Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

A to nepočítám případy jako nedávno, bylo to i v TV, kde se kšeftovalo s kradenýma i přímo v autorizáku, na jméno už si nevzpomenu.

Vloženo (editace)

Každé zařízení má sériové číslo, něco jako IMEI mobilu a nebo VIN auta. Škodovka může dodat VIN všech aut s navigací a potom je jednoduché na STK vybrat kradená a domontovávaná někde v garáži. Když se přehrává software v autě, může se vyčíst sériové číslo navigace. Databáze kradených navigací bude mít škodovka a pojišťovny, ty si informace určitě předávají.....

doplněk - proč máme OBDII - aby nás mohli zkontrolovat :-(

http://cs.wikipedia.org/wiki/OBD-II

Editováno: , autor: treo
Vloženo (editace)

bohužel STK v česku znamená nic... 

mě vyhodil z STK kvůli tomu, že mam špinavou mlhovku, fakt kreten. v životě už jsem tam nejel a poslal jsem je tam někam. kam jezdím ted, tak se dá normálně domluvit, měl sem prasklou parkovačku, tak než on dodělal ostatní věci, tak jsem ji zatím vyměnil a v pohodě na domluvu.

servisácí co spolupracují s STK, tak mají určité vyhody, když vidím občas co tam prochází za křaksny, tak se mě chce taky blít...

a policajti místo chytání rychlosti, by hlavně měli kontrolovat auta...

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

V německu/rakousku nemám jediný důvod porušit pravidla, protože se tam furt jede a na normálních cestách. Ať si ti blázni zkusí přejet česko po 1 třídě, třeba taková krásná trasa Brno Hradec, ještě horší Budějovice Prágl, Náchod Hradec apod...

Vloženo

To je jednoduché. Napíšou papír a pošlou do ČR. V ČR to přepošlou majiteli. Otázka je, jestli to bude v češtině a kam se to bude platit. Výše pokuty je dle ceníku dané země. A nedokážu si nějak představit platbu do ciziny.

Vloženo

Tak jsem dneska najel 340km a skoro doma se mi zase rozsvítila olejnička :(  Sem tam chrstnul zbytek flašky a zejtra uvidim....   To už jsou 2 litry na 15tis km, potvora nenažraná.

Vloženo

a co tam leješ magnatec, schválně bych od příští vyměny tam zkusil narvat Edge 5W-40 A3/B4...

to já včera jel 50km a nějak mě to furt nejde na těch 6 litrů  :kol-32:

IMG_20131106_171205.jpg

Vloženo

JJ, Magnatec 5W-40, nějaká řidká vodička asi :D   Dneska jsem jel za průměr 6,7/100km, plně naložené bagáží a 4 lidi v autě (Strašecí-Tábor a zpět, přes Kladno). Dálnice 140-150, ale okresky byla loudačka, lážo plážo, táhnul jsem se v kolonách :(

Vloženo

no já zkoušel ložisko jak funguje ve 210 a slyšel jsem jenom odpor zvuku, proto to pak při dojezdu asi ukázalo tolik.. průměrka byla tak 70km/h...

fakt až budeš na servise, tak si kup edge A3/B4 a uvidíš....

Vloženo

jinak clinte vyměn si i palivák, schválně si ho pak nech rozdělat, ten filtr bude na sračky to samy i vzducháč ;) a svíčky poznáš opět, to auto se ti pak bude zdát opět jak raketa ;)

Vloženo

já sem vzducháč měnil po těch 21k a nějaky drobny a už to vypadalo slušně zaprasený ;)

neměnil až na prohlídce při 30 k km, to stačí bohatě ;) ale clint jestli má někde 90k km, tak to bude krásnej humáč ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...