Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Motousi to video na FB s tim Mustangem je husty, sice samy reci ale ten zaver s tim zvukem motoru, mam husi kuzi jeste ted. To jine kafe nez ta nase orezavatka.

Vloženo (editace)

jiste, ale uz i ten novy Mustang 2015 ma zadni viceprvkovou napravu. Sle porad ty motory maji koule a nyni se ma ofigo prodavat i v Evrope i s tim V8 Hemi. Pak 3,6 Pentastar 6 valec s pak nejakou sragoru preplnovanou od Fordu Ecoboost 2,4.

Editováno: , autor: Petrrr
Vloženo

Bohuzel musim souhlasit, ale my socialni trida hold na lepsi nemame i kdyz jak vime i vetsina modelu O3 ma prkennou napravu. Snad se to s FL zmeni spolecne s vyplni dveri, to je u auta za 400tis a vejs k smichu. U Rapida to chapu.

• Pozitivní 1
Vloženo

Ono jak pro koho někdo to ani nepozná ani nerozezná zvuk nafty vs benzin. Ale prostě rozdíl v těch nápravách tam je.

Jasné pokud jedes po rovny cestě tak to je OK. Ale kde ji v ČR máme :D

Vloženo

Tenhle seat je mr2014 sotva pul roku starej takže to ma taky.

Da se to ovšem, sem zvyklej z dodávek, ale pak je moje o2 nebe a dudy nebo o3 s vice prvkem

Vloženo (editace)

Rádius nepozná rozdíl nafty od benzínu, ani když kouká na cedulku v motoru :D

To mě stále překvapuje, proč už do TDI nedávají víceprvek...po těch kritikách psali, že bude za příplatek a stejně není....

Editováno: , autor: Clint
Vloženo

K.O.okta by do tvého Kinderu nesednul, je zvyklej na luxus, který mu dává jedině Laurin s Dementem ;) a hlavně, nemáš elektrickou sesli a elektrickej kufr ;) 

Vloženo (editace)

Seat Toledo je stejnej jako Rapid, ne lepší. Max. si ho měl s lepší výbavou. Za mě, nevím jak te´d, byl ve stejné výbavě dražší o 20tis - jediný rozdíl. A to že v něm můžeš mít kožený sedačky a v Rapidu ne neberu jako synonymum lepšího auta. Dokonce i klepající silentblok měl stejnej  :kol-47:

Vloženo

Tak Dejvice- Vestec za 6,8 lt. s V6 3.0 tdi SQ5. Adaptivní tempomat je na zabití a způsobení DN. S/S jsem zapoměl vypnout a motor zdechl zrovna když jsem chtěl vjet do křižovatky. Když se vypnou všechny Hravcokrámy, tak je to hezké svezení.

• Pozitivní 2
Vloženo (editace)

Petře led světla který SOU dobrý rapid Fakt nemá=proto sem psal v plny výbavě ;)

Motosmane nerikals ze naftu nechces nikdy řídit? :D ještě zapomněl na bi-tdi

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo (editace)

JJ, Motosman chytá tu nemoc, jak se jmenuje, naftovina.

Jo s těma světlama jsem nevěděl. Když jsem kupoval já nebyly ani ty Low xenon a ani žádné ledky.

• Pozitivní 1
Vloženo

Ale prdlajs, Audinu jsem vzal, protože se mi nechtělo přehazovat autosedačku. Jinak 80km, průměr 43km/h a 7,4 lt. Skákání po centru. Ruce se mi klepou jak před léty z Jawy 350.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...