kokta7 Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 (editace) a ty seš lempl Editováno: 19. Srpen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 (editace) Hele synovče, jestli to vyjde, tak ve čtvrtek v 16:00 bych to viděl na tu Cupru Ještě to odpoledne upřesním, ten chlápek teď lítá po kšeftech, odpoledne bude na salónu, tak mu brnknu Editováno: 19. Srpen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 a ten děda tam bude taky nebo ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 (editace) Jasný že jo, myslíš snad, že nám to půjčej, když tě uviděj? Zahřát motor a po zahřátí vytáčet max 3tis, je to v záběhu Editováno: 19. Srpen 2014, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 Alarm u baraku uz je temer nutnosti. Sousedi jsou dnes nevsimavy kazdej si zije jen sam pro sebe. Pojistka dobra, zaplati ti skodu ale pocitu ze se ti nekdo hrabal ve vecech v tvem soukromi te nezbavi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 Pojistka je dobrá, zloději také. Zbavěj tě starejch krámů a můžeš si koupit nové 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 CHlapci a myslíte si, že nějakej alarm jako pomůže? Teď mluvím třeba o alarmu kolem 5000kč, kde máš snímač na oknech a dveřích s GSM vysíláním SMS zpráv... Přemýšlím o tom, že bych všude nainstaloval tyhle čidla, možná i nějakou kameru na dvůr, která by zachytila celý prostor před barákem, vč. garáže, ale má to smysl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 nepomuze,velky pes pomuze ale kdyz budou chtit tak stejne pujdou a psa otraveji, A udelat nejake pasticky nemuzes to zas odseres ty jako ten chlap s tou chatou. V tomhle sem ameriku,tam muzes branit svuj pozemek s puskou v ruce a nic se nedeje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 (editace) Já myslim, že má. Každé zabezpečení má smysl a zloděj si vždycky vybere schůdnější cestu. Na tom samozřejmě nic nemění fakt, že oblafnout jde všechno. Pancho zabezpečení nemá, řikal mi, že má doma stejně jenom žrádlo, steaky a pikantní hořčice. takže jedině, že by se tam zloději přišli nažrat Editováno: 19. Srpen 2014, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 Clinte ted myslis koho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 No jasný, já spíš myslel, jestli má smysl kupovat levné řešení, nebo se na to radši vykašlat, když člověk nemá na zabezpečení za 30 000,- s ročním poplatkem za služby... To je asi jako že sice originální alarm od Škodovky je alespoň něco za "pár" peněz, ale i tak je to vlastně k hownu a zloděj si s tímhle "levným" řešením poradí prakticky jakoby tam nic nebylo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 Stryc ma u baraku za 20 a je spokojen. Ty rocni poplatky za GSM uz neni tak strasne, jsou na to spec. tarify. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 Tak záleží co a kolik toho má hlídáno... Pro mě je i těch 20000,- dost peněz... Právě jsem koukal na netu a občas mají slevy a potom vyjde takovej základní z 5-ti čidly (okna a dveře) na cca 5000,- Má to GSM ovládání a sledování, tak jsem si myslel pořídit tohle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 (editace) tak provoz zabezpečovačky vautě/doma stojí opravdu pakatel. dyt máš volnej tarif ke své simce například, a učtují ti jenom volání a sms... takže když zapomeš odblokovat jednou za měsíc barák/byt, tak tě to bude stát 2 koruny? jablotron do domu prodává levný sety i pak s kamerou, zas tolik to nestojí... otázka jestli pak, má někdo šanci do pár minut dojed domů... Editováno: 19. Srpen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 (editace) Kokto přesně jsi na to kápnul. Myslel jsem Jablotron, který v akci stojí kolem těch 5000,- a druhou věc jsi také trefil, je úplně jedno podle mě, jestli tě upozorní na překonání zabezpečení alarm za 5000,- nebo za 20000,-... ale dotaz spočíval v tom, jestli je to levné lehce překonatelné (např. rušičkou) oproti tomu drahému, nebo jestli ten finanční rozdíl je zanedbatelný pro takové to "obyčejné" základní zabezpečení baráku. PS: těmi poplatky jsem nemyslel SIM provoz, ale spíš když už člověk má zabezpečení nějakou firmou, tak ta se mu o to stará, vysílá jednotku při nějakém narušení zony apod... a to je mastné. Editováno: 19. Srpen 2014, autor: Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 mno takovej dohled by se nechtěl asi nikomu platit, pak platí pravidlo že chce mít někoho pár minut od baráku co tam popřípadě zajede zjistit situaci no... rušičky bych se nebál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 Jo Jablotrouš s GSM komunikací je very gut. Firmu bych si nedával, platíš každej výjezd a moc rychle tam nejsou.... Já to řeším tak, že při alarmu brnknu na místní poliše a oni mi to prověřej v cuku letu A je to grátis. Rušičky bych se neobával, to už mají jen opravdoví profíci a ne šmejdi, co potřebujou na fet každou korunu. A profíci si vybírají barák, ze kterého můžou opravdu "něco" odnést a to myslím z našich domů nehrozí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 400m mám známé, takže to by problém nebyl, spíš mi šlo o to zařízení jako takové. Koupil jsem do stodoly takový ten alarm za 500kč (čočka s houkačkou na DO, na baterie) každou chvíli to houkalo a nic se tam nedělo, takže aby mi to potom nějak neposílalo zprávy a při tom se nic nedělo a zase aby nepřišel nějakej čobol s dálkovým ovladačem upraveným a nevyřadil to stiskem POWER Ten Jablotron nevypadá špatně, ani reference nejsou na netu špatné... asi vyčkám na nějakou akci a koupím ho... + nějakou kameru na barák (ikdyby to nakonec byla jen blikací atrapa, tak to alespoň ty menšiny odradí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 jablotron funguje dobře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 Jak pise Clint, pohotovostni sluzba zadarmo je nejlepsi PCR. Ono je to i k jejich prospechu kdyz nekoho bez prace chyti, hned maji do statistiky sluzebny carku do objasnenosti a z toho se pro ne odviji kladnejsi hodnoceni atd. Tedy u nas to tak chodi a na nasi PCR si nemohu stezovat. Mam mobil jim primo do auta a kdyz zavolam kvuli cemukoliv jsou na miste hned. Je to cislo verejne pro vsechny. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 Jojo, já to s polišema rozebíral. Prej tedy moc nadšení nejsou, ale jet musej On to po pravdě málo kdo ví a využívá.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 No já mám jen jednu zkušenost, zavolal jsem na 158, 10min. trvalo než se mě na všechno vyptali, že do 10min. přijede hlídka. Mezi tím nám feťák kopal do vchodových dveří v paneláku a řval v 11 v noci pod okny, pak jsem mu šel dát do držky, pak zase chvíli vychyloval až vykopnul celé dveře a PČR přijela až za půl hodiny, ten chuj byl už v prdeli a nic se nevyřešilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 (editace) Záleží na tom, jak jsou daleko. Jestli bydlíš někde v divočině, tak jim to trvá, to je jasný Ideální je říct, že se venku asi střílí, to pak dlouho nečekáš. No a ve finále řekneš, že se ti to asi zdálo Pokud ti někdo jen "klepe" na dveře, to mají poldové ještě rozpitej hrnek s kávou na benzínce.... Editováno: 19. Srpen 2014, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 mno, to jsem už párkrát četl, potom to ale může dopadnou blbě pro tebe, protože vlastně lžeš...ale to je asi o dokazování potom... Bylo to ve městě, kde byla normálně služebna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky