Petrrr Vloženo 23. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2014 Rikam porad, buh zehnej ONU. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2014 (editace) Buh žehnej adblue! U benziny stojí n100 33kc tak je to ok Editováno: 23. Prosinec 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2014 (editace) To netankuji tak ze to mi je u prdele, tedy ADbrown. Editováno: 23. Prosinec 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2014 Teď jsem tankoval do služebáka N95, Shell Praha - Stodůlky za "lidových" 36,30 Kč. Nafta tam stojí stejně. A to tam byla ještě fronta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 23. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2014 Petrr opravdu 20tisíc aut za rok. Vem si ze za měsíc sme udělali i 2tisíce aut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2014 Pancho vsak to mel byt for ve smyslu ze si mel na mysli 20tis myti, ne 20 tis aut. Jsou zakaznici co s jednim autem k vam zajedou treba desetkrat. Pak bys mel 1 auto, ale 10 myti. Jinak co u vas stoji umyti 1x kamion vcetne kol atd. Tp ja jen pro porovnani, stryc ma autodopravu. Vetsinou si to myje sam, ale takhle v zime taky nekam jezdi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2014 Pawouku, to si delas prdel, to i kdybych mel k dalsi pumpe to auto tlacit ( i sluzebni), uz jen z principu. Driv jsem tankoval jen OMV co se staly nejdrazsi benzinkou v kraji tak o moji prizen pred 6 lety prisli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2014 cena za benzín a spotřeba je pak někdy skoro poslední, viz u klinta a jeho motor, nebo i obyč závada jako péra u tebe po pár tisíc km Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2014 (editace) Ne tak uplne, pokud vemu pouze rozdil ceny N95 3 kc na litru, tak za rok pri 20tis km ti ten rozdil udela skoro 4tis. Tedy jen diky tomu by se mi pruziny zaplatily a jeste by mi zbylo. Platil jsem 3200. Dalsich 1600 muzes mit doma pri snizeni spotreby o pouchych 0,25l. Coz mas hned na olej a filtr pri rocni vymene. Pravda Clintuv syndrom je trochu neco jineho, neco co sam nemohl pres veskerou snahu ovlivnit. U dvojkovych O TDI pry predni pruziny odchazeji jedna basen. Fotr znameho je meni kazde 2 roky pred technickou treba. Editováno: 23. Prosinec 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2014 Já včera tankoval za 28.20/litr Naturálku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2014 Tak to nebyl Shell co? To bylo ONO. Uz na ten motor seres. Mas recht. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2014 (editace) Kdyz je konstrukcni chyba, muzes mit motor denne doma, vecer mu vypravet pohadky a stejne ti to nepomuze. Nic se nema prehanet. Je to jen auto. Ja vzdy vse resim v zivote zlatou stredni cestou. Editováno: 23. Prosinec 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2014 Jojo, přesně tak, nemá smysl ho dál rozmazlovat..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 23. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2014 (editace) Clintova benzínu bych se nebál. Věřím, že ČOIka tam byla tento měsíc už 3x. Kdo z Vás se může pochlubit kompletním chem. rozborem svého paliva. Editováno: 23. Prosinec 2014, autor: motosman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2014 (editace) Hold clintuv sen!http://m.novinky.cz/articleDetails?aId=356628&sId=&mId= Petrův sen! http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=27&p=1529337 Editováno: 23. Prosinec 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 23. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2014 Stromeček je ozdoben a začíná ta správná pohoda.... Tož ať nám dobře spaluje a naše auta vydrží další rok. Nejlépe bez poruch a karambolů. 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2014 To si musel dlouho vybírat, než jsi našel takového fešáka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 23. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2014 Jo jo. Všichni mi ho závidí. [emoji23] [emoji23] [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 23. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2014 To jsou věci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 23. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2014 Večeře v práci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2014 Pancho, nemáte tam jedno volné místo? Že bych nastoupil, až mě příští rok vyrazí ze současné hokny. U tebe se alespoň dobře nadlábnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2014 Pawouku, to si delas prdel, to i kdybych mel k dalsi pumpe to auto tlacit ( i sluzebni), uz jen z principu. Driv jsem tankoval jen OMV co se staly nejdrazsi benzinkou v kraji tak o moji prizen pred 6 lety prisli. Na to kálí bílý tesák. Dokud nedostanu nařízeno, kam jezdit tankovat, tak budu jezdit na ten Shell. Mám to prakticky nejblíž, další slušná čerpačka je OMV a tam jsou ceny obdobné. Takže si nevybereš. A moji kapsu to jaksi netíží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 23. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2014 Jo budes se divit ale máme místo. Jeden člověk nám skončil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2014 Že bych se konečně naučil leštit auto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 23. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2014 Tady se jen myje. Já leštit proto ze mne to baví. 25 Máme zavřeno tak si vezmu auto do prace a budu leštit. Přijeď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky