kokta7 Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 neboj, já to taky nepřeháním. spíš že mě pučili celo péro, tak sem to chtěl vyzkoušet... je to celkem sranda, horší když seš unavenej a sjíždíš kopec po šutrech, kořeny a tenhle nešvar... klinte ono to s nečím půjde spojit, uvidíme.. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 Že bych si půjčil od šéfa jeho Cannondala v ceně skoro nové Fabie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 V Adrspazsko-teplickych skalach jsem byl jednou na dov a mne se tam libilo. To jsem ale byl jeste mladej, neklidnej a nezkrotnej. Jinak s tou vzdalenosti jsme s koktou min. 2 a neberete ohledy na moji KindeCar ktery je staveny na ma. 50tis km. Jeste 20tis a budete se mi u piva muset skladat na nove KinderCar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 Jinak tady na zapade taky vim o senza restauraci. Opraste rustinu je tam i velke parkoviste. Thermal :D:D. Clint by se tam citil jako doma, mezi svyma soudruhama. Muzeme i uskutecnit videokonferenci s Putinem. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2014 Kdy že tam jedeme? Petrrr: přijedeš na Čaj? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 Twl. Hlavně vyberte něco kam dojedu autem. Šlapat můžete třeba na amfíku, kvůli výrobě proudu na film. Clinte: ponděli je naprd. Dojedu, ale budu mít zpoždění. Vidím to tak nejdříve v 19:30 na míatě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 tak přejdem cely krkonoše ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 22. v 9h ráno bych to bral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 (editace) Takhle dopredu neumim rict ale bud bude caj nebo sraz, oboji urcite ne. Jinak pravda, ty vase terminy ve zvlastni dny stoji za kakanka. Editováno: 11. Září 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2014 Jak oboje ne? Vždyť je to jen jedna akce měsíčně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 Asi mu to doma neprojde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 ja muzu take jedine dele prijed,mam denni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 (editace) 1 akce mesicne jak pises = 3 nutrilony = papani pro malou na cca 14 dni napr.. Hovori ten co to ma 2km. Editováno: 11. Září 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2014 (editace) Já ti dám 3 nutrilony, ty jsi minulej tejden vystřílel ze samopalu, to ti líto mrňouska nebylo co? Jak jsi tam běhal jako zběsilej, kotrmelce se samopalem v ruce a střílel do šutrů a do šišek a smál se Jak jsem na tebe křičel, že už pojedeme domů a ty jsi nechtěl, že boje s afgáncema ještě neskončily... Editováno: 11. Září 2014, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 :D:D Tak to jsem musel dat precist i manzelce a chlameme se jeste ted. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 Samozrejme bych vas rad videl treba kazdy tyden, ale ta vzdalenost je proste prekazkou z ruznych duvodu ( i casovych atd.) Byt svobodny mladenec jako Kokta ci Pancho a nemel jine priority nez vsechny srazy co se na netu najdou pak by to byla jina. Dekuji za pozornost a pochopeni. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 Ale ja nejsem svobodny:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 Nejsi, jsi zenaty se svym RSem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2014 Ale tu 858čku si musim dovybavit časem jako máš ty, včetně toho koloucha Tím jsi na mě udělal dojem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 (editace) někteří policajti sou fakt fetáci ani odstavit auto neuměj normálním způsobem...(jak jsme se bavili v žamberku) https://www.youtube.com/watch?v=wg-JIYYWwVU Editováno: 11. Září 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 No sice delam dojem radeji na ty tvory s kozama ale dobre no, sousedku si nevzal, musim se smirit alespon s tebou. Na koloucha Ti poslu odkaz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 Nejsi, jsi zenaty se svym RSem Presne tak,ale zenatej jeste ne ,to teprv prijde:) Pozvu vas na svatbu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2014 Kolouch je pro neznalé kolimátor, optický zaměřovač. Jen aby si někteří jedinci nemysleli, že tu vedeme nějaké bukvičácké řeči Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 12. Září 2014 Sdílet Vloženo 12. Září 2014 krasne rano vsem:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky