Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Teď jsem tankoval do služebáka N95, Shell Praha - Stodůlky za "lidových" 36,30 Kč.  :kol-34: Nafta tam stojí stejně. A to tam byla ještě fronta. :kol-44:

Vloženo

Pancho vsak to mel byt for ve smyslu ze si mel na mysli 20tis myti, ne 20 tis aut. Jsou zakaznici co s jednim autem k vam zajedou treba desetkrat. Pak bys mel 1 auto, ale 10 myti. Jinak co u vas stoji umyti 1x kamion vcetne kol atd. Tp ja jen pro porovnani, stryc ma autodopravu. Vetsinou si to myje sam, ale takhle v zime taky nekam jezdi.

Vloženo

Pawouku, to si delas prdel, to i kdybych mel k dalsi pumpe to auto tlacit ( i sluzebni), uz jen z principu. Driv jsem tankoval jen OMV co se staly nejdrazsi benzinkou v kraji tak o moji prizen pred 6 lety prisli.

Vloženo (editace)

Ne tak uplne, pokud vemu pouze rozdil ceny N95 3 kc na litru, tak za rok pri 20tis km ti ten rozdil udela skoro 4tis. Tedy jen diky tomu by se mi pruziny zaplatily a jeste by mi zbylo. Platil jsem 3200. Dalsich 1600 muzes mit doma pri snizeni spotreby o pouchych 0,25l. Coz mas hned na olej a filtr pri rocni vymene.

Pravda Clintuv syndrom je trochu neco jineho, neco co sam nemohl pres veskerou snahu ovlivnit. U dvojkovych O TDI pry predni pruziny odchazeji jedna basen. Fotr znameho je meni kazde 2 roky pred technickou treba.

Editováno: , autor: Petrrr
Vloženo (editace)

Kdyz je konstrukcni chyba, muzes mit motor denne doma, vecer mu vypravet pohadky a stejne ti to nepomuze. Nic se nema prehanet. Je to jen auto. Ja vzdy vse resim v zivote zlatou stredni cestou.

Editováno: , autor: Petrrr
Vloženo (editace)

Clintova benzínu bych se nebál. Věřím, že ČOIka tam byla tento měsíc už 3x. Kdo z Vás se může pochlubit kompletním chem. rozborem svého paliva.

Editováno: , autor: motosman
Vloženo

936613fc2121df3a5efd6b1bf2053256.jpg

Stromeček je ozdoben a začíná ta správná pohoda....

Tož ať nám dobře spaluje a naše auta vydrží další rok. Nejlépe bez poruch a karambolů.

• Pozitivní 6
Vloženo

Pancho, nemáte tam jedno volné místo? :kol-28:  Že bych nastoupil, až mě příští rok vyrazí ze současné hokny. U tebe se alespoň dobře nadlábnu. :kol-31:

Vloženo

Pawouku, to si delas prdel, to i kdybych mel k dalsi pumpe to auto tlacit ( i sluzebni), uz jen z principu. Driv jsem tankoval jen OMV co se staly nejdrazsi benzinkou v kraji tak o moji prizen pred 6 lety prisli.

Na to kálí bílý tesák. Dokud nedostanu nařízeno, kam jezdit tankovat, tak budu jezdit na ten Shell. Mám to prakticky nejblíž, další slušná čerpačka je OMV a tam jsou ceny obdobné. Takže si nevybereš. A moji kapsu to jaksi netíží.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...