Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

A to ještě budeš čumět na to, jak my tři (já, Pančo a Motos) budeme chálovat kolínka ;)

Klinte pravdu mas

Petrr  nemusis cumet na nase ksichty:)  muzes koukat na nase auta a snit o tom ze bys take chtel poradne auto :)

No nevím , jestli budu z těch vašich ojetin unešenej (myslím ta auta, vaše ženy moc neznám   :kol-98:)

Clinte, Brácha a Čadys nemají internet, že jsi jejich mluvčí ?

Motosi: zajímavý a úsměvný článek.

Upraveno od Petrrr

ja mam RS  nepotrebuji zenu :_icon_smich2:

Ja mám elektrický sedačky...

PANCHO...na co máš telefon?? Na ho....ozvi se mi . Dík

Ty vole, sám velký Motorpower nás tu navštívil. Pancho, to bych :kol-28: nedělal si rozhněvat MP proti sobě, za trest ti sníží výkon o 100 koní. 

• Autor

To je jako návštěva samotného velkého Lucifera ze samotného pekla....buď ti udělá z auta káru pro pekelnou jízdu, nebo ti auto pošle do pekel :D

Upraveno od Clint

A půjde dat ten enzo motor do oktavky?

Kokto pujde:)

Žádnej Lucifer, prostě se mu nemůžu dovolat.

A co tu kujou Pancho s Koktou za pikle. 

• Autor

On má Pančák na telefonu flanel a s vibracema zrovna přejíždí blatník ;)

Clinte :kol-47:

na to sem si objednal  lesticku:)

Ještě že na bílou lesticku nepotřebují :D

Tady to dneks žije. :kol-31:  Já mám právě přezuto, tak může začít sibiřská zima. :kol-33::kol-47:

• Autor

Zrovna hlásili, že listopad 10 nad nulou a srážkově na minimu ;) Tákže já posouvám přezouvání na prosinec :D

• Autor

To by musel Kokta dělat Pawoukovi děvku a Pawouk by musel prodat i Stanmarovi Ikarus :D

Upraveno od Clint

:kol-22::D   Kdepak, dnes ráno mráz, musel škrábat služebák. Navíc jedu v sobotu po D1 a netuším, jestli tam nebude značka zimní výbava, nebo jak se to jmenuje a nehodlám to nechávat na poslední chvíli. Pár teplejších dní je mi šumák. :p

• Autor

Zdá se mi to, šálí mě zrak, nebo jen pomatení mysli....že ten Pažout je nějakej atraktivnější než ta O3?

post-32269-0-78455300-1414601134_thumb.p

No škoda toho šíleného interiéru v Pažoutu s tou vysokou kaplí a škoda, že dospělej člověk normálního mého vzrůstu si už vzadu nesedne....

Upraveno od Clint

• Autor

Dneska jsem mluvil telefonicky se známým v servisu škoda a moc se na ten můj žeroucí olej netvářil... :)  Že prej mění kroužky. Tak jsem ho ubezpečil, že ne za moje peníze :D

Upraveno od Clint

Hi, a on te ubezpecil ze jedine za tvoje penize. :D

• Autor

No neřikal nic, že by se to muselo se škodovkou projednat....Ale mluvil jen o kroužkách, ne o pístech a už vůbec ne o ojnicích....tak nevim.

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.