Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

Petrr by mohl s náma jet taky na ten Žamberk ;)  Vzal bych ho svojí limuzínou, aby se mu tam nesmáli, že má kinder auto. ;)

Clinte, co si pamatuji, tak byla řeč o Hundgrilu, tedy kosti budete házet, ale Koktovi. (bude to jediné co mu ze psa zbude) 

akorát tam jak se ti auto neplazí a nemáš 20" kola a 1,9 TDI, tak se ti budou smát taky a mě taky :D

• Autor

To ještě nevědí, že my dva až se vožereme, tak budeme ucpávat ropákům vejfuky banánama...a sem tam nějakej vochčijeme ;)

:D No jo, vždyť Clint má "jen" sériofku. :D A tam bude samej tuning, nebo tuzing. :p

• Autor

Jak sériofku kurva, jak sériofku? Vždyť tam mám RS volant ;)

hlavně má 16" kola a vysokou kozu, to nevím co tam bude dělat... já na tom nejsom o moc lépe :D (o auta přeci nejde)

klinte ty máš sice RS volant, ale většina má už volant z O3 :D

Prý bude i soutěž o nej... sériovku. A klíďo ať se smějí. V noci postavíme na vjezdu retardér.[emoji1][emoji1][emoji1]

on tam jeden retardér je a dělá většině velkej problém :D

• Autor

Dobrej nápad :kol-47: s tim retardérem (tedy pokud nemyslíš Koktu)

To já mám tuning. Mám hlinikový sportovní pedály (originál) a každý normální auto má co ještě? Plynové vzpěry kapoty. tak že Kindr auto ale vytuněný jako pes. Jo a hliníkový kryty prahů mám ještě a na zadním okně pověšenýho Neskafe králíčka pro štěstí. 

• Autor

Toho nescafé králíčka by ti tam pochcali a oběsili na prvním stromu :D :D

Jo králíčka, to je ovšem hardcore tuning :_icon_smich2:

• Autor

:D :D :D Králíčka :D Já nemůžu.....kolegové na mě koukaj jak na blázna, jak se chechtám u monitoru

Upraveno od Clint

Já jsem si připravil cedulku za okno s vysvětlením, proč mám seriovku.

• Autor

Tak to já abych vysvětloval i tu profláklou stříbnou barvu..... :)

Ufff..utírám slzy, člověk se musí občas pořádně zasmát....

Upraveno od Clint

Jak to tady vidím, tak to bude přímo galaktická ostuda. :kol-28:

Petře pojed! postavíme tvoje auto před naše ;) a klinte nějaké vlajky by to chtělo našeho pirátského klubu ;)

slovenky maju bomby a zadky jako octavie combi

Upraveno od kokta7

jasný a domů půjdu pěšky jako Pancho ne? Mi tam z něj pak udělaj fakt auto co se vleze do kindervajíčka, to by byla přímo nehorázná provokace. Ale zase v našem pirátském stilu. Pravda vlajky by to chtělo, SPZ zastříkat černou atd. Taková obdoba Hells Angels, akorád  Clint Pirates !

• Autor

Jojo, Clint´s pirates, to jsme my, naše grůpa, každej nás musí znát. Budeme tam muset něco způsobit, nějakej rozruch, aby si nás všichni všimli a obdivovali nás. Třeba Kokta udělá striptýz na Panchovu autu s kusem stejku v hubě  a na zádech bude mít namalovanej ksicht Clinta Eastwooda ;) (a my ho přitom budeme polejvat pivem). Jo to bude dobrá estráda.

Už sem to cvaknul, přišla totiž upomínka. 330 korun včetně transparent steaku. No každopádně, Arlo už zapíchnul 3 kňoury, maso dá řádně naložit a jeho dodávka to na sraz přiveze i s hromadou červstvého křenu a hořčice. Kokta napeče 10 bochníků chleba a já dodám plastové vidličky z NDR.

Upraveno od Clint

Clinte nech moje RS,nebo se naseru a sklopim vsechny kola a ulítnu vam:)

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.