Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

tak sem to tu otevrel, ze si neco prectu, ale z posledni 15 postu nic nechapu a na starsi historii kaslu

mam navrh - Clint by mohl do kazdeho treba 200 prispevku hodit shrnuti tech predchozich postu, aby clovek videl o co jde... ;)

• Pozitivní 5
Vloženo (editace)

Petře jedu všechny fóra, přesne tak!!!

;D

Naše téma je o ničem, zkuste sledovat takovou UK briskodu, to je nereálný ani já to nezvládam.

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

Clinte, az prijde eu7 do benzinu, tak se vratime i 10 let zpet stejne jako to udelala nafta. Kdyz vykuchas dpf a nechas upravit sw tak ti spotreba padne nejmin o litr a to neni scifi... vykon stoupne taky, ta ucpavka se projevuje. A jakmile tohle narves do benzinu, tak necekej ze se nic nestane. Spotreba vyleti o litr az dva nahoru a vykon klesne. To je realita. Benzin by nafte nikdy neslapal na paty, kdyby eu nepodrazila nafte nohy.

Co se tyka meho odstavce. 1.4 TSI zni dobre v 02, v 03 je to tragedie. Naopak, kdyz se da motoru coud, tak 02 je hlucna, kdezto 03 je nasobne tissi.

A dzin prijede, kdyz dostatecne budes trit nejaky zlaty dzbanek :D

Vloženo

No to si nemysli, já si kupce vybíral, neprodal sem jí jen tak někomu, ale pár lidí sem odřeknul, než jsem našel člověka, kterej byl jako já ;)

Jeden chlápek neuměl ani řadit, tomu sem řekl rovnou, že moje auto nekoupí :D

Vloženo

Motosmane: Dnes čaj o 5té. Jsem zvědav jak to stihneš, přeci nechceš mít černej puntík. Budeš mít neklidné spaní, jestli nedovalíš. Ale zase, alespoň Tě pak můžeme taky pomluvit. Jezdíš na všechny čaje atd. a člověk tě pak nemůže pomlouvat.  :kol-28:

Vloženo

Clinte to už právě může mít 3. 4. majitel a to budou Ti cikáni, sedají si na tvé sedačky těma svýma černýma umaštěnýma prdelema.  :kol-28:  Cigánky nenosí vložky a tak budou ty sedačky i po jahodách.

Vloženo (editace)

hlavně ten kdo to natáčel, tak hůř zastavit nemohl :( měl zastavit nalevo, ještě tam byl volný plac......

to je zavření dveří spolujezdce v čase 0:14... ale dobrej blb se 4 kolou...

Editováno: , autor: kokta7
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...