Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

clinte pracujes nebo spis?   jo stribrnou ridil,z prahy do prace,byli sme v kine se sefem:) dnes dobry den  svezeni s cuprou a rs,potom kino a jeste rande s kamrdadkou:) :kol-28:  :kol-28:

Vloženo (editace)

ten generator neresim je to sracka,jen sem myslel ze v tom leonu fakt neni,tam to zni opravdu jinak,  ale musim rict  vic mne sere ten stop zmrd:) to bych musel hned nechat vypnout, prijedes na krizovatku a ticho. uplna zbytecnost co zatezuje motor ,starter a baterku

Editováno: , autor: PANCHO
Vloženo

Jo, už jsem se probral z kómatu ;) Blíží se konec šichty :)

Sjedu pro houstičky, napapám a šups do šuplíku to dospat....čeká nás Pancho náročné odpoledne a večer ;)

Vloženo

Sedim tady v autorizaku a cekam a cekam a padl mi do oka tento test. No jeste tak do 9 si pockam. Venku zima jako prase. Proto Clinte doufam, ze si me nespletes vecer s manzelkou a nebudes se ke me tulit.

post-10015-1408686786,5869_thumb.jpg

Vloženo

Lineárně zátah :D :D nedelej me joky po ránu

Sory Pancho, ale objednávat si sound generátor me přijde stejný nesmysl jako start stop. Říkat si mám 4 val a elektrika me dělá zvuky 8 valu :D po 2 hodinový jízdě si reknes, proč SIS to auto kupoval..ještě ze to jde zabit pres diag/ nebo odpojit

Vloženo

Kokta ja nikde nepišu ze se mi to líbi a ze bych to objednal.jenom sem řekl že to v tom Leonu zni proste jinak.. nepsal sem ze bych to v autě chtěl.

Vloženo

Krasny veci resite... napadlo ale nekoho, ze treba mlicko do kavy neni mlicko? Neni vubec divny, ze to vydrzi 5 let a mliko asi mesic? Je to totiz naslehanej olej. Takze nejaka nahrazka jako soundgenerator by me zas tolik netrapila. Trapila by me, kdybych to mel jist nebo pit.

Vloženo

Krasny veci resite... napadlo ale nekoho, ze treba mlicko do kavy neni mlicko? Neni vubec divny, ze to vydrzi 5 let a mliko asi mesic? Je to totiz naslehanej olej. Takze nejaka nahrazka jako soundgenerator by me zas tolik netrapila. Trapila by me, kdybych to mel jist nebo pit.

Tak proč nekupuješ čerstvé mliko a místo trvanlivého ? Se pak nesmíš divit :))

• Pozitivní 1
Vloženo

Ja mliko nepiju :), pro lidi a i napr. kocky je nestravitelny. Leda kozi, ale to jsem nikdy nemel. A v okoli Farmare nemame a navic bych se bal tech nemoci kdyz to neproslo poradnou kontrolou. Rika se ze zdrave piti je jen pruhledne. Takze vodka a slivka, rum a mliko je jed :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...