PANCHO Vloženo 22. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2014 clinte pracujes nebo spis? jo stribrnou ridil,z prahy do prace,byli sme v kine se sefem:) dnes dobry den svezeni s cuprou a rs,potom kino a jeste rande s kamrdadkou:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 22. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2014 (editace) ten generator neresim je to sracka,jen sem myslel ze v tom leonu fakt neni,tam to zni opravdu jinak, ale musim rict vic mne sere ten stop zmrd:) to bych musel hned nechat vypnout, prijedes na krizovatku a ticho. uplna zbytecnost co zatezuje motor ,starter a baterku Editováno: 22. Srpen 2014, autor: PANCHO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 22. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2014 tady je ale zase mrtvo:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2014 Jo, už jsem se probral z kómatu Blíží se konec šichty Sjedu pro houstičky, napapám a šups do šuplíku to dospat....čeká nás Pancho náročné odpoledne a večer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2014 Sedim tady v autorizaku a cekam a cekam a padl mi do oka tento test. No jeste tak do 9 si pockam. Venku zima jako prase. Proto Clinte doufam, ze si me nespletes vecer s manzelkou a nebudes se ke me tulit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2014 Lineárně zátah :D nedelej me joky po ránu Sory Pancho, ale objednávat si sound generátor me přijde stejný nesmysl jako start stop. Říkat si mám 4 val a elektrika me dělá zvuky 8 valu po 2 hodinový jízdě si reknes, proč SIS to auto kupoval..ještě ze to jde zabit pres diag/ nebo odpojit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2014 co jde zabit, sound nebo SS? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2014 Oboje 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 22. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2014 Kokta ja nikde nepišu ze se mi to líbi a ze bych to objednal.jenom sem řekl že to v tom Leonu zni proste jinak.. nepsal sem ze bych to v autě chtěl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2014 Lzes Pancho, nahral by sis to jako MP3 a poslouchal bys to i doma pri domacich pracich. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 22. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2014 Krasny veci resite... napadlo ale nekoho, ze treba mlicko do kavy neni mlicko? Neni vubec divny, ze to vydrzi 5 let a mliko asi mesic? Je to totiz naslehanej olej. Takze nejaka nahrazka jako soundgenerator by me zas tolik netrapila. Trapila by me, kdybych to mel jist nebo pit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 22. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2014 Jo ja mam poctivé mliko přímo od krávy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 22. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2014 Petrr a i cd a sup s tim do auta,at mam 6valec furt sebou v kazdem aute 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 22. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2014 Krasny veci resite... napadlo ale nekoho, ze treba mlicko do kavy neni mlicko? Neni vubec divny, ze to vydrzi 5 let a mliko asi mesic? Je to totiz naslehanej olej. Takze nejaka nahrazka jako soundgenerator by me zas tolik netrapila. Trapila by me, kdybych to mel jist nebo pit. Tak proč nekupuješ čerstvé mliko a místo trvanlivého ? Se pak nesmíš divit ) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2014 Taky mám mliko přímo od zemědělce za 15 kc litr a je super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 22. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2014 za mlada sme meli i sve a mel sem primo od struku:) to byla lahoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2014 Myslis jako od mamy? Vidis, ja to v hube nemel, pac jsem z inkubatoru a kojenej jsem nebyl. Kozu jsem mel v hube az o dost pozdeji. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2014 Jake je tam u vas kolem Praglu pocasi? Hlavne teplota, clovek nevi jak se oblect. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 22. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2014 no vidis to ja mel driv:))proste kluk z vesnice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 22. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2014 test buzna kar:) http://www.stream.cz/nejnovejsi/drajf/10003337-golf-r-od-sestivalce-k-brutalnimu-turbu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2014 Teplo dědečku, teplo Svítí sluníčko, ptáci prozpěvují a brouci radostí hejbaj tykadlama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 22. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2014 Už konečně vyšly nové koncovky http://www.jenpromuze.cz/sites/default/files/imagecache/dust_nodegrid_original/gallery/18737/127633.jpg 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 22. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2014 ty woe to chci:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 22. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2014 Ja mliko nepiju , pro lidi a i napr. kocky je nestravitelny. Leda kozi, ale to jsem nikdy nemel. A v okoli Farmare nemame a navic bych se bal tech nemoci kdyz to neproslo poradnou kontrolou. Rika se ze zdrave piti je jen pruhledne. Takze vodka a slivka, rum a mliko je jed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky