Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

neboj, já to taky nepřeháním. spíš že mě pučili celo péro, tak sem to chtěl vyzkoušet... je to celkem sranda, horší když seš unavenej a sjíždíš kopec po šutrech, kořeny a tenhle nešvar...

klinte ono to s nečím půjde spojit, uvidíme..

• Pozitivní 1
Vloženo

V Adrspazsko-teplickych skalach jsem byl jednou na dov a mne se tam libilo. To jsem ale byl jeste mladej, neklidnej a nezkrotnej. Jinak s tou vzdalenosti jsme s koktou min. 2 a neberete ohledy na moji KindeCar ktery je staveny na ma. 50tis km. Jeste 20tis a budete se mi u piva muset skladat na nove KinderCar. :D

Vloženo

Jinak tady na zapade taky vim o senza restauraci. Opraste rustinu je tam i velke parkoviste. Thermal :D:D:D. Clint by se tam citil jako doma, mezi svyma soudruhama. Muzeme i uskutecnit videokonferenci s Putinem.

• Pozitivní 1
Vloženo

Twl. Hlavně vyberte něco kam dojedu autem. Šlapat můžete třeba na amfíku, kvůli výrobě proudu na film.

Clinte: ponděli je naprd. Dojedu, ale budu mít zpoždění. Vidím to tak nejdříve v 19:30 na míatě

Vloženo (editace)

Takhle dopredu neumim rict ale bud bude caj nebo sraz, oboji urcite ne. :D

Jinak pravda, ty vase terminy ve zvlastni dny stoji za kakanka. :D

Editováno: , autor: Petrrr
Vloženo (editace)

1 akce mesicne jak pises = 3 nutrilony = papani pro malou na cca 14 dni napr.. Hovori ten co to ma 2km. :D

Editováno: , autor: Petrrr
Vloženo (editace)

Já ti dám 3 nutrilony, ty jsi minulej tejden vystřílel ze samopalu, to ti líto mrňouska nebylo co?  :D  :D

Jak jsi tam běhal jako zběsilej, kotrmelce se samopalem v ruce a střílel do šutrů a do šišek a smál se :D Jak jsem na tebe křičel,

že už pojedeme domů a ty jsi nechtěl, že boje s afgáncema ještě neskončily...

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 1
Vloženo

Samozrejme bych vas rad videl treba kazdy tyden, ale ta vzdalenost je proste prekazkou z ruznych duvodu ( i casovych atd.) Byt svobodny mladenec jako Kokta ci Pancho a nemel jine priority nez vsechny srazy co se na netu najdou pak by to byla jina. Dekuji za pozornost a pochopeni.

• Pozitivní 1
Vloženo

Kolouch je pro neznalé kolimátor, optický zaměřovač. Jen aby si někteří jedinci nemysleli, že tu vedeme nějaké bukvičácké řeči ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...