Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

hlavně má 16" kola a vysokou kozu, to nevím co tam bude dělat... já na tom nejsom o moc lépe :D (o auta přeci nejde)

klinte ty máš sice RS volant, ale většina má už volant z O3 :D

Vloženo

To já mám tuning. Mám hlinikový sportovní pedály (originál) a každý normální auto má co ještě? Plynové vzpěry kapoty. tak že Kindr auto ale vytuněný jako pes. Jo a hliníkový kryty prahů mám ještě a na zadním okně pověšenýho Neskafe králíčka pro štěstí. 

• Pozitivní 2
Vloženo (editace)

:D :D :D Králíčka :D Já nemůžu.....kolegové na mě koukaj jak na blázna, jak se chechtám u monitoru

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 2
Vloženo (editace)

Tak to já abych vysvětloval i tu profláklou stříbnou barvu..... :)

Ufff..utírám slzy, člověk se musí občas pořádně zasmát....

Vloženo (editace)

Petře pojed! postavíme tvoje auto před naše ;) a klinte nějaké vlajky by to chtělo našeho pirátského klubu ;)

slovenky maju bomby a zadky jako octavie combi

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

jasný a domů půjdu pěšky jako Pancho ne? Mi tam z něj pak udělaj fakt auto co se vleze do kindervajíčka, to by byla přímo nehorázná provokace. Ale zase v našem pirátském stilu. Pravda vlajky by to chtělo, SPZ zastříkat černou atd. Taková obdoba Hells Angels, akorád  Clint Pirates !

Vloženo (editace)

Jojo, Clint´s pirates, to jsme my, naše grůpa, každej nás musí znát. Budeme tam muset něco způsobit, nějakej rozruch, aby si nás všichni všimli a obdivovali nás. Třeba Kokta udělá striptýz na Panchovu autu s kusem stejku v hubě  a na zádech bude mít namalovanej ksicht Clinta Eastwooda ;) (a my ho přitom budeme polejvat pivem). Jo to bude dobrá estráda.

Už sem to cvaknul, přišla totiž upomínka. 330 korun včetně transparent steaku. No každopádně, Arlo už zapíchnul 3 kňoury, maso dá řádně naložit a jeho dodávka to na sraz přiveze i s hromadou červstvého křenu a hořčice. Kokta napeče 10 bochníků chleba a já dodám plastové vidličky z NDR.

• Pozitivní 1
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...