Pawouk Vloženo 27. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2014 pro Klinta: to víš TDI to vydrží, ne ta tvoje sekačka foukaná větrákem do trouby! http://www.auto.cz/video-kompletni-rozborka-vozu-skoda-octavia-po-500-000-km-84322 To jsem četl v pondělí ve SM - spodek motoru jako nový, ovšem hlava a hlavně ložiska vačkových hřídelí po smrti a to dokonce už druhá várka. Nic není dokonalé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Listopad 2014 (editace) Je to šmejd a brak To jsem měl o koncernu lepší mínění, začíná se vytrácet.... Pawouk: to TPI, týkající se těhle motorů a jejich žravostí oleje mám vytisknuté a budu jim s tim mávat před nosem Týká se to motorů do 10/2011 Editováno: 27. Listopad 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2014 (editace) Moje sekačka má značné upgrady a právě ultra longlife kroužky takže pawouk má příště od tebe koleno proplacený, že ti našel TPI! Ale dej si pozor na tajné kombando z Mladé Boleslavy, aby tě pak nesvázali, nedali ti pytel na hlavu a nevyslíchali tě, kdes ukradl přísně tajný dokument! Editováno: 27. Listopad 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2014 Jo, oni to vždy poserou nějakou kravinou. Škoda. Navíc se jim to nechce moc řešit, např. neslavně proslavená spojovací tyčka náhonu olejového čerpadla u některých variant 2.0 TDI (u škodovek naštěstí tento motor moc není). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2014 BMP byl v passatu lahůdkový motor asi jako Rsový 125kw BMN nějakej takovej kod měl, to byl držák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2014 Ted by bylo fajn kdyby rozebrali 3,6 FSI po 500000tis. Kdyz tak ale koukam co vydrzel motor, ale i auto z roku 2004 a presto mel takove zavady. Co pak asi vydrzi auta dnes vyrabena. Polovinu a to prehanim vic ani tuk, vse se sice da opravit, ale to uz budou takove palby ze se to davno nevyplati. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2014 1,2 TSI pujde Pa po 150tis. Pawouku ty vis tady vsechno, jsou tu lidi kteri maji s nejaky TSI vic jak 250 nebo 300tis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2014 Mno, údajně bývá zakarbonované FSI jezdících jen kratší trasy. Takže taky žádná hitparáda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2014 1,2 TSI pujde Pa po 150tis. Pawouku ty vis tady vsechno, jsou tu lidi kteri maji s nejaky TSI vic jak 250 nebo 300tis? Myslím že ne. Nebo alespoň ne člen fora. To jsou nájezdy pro diesel za těch pět let, co se to do škodovek montuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2014 (editace) hoblíkův táta má najeto cca 250k km na 1.8 TSI O2, pak na foru byly nějaký firemní dá se tam dočíst v sekci 1.8 TFSI. taky sem v bazaru na netu narazil na 1.8 TSI laurinu a měla za 3 roky 200 000km a dle vypisu servisních prací nebyl měněn motor ani rozvody nikdy... na dieselpoweru skočila někomu i 3.6, vzala pár ventilu tak je povyměnil a prej ok... je to hold všude stejný, asi jako s 5.2 FSI Editováno: 27. Listopad 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2014 (editace) Tak to mi ho vyndej, uz tedy zbyvaji jen ty ameriky. Tam jsou servisy predepsany co jsem cetl na strankach prodejce amerik u Klecan co snad kazdych 10tis. Jak Fordy, Ram, Dodge atd. Ropa zlevnuje, ta co? Jen cesti benzinari asi nesleduji zpravodajstvi. Editováno: 27. Listopad 2014, autor: Petrrr 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2014 (editace) Vím, kupoval sem včera u lukoilu do kinder káru, dnes do ochcávky a čuměl sem jak vyvoraná myš Editováno: 27. Listopad 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2014 No já to myslel na 1.2 TSI. Jinak s 1.8 TSI jich je dost se slušným nájezdem. Ovšem takový Carlos (snad jsem ten nick trefil správně) by o nich mohl napsat knihu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 27. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2014 Ropa zlevňuje... už dokonce o 20% zlevnila, ale na čerpačkách to znát není, tam to spadlo o cca 5%... tak kde to zlevnění je ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2014 Vsak barel je na 70 dolarech, stejne jako v r. 2010. Pamatuji jeste nedavno kdy byl barel dost pres 100. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2014 http://www.tank-ono.cz/cz/index.php?page=pumpcard&pump=10 oni maj i benál nízko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2014 Cenu benzinu ti cena ropy tvori snad jen 30%. Zvytek spotrebni dan a DPH a marze benzinek zisk rafinerie atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2014 Shell Praha Stodůlky - 37,90 N95 i nafta již několik týdnů stejná cena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2014 Ono neberu, ale jsem vdecny ze je, pac diky bemu jsou i jine benzinky v okoli levnejsi. A jak to najednou jde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2014 Škoda, že ONO není na západním okraji Prahy, tady je palivo, snad kromě D1, nejdražší v republice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2014 Zase jsou lidi co jinde netankuji a kein problem. Clovek nevi co si ma myslet. Ono je i fajn ze maji jednotnou cenu pro celou CR. Nevim jak benzin ale nafta, stryc ma tu autodopravu a kdyz natankuje ono, ma to hned u kamionu misto 32l/100 35-36. Nekde jsem cetl ze snad vykupujou hmotne statni rezervy Nemecka pred dobou trvanlivosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2014 (editace) I tady v Sokolove na Onu kdybys videl Nemce s Audi za nevim kolik a plnej kufr kanystru a jak si krmy domu do Rise. Musim se smat. Editováno: 27. Listopad 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2014 Já to ovšem nemyslel tak, že bych tankoval na Onu - jen by jejich přítomnost donutila srazit ceny ostatní čerpačky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2014 Ok, vsak ja to tak pochopil. Me info bylo spise pro zajimavost. Kdysi jsem na Ono jezdil kdyz jsme meli stare popelnice, tam uz to bylo jedno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2014 tam jezdí klint s tím svým pojídačem oleje ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky