Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Hold na Koktu nemam. Ktery jede soucasne na x forech. :D

• Autor

No nic, koukám venku chčije a chčije, zajíci venku zalezlí do nor, letadla přistávaj sama, nejvyšší čas....;)

tak sem to tu otevrel, ze si neco prectu, ale z posledni 15 postu nic nechapu a na starsi historii kaslu

mam navrh - Clint by mohl do kazdeho treba 200 prispevku hodit shrnuti tech predchozich postu, aby clovek videl o co jde... ;)

Petře jedu všechny fóra, přesne tak!!!

;D

Naše téma je o ničem, zkuste sledovat takovou UK briskodu, to je nereálný ani já to nezvládam.

Upraveno od kokta7

Clinte, az prijde eu7 do benzinu, tak se vratime i 10 let zpet stejne jako to udelala nafta. Kdyz vykuchas dpf a nechas upravit sw tak ti spotreba padne nejmin o litr a to neni scifi... vykon stoupne taky, ta ucpavka se projevuje. A jakmile tohle narves do benzinu, tak necekej ze se nic nestane. Spotreba vyleti o litr az dva nahoru a vykon klesne. To je realita. Benzin by nafte nikdy neslapal na paty, kdyby eu nepodrazila nafte nohy.

Co se tyka meho odstavce. 1.4 TSI zni dobre v 02, v 03 je to tragedie. Naopak, kdyz se da motoru coud, tak 02 je hlucna, kdezto 03 je nasobne tissi.

A dzin prijede, kdyz dostatecne budes trit nejaky zlaty dzbanek :D

• Autor

Kdepak je asi konec mého luxusního šediváčka ;) Možná ještě někde brázdí ulice....

post-32269-0-82730700-1411377836_thumb.j

:kol-47: Nějaký cigáni s ní jezdí na sociálku pro dávky. 

Ozi: dnes čaj o 5té, 1.8 a 2.0 tsi v myslivci je supr a dá se jezdit 5/100 km. Dobré je mít nějaký vzorek na pneu. ;-)

• Autor

No to si nemysli, já si kupce vybíral, neprodal sem jí jen tak někomu, ale pár lidí sem odřeknul, než jsem našel člověka, kterej byl jako já ;)

Jeden chlápek neuměl ani řadit, tomu sem řekl rovnou, že moje auto nekoupí :D

Motosmane: Dnes čaj o 5té. Jsem zvědav jak to stihneš, přeci nechceš mít černej puntík. Budeš mít neklidné spaní, jestli nedovalíš. Ale zase, alespoň Tě pak můžeme taky pomluvit. Jezdíš na všechny čaje atd. a člověk tě pak nemůže pomlouvat.  :kol-28:

• Autor

To si Motosman nenechá ujít, i kdyby na koze jel ;)

A kruciš. Tak doufám, že skončíme dříve a stihnu aspoň kofolu.

Clinte to už právě může mít 3. 4. majitel a to budou Ti cikáni, sedají si na tvé sedačky těma svýma černýma umaštěnýma prdelema.  :kol-28:  Cigánky nenosí vložky a tak budou ty sedačky i po jahodách.

Po poradě s asistentkou to vidím na 20:30 -21:00 hod.

Tak je to dnes nebo ne? Jestli mám jet ve 4 domu nebo směrem do strasecic.

Ano dnes Krušovice.

Kokto, už začínáš být taky mimo. jasně, vše platí. Jinak Motosmane na asistentku se vyprdni, obtáhneš jí někdy jindy.   :kol-28:  

Hele, nezáviď. Mám k dispozici 4. [emoji12]

a jednu nejlepší doma ;)

Takhle se lisují Kindercar, mám slzy na krajíčku, snad se nikomu nic nestalo.

njn, Pathfinder je sviňa.

Slyším po nárazu dobře výstřel?

Upraveno od motosman

To bys slyšel kdybych v tom Rapidu seděl já.  :kol-26:

Upraveno od Petrrr

V čase 00:14

hlavně ten kdo to natáčel, tak hůř zastavit nemohl :( měl zastavit nalevo, ještě tam byl volný plac......

to je zavření dveří spolujezdce v čase 0:14... ale dobrej blb se 4 kolou...

Upraveno od kokta7

to spis zavira dvere bych rekl v te kare co to z ni nataci...

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.