Clint Vloženo 6. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 (editace) Jojo, příští pátek Kolínko si dám také, ještě tam zavolám, aby je měly v dostatečné velikosti a počtu Akorát to hnusný zelí v příloze vyměním za cibuli a čerstvého křenu to chce dvojitou porci Editováno: 6. Listopad 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 Autorizaku to spadlo pred x lety ze zvedaku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 Kvalita za rozumnou cenu, by z toho autorizáku s dírama v plicích utíkali, že by jim RSo nestíhalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 Něco pro dehtaře. Schválně kdy se objeví v O3 http://www.auto.cz/technika-motor-1-4-tdi-z-nove-rodiny-ea288-83938 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 http://www.novinky.cz/auto/352662-nejluxusnejsi-auta-podle-top-gearu-rolls-royce-mercedes-a-superb.html 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 (editace) 1,4 TDI, to zas bude keců, jak lidi budou jezdit s oktávkou za dva litry na sto Myslím, že do roku 2018 tu bude i 1,0 TDI.... a cpát to budou i do Superba Editováno: 6. Listopad 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 A zase je to tady :D Ono klinte TSI s euro6 nebo pak s novou normou, už to tak super taky nebude... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 (editace) To je mi jasný Editováno: 6. Listopad 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 Ten downsizing je krásně vidět teď na Hondě CRV, těžkém SUV. Do letošního roku tam dávali turbodiesel 2.2 a od roku 2015 ho nahradí 1.6 se dvěmi turby....(údajně stejným krouťákem) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 tohle je fakt ale super reklama 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 Ale auto hnusný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 Naše klubové heslo 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 motosmane necheš cca 0,7 litru 5W30 shellu na dolití, nemam to kam lejt tak to chci vyhodit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 (editace) Premyslel jsem, ze bych prezuti o tyden odlozil ale dneska jsem v letnanech z kruchace slajdoval az k semaforu ma proseku, takze ja bych uz prezul Aktualne v praglu 10 stupnu, coz je ok. Editováno: 6. Listopad 2014, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 Kokto, Motosmanovi mastňákovi nabízíš a mně ne, já taky leju 5W30, ale Castrol. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 jestli chceš tak ti to vezmu, je mě to fuk.. jinak to vyhodím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 (editace) Tak když si to třeba Motosman nevezme, klidně si to vemu, dolévat zatím nemusím, ale jak víme co není, může být. Když se smíchají dvě značky stejné specifikace tak se tolik nestane ne? Mám doma právě taky ještě litr, udělal bych mix. Editováno: 6. Listopad 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 (editace) Ne nestane, pokud zachováš stejnou viskozitu. Problém je jen v tom, že Kokta má olej z friťáku a nechtěl ho lejt do dřezu kvůli ekologii. To já kdybych tam chrstnul tuhle "vodičku", tak mi proteče mezi kroužkama, ani bych nemusel nastartovat motor Editováno: 6. Listopad 2014, autor: Clint 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 (editace) To mohl dát pak nějakému dehťákovi do nádrže, diesel to sežere, bioonafta. (i když by to bylo s příměsí syntetického oleje) Editováno: 6. Listopad 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 Až mi to začně žrát, přejdu taky na tu vaši kaši 5w40, jsem zatím na LL oleji, měněném po 15ti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 (editace) Mě to žere i tu kaši bych tam musel lejt vazelínu .... Editováno: 6. Listopad 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 No a budeš to nějak řešit? Nebo zatím měříš jestli to bude víc jak těch 0,5l na 1000km. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 (editace) Zatím probíhá měření Ptal jsem se u mě v autorizáku, kam jezdím a říkal mi, že bohužel víc jak 0,5/100km ještě neměli, že se vždycky auto do toho s přehledem vešlo (mazaná norma co?). Nicméně první fáze, že tam nalejou nějakej sajrajt na vočištění a pak nějakej med, či co, maj to schválené Škodovkou. To prej často pomahá. Druhá fáze je výměna kroužků, pístů atd a pokud je to v normě, na moji režii. Tuhle fázi mi z hlediska financí moc nedoporučuje, doporučuje spíš udělat třetí fázi a to je časem vyměnit auto Editováno: 6. Listopad 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 to je vtipný titulek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 No jo, zase neměli, slyší poprvé, neznají a vidí to poprvé. S 3. fází bych ho hodně rychle poslal do prdýlky, protože auto této kategorie stáří a km přeci nemůže tak žrát olej - všeobecná myšlenka. Bych mu řekl, že tedy Škoda vyrábý šajzy a že ano nové auto, ale rozhodně už ne u nich, jak by se tvářil. Já měl 12 let O1, TDi a až ke konci jestli sežrala 2dcl za 15tis, jinak co nalito, to vypuštěno. Nevím co tě ta Octa stála, ale jsou ještě pořád lidi co pro ně je 500tis hodně peněz a nekupují auto na 4 roky, si mě zase rozčílil, ale dobře mi tak, když se ptám. A nějakej med a čištění (když se prokáže že je to více) ať si strčí do prdele taky, zase nějaká levná dočasná metoooda aby nemuseli měnit kroužky. Tedy asi to tak málo častý jev nebude, když už škoda vymýšlí šizené řešení. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky