jirkaK Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 asi vanu myslí, ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 no jo clinte, co bys beze mě dělal, kdybych ti neřekl že nejlepší asi bude vzít kolo kde ho máš uskladněný a otevřít kufr čudlíčkem a zkusit tam dát to kolesko 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 jo myslí vanu teda aspon si to myslíme my otázka co clint. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 a co ty, Clinte ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 clint šel ven do zimy zkoušet kolo, takže tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 Nojo, no nějak sem to nezkusil ještě....tak jestli se tam 16" vejde, tak OK, fláknu tam letňák.... Ještě že toho Koktu mám, co bych si počal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 (editace) jinak sem se dočetl, že clinte máš starej napínák a že ti prej přeskočí řetěz nebo co dle mé rady si to fakt nech vyměnit, ať pak tady nebrečíš že nemáš auto jako já před měsícem. já jsem se dočetl že někdy od pulky roku 2012 začli dávat upgradovaný napínák Editováno: 11. Listopad 2013, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 To já už vím dávno Vím, že nemám nejnovější typ, mám dojem, že po tom mém byly ještě dva....Ale hlavně to není ten "N" kovej, ten se podělával nejvíc. Teď zrovna potřebuju nějaké další výdaje na autě, chci koupit objektívek na mojí sedmičku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 já mam fotak na mobilu a samo se mě to nahrává do google cloudu a nic lepšího neznám, jelikož jsem strašně línej tvor brát sebou něco jiného jako kameru nebo fotak a pak hledat kabel někde ve smrži kabelu. takže moje rada zní, nejezdit před šimánkem a udělat rozvody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 Mám to v plánu kolem 90tis.....tak uvidíme. Teď mám 75tis km, čeká mě olej, asi i svíce, filtry....pak ta oprava bagu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 jo 75 tisíc, to je ta dobrá doba prej sem četl na oc klubu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 16ka se tam vejde v pohodě. Problém s vyčnívanim je az u 17 nebo 18" rezervy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 jo Clinte, tak mě ještě v noci napadlo, kdyby se ti tam to kolo nevešlo, tak vyndej ventilek a našlapej ho tam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 (editace) Jo, dobrej nápad Zase se mi kurnik rozsvítila kontrolka oleje..... Před tejdnem sem tam chrstnul jen zbytek flašky....tak sem tam dneska šoupnul půl litru nějaké syntetiky 5W-40, Castrol nebyl, tak sem vzal co bylo Stejně to za 14 dnů vyleju při výměně oleje. Furt platí, že lepší nějakej olej než žádnej (tím nemyslím slunečnicovej) (tím jsem tady pohřbil tady ty řeči o nemíchání různých značek olejů) .... Editováno: 12. Listopad 2013, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 Eastwode, teda promiň, Clinte, kontrolka oleje zřejmě nesignalizuje pokles hladiny, ale někde pod kapotou je spínač, co ti blbne hlavu. To je takovej evergreen koncernových aut, ale já si to pořád ne a ne zapamatovat. Musí se udělat něco jako reset. OVšem teda, za předpúokladu, že tvoje auto není Adéla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 Moje Adéla bude Koukal sem na měrku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 Jisté je,že dnes už večeřela. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 nojo, jestli jí nalil zase do chřtánu litr oleje, je to jasný. Ovšem strejdo, s tím bys měl něco dělat !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 jj,hodit do šrotu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 móďo, je fakt, že každej motor je jinak postavenej a nebo se na něm třeba i podepíše zacházení v počátečních kilometrech. Nechci to nějak glorifikovat, ale ten můj motor je buď excelentně těsnejnebo má prostě mnohem víc, než výrobce uvádí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 No,ony některé 1.8 TSI olej papají. Holt Clint jezdí asi svižněji a často po dálnici,tak si to veme víc,než třeba u bráchy,který se drží poněkud zpátky a má také míň najeto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 tož budeme nadále Clintovi říkat druhým jménem SVIŽNÍK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 Jezdím dálnice z 90%. Zajižděl jsem rozumně, až teď mi přijde, že to žere víc....asi řidkej olej Zatím to nechám....prakticky bych ani nemusel na výměny, když furt dolejvám novej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 (editace) mě dehet taky nenepapal nic, to samé u scouta PD... my tomu s clintem nakládáme, ale clintovi skončila záruka nebo co, nějak začíná mít problémové kilometry @clinte narvi tam edge 5w40 a uvidíš Editováno: 12. Listopad 2013, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky