kokta7 Vloženo 6. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2014 TO VYPADÁ JAK RAPID. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2014 TO VYPADÁ dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2014 (editace) pro vyznavače EKO jako si ty jo no Editováno: 6. Srpen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2014 Jaký EKO negře? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2014 no tak bude to mít start/stop a rekuperaci brzdné energie a jenom TFSI, a to ty vyznáváš NEGŘe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2014 Jo to miluju, start-stop je moje krédo, chtěl sem si to namontovat i do dvojky, ale prej to nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2014 ale deee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 6. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2014 volové, výrobcům nic jinýho nezbývá Dokud platí ty zhovadilosti z EU, který se každý rok zpřísňují, tak se tu ničeho rozumnýho nedočkáme V portfoliu musíš mít XX% podíl aut, která vypouštějí do 90g CO2/km, abys mohl vyrábět i velkoobjemový motory, který samozřejmě "ničí" ovzduší víc. Už teď koncern platí ročně asi 3 miliardy € EKOpokuty za to, že těch aut do 90g je málo a moc se znečišťuje ovzduší Kdyby se zaměřili v tom dementním Bruselu na velký ropný tankery a celou oblast zaoceánských lodí; to by viděli, kolik CO2 by mohlo být ušetřeno Ale tam by je poslali k šípku, protože by se zadrhnul handl s Čínou. A to by se jim nesypaly prašule do kapsičky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2014 (editace) Takže doplácej na naše čoudící lítající TSI-čka, zatím co diesly se líně plouží s DPFkama A Honzo: že je to supák co? (ten na fotce)...já vím, že nesmíš kejvnout, to by byl únik informací Stačí když neřekneš ne Editováno: 6. Srpen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2014 TO VYPADÁ dobře Kromě předku (ten je ukrutnej) by to jinak šlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2014 No ještě jsme neviděli zadek. Stejně to bude asi jen nějaká skica....nemyslím,že by šlo o finální podobu, ale kdo ví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2014 jj,asi tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2014 honza mlčí a mlčení znamená souhlas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2014 (editace) Jojo, je to jasný Já si teď musim vzít nový ponožky, poslali mi sem do kanclu nějaký mladý husičky, mám je prej povozit a ukázat letiště Editováno: 6. Srpen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 6. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2014 hoď fotku těch mladých kolegyň Jinak já viděl jen maketu SIII, která se posléze ještě upravovala. Finální verzi znám jen z vyprávění; dělaj kolem toho tajnosti 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2014 Tajnosti a pak ti bude vrzat těsnění dveří. tajně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2014 Jojo, je to jasný Já si teď musim vzít nový ponožky, poslali mi sem do kanclu nějaký mladý husičky, mám je prej povozit a ukázat letiště A jakou souvislost s tím mají ponožky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2014 TAKOVOU, ŽE MU SMRDÍ NOHY. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2014 (editace) :D Tak a je po tom....to bolo, tedy dvě sloveny pekné Škoda, že mám len tu oktávku, mít BMW, hned by se čáply Editováno: 6. Srpen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2014 TAKOVOU, ŽE MU SMRDÍ NOHY. :kol-98: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2014 (editace) Psal TDernux, že přijede zítra do Krušárny ukázat svojí novou trojkovou RS steelku (čiplou - info pro Koktu) Editováno: 6. Srpen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2014 (editace) "Čaj o páté" Čtvrtek 7.8.2014 na legendárním místě v Krušovicích Účastníci: 1/ Clint 2/ Kokta? 3/ Ozi 4/ Motosman 5/ Honza9007? 6/ Pawouk 7/ Petrrr (?) 8/ Pancho 9/ Tomiikk (80:20 že ano) 10/ TDernux 11/ Radius (asi ano) Editováno: 7. Srpen 2014, autor: Pawouk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2014 mno já furt nevím, spíš ne mám jinou akci, o který vím od ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2014 Ty už jsi jak Radius, jak musel k babičce jet koupit dort, nebo přezout gumy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 6. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2014 hoď mi tam otazníček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky