Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

No nevím , jestli budu z těch vašich ojetin unešenej (myslím ta auta, vaše ženy moc neznám   :kol-98:)

Clinte, Brácha a Čadys nemají internet, že jsi jejich mluvčí ?

Motosi: zajímavý a úsměvný článek.

Editováno: , autor: Petrrr
Vloženo

Ty vole, sám velký Motorpower nás tu navštívil. Pancho, to bych :kol-28: nedělal si rozhněvat MP proti sobě, za trest ti sníží výkon o 100 koní. 

Vloženo (editace)

To je jako návštěva samotného velkého Lucifera ze samotného pekla....buď ti udělá z auta káru pro pekelnou jízdu, nebo ti auto pošle do pekel :D

Editováno: , autor: Clint
Vloženo (editace)

To by musel Kokta dělat Pawoukovi děvku a Pawouk by musel prodat i Stanmarovi Ikarus :D

Vloženo

:kol-22::D   Kdepak, dnes ráno mráz, musel škrábat služebák. Navíc jedu v sobotu po D1 a netuším, jestli tam nebude značka zimní výbava, nebo jak se to jmenuje a nehodlám to nechávat na poslední chvíli. Pár teplejších dní je mi šumák. :p

Vloženo (editace)

Zdá se mi to, šálí mě zrak, nebo jen pomatení mysli....že ten Pažout je nějakej atraktivnější než ta O3?

post-32269-0-78455300-1414601134_thumb.p

No škoda toho šíleného interiéru v Pažoutu s tou vysokou kaplí a škoda, že dospělej člověk normálního mého vzrůstu si už vzadu nesedne....

Vloženo (editace)

Dneska jsem mluvil telefonicky se známým v servisu škoda a moc se na ten můj žeroucí olej netvářil... :)  Že prej mění kroužky. Tak jsem ho ubezpečil, že ne za moje peníze :D

Vloženo

No neřikal nic, že by se to muselo se škodovkou projednat....Ale mluvil jen o kroužkách, ne o pístech a už vůbec ne o ojnicích....tak nevim.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...