Pawouk Vloženo 17. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2014 Hm, to bych si klidně dal. Zatím jsem otestoval jen salám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 17. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2014 Tak sem nandal RS pedály a LED osvětlení spz a je to skoro jako chip :-D 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2014 Motousi to video na FB s tim Mustangem je husty, sice samy reci ale ten zaver s tim zvukem motoru, mam husi kuzi jeste ted. To jine kafe nez ta nase orezavatka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 17. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2014 Já ty auta s tím hadem miluju. Brutální síla na poctivým podvozku z minulého století. Nic pro srágorky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2014 (editace) jiste, ale uz i ten novy Mustang 2015 ma zadni viceprvkovou napravu. Sle porad ty motory maji koule a nyni se ma ofigo prodavat i v Evrope i s tim V8 Hemi. Pak 3,6 Pentastar 6 valec s pak nejakou sragoru preplnovanou od Fordu Ecoboost 2,4. Editováno: 17. Listopad 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2014 (editace) To rapid to je kara se starou nápravou. Po typicky ceste to je jak na tankodromu Editováno: 17. Listopad 2014, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2014 Bohuzel musim souhlasit, ale my socialni trida hold na lepsi nemame i kdyz jak vime i vetsina modelu O3 ma prkennou napravu. Snad se to s FL zmeni spolecne s vyplni dveri, to je u auta za 400tis a vejs k smichu. U Rapida to chapu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2014 Ono jak pro koho někdo to ani nepozná ani nerozezná zvuk nafty vs benzin. Ale prostě rozdíl v těch nápravách tam je. Jasné pokud jedes po rovny cestě tak to je OK. Ale kde ji v ČR máme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2014 Tak u Rapida MR 14 a vice po upravach na podvozku to uz je lepsi, ale u me je to prkno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2014 Tenhle seat je mr2014 sotva pul roku starej takže to ma taky. Da se to ovšem, sem zvyklej z dodávek, ale pak je moje o2 nebe a dudy nebo o3 s vice prvkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2014 Kdybys prijel, mohl ses svest a mit srovnani abys poznal co je prkno. Vozim v kufru porad 2 pytle cementu a pak to jde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2014 (editace) Rádius nepozná rozdíl nafty od benzínu, ani když kouká na cedulku v motoru To mě stále překvapuje, proč už do TDI nedávají víceprvek...po těch kritikách psali, že bude za příplatek a stejně není.... Editováno: 17. Listopad 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2014 Za to Radius vi ze pri 10st.C ti po 100km jizdy ubyde vzorek u zimnich pneu o 2mm. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2014 K.O.okta by do tvého Kinderu nesednul, je zvyklej na luxus, který mu dává jedině Laurin s Dementem a hlavně, nemáš elektrickou sesli a elektrickej kufr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2014 To víš, to je Radiusí kYnetika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2014 :D:D JJ Narazove testy EuRadiusCup a rADAC. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2014 A Klinte seat je co? akorát lepší rapid, když dáš plnou palbu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2014 (editace) Seat Toledo je stejnej jako Rapid, ne lepší. Max. si ho měl s lepší výbavou. Za mě, nevím jak te´d, byl ve stejné výbavě dražší o 20tis - jediný rozdíl. A to že v něm můžeš mít kožený sedačky a v Rapidu ne neberu jako synonymum lepšího auta. Dokonce i klepající silentblok měl stejnej Editováno: 18. Listopad 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 18. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2014 Tak Dejvice- Vestec za 6,8 lt. s V6 3.0 tdi SQ5. Adaptivní tempomat je na zabití a způsobení DN. S/S jsem zapoměl vypnout a motor zdechl zrovna když jsem chtěl vjet do křižovatky. Když se vypnou všechny Hravcokrámy, tak je to hezké svezení. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2014 Adaptivní hravcomat raději nepomlouvej, nebo naštveš Koktu, je to jeho vysněnej společník na dlouhé popojíždění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2014 (editace) Petře led světla který SOU dobrý rapid Fakt nemá=proto sem psal v plny výbavě Motosmane nerikals ze naftu nechces nikdy řídit? ještě zapomněl na bi-tdi Editováno: 18. Listopad 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2014 (editace) JJ, Motosman chytá tu nemoc, jak se jmenuje, naftovina. Jo s těma světlama jsem nevěděl. Když jsem kupoval já nebyly ani ty Low xenon a ani žádné ledky. Editováno: 18. Listopad 2014, autor: Petrrr 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 18. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2014 Ale prdlajs, Audinu jsem vzal, protože se mi nechtělo přehazovat autosedačku. Jinak 80km, průměr 43km/h a 7,4 lt. Skákání po centru. Ruce se mi klepou jak před léty z Jawy 350. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 18. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2014 A jeden dotaz. Když mi ten adaptivní nesmysl zašlápne brzdy, protože se přede mě někdo nacpe, rozsvítí se brzdovky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2014 Anooo 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky