stilu. Pravda vlajky by to chtělo, SPZ zastříkat černou atd. Taková obdoba Hells Angels, akorád  Clint Pirates !

• Autor

Jojo, Clint´s pirates, to jsme my, naše grůpa, každej nás musí znát. Budeme tam muset něco způsobit, nějakej rozruch, aby si nás všichni všimli a obdivovali nás. Třeba Kokta udělá striptýz na Panchovu autu s kusem stejku v hubě  a na zádech bude mít namalovanej ksicht Clinta Eastwooda ;) (a my ho přitom budeme polejvat pivem). Jo to bude dobrá estráda.

Už sem to cvaknul, přišla totiž upomínka. 330 korun včetně transparent steaku. No každopádně, Arlo už zapíchnul 3 kňoury, maso dá řádně naložit a jeho dodávka to na sraz přiveze i s hromadou červstvého křenu a hořčice. Kokta napeče 10 bochníků chleba a já dodám plastové vidličky z NDR.

Upraveno od Clint

Clinte nech moje RS,nebo se naseru a sklopim vsechny kola a ulítnu vam:)

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.