Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Pancho vsak to mel byt for ve smyslu ze si mel na mysli 20tis myti, ne 20 tis aut. Jsou zakaznici co s jednim autem k vam zajedou treba desetkrat. Pak bys mel 1 auto, ale 10 myti. Jinak co u vas stoji umyti 1x kamion vcetne kol atd. Tp ja jen pro porovnani, stryc ma autodopravu. Vetsinou si to myje sam, ale takhle v zime taky nekam jezdi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ne tak uplne, pokud vemu pouze rozdil ceny N95 3 kc na litru, tak za rok pri 20tis km ti ten rozdil udela skoro 4tis. Tedy jen diky tomu by se mi pruziny zaplatily a jeste by mi zbylo. Platil jsem 3200. Dalsich 1600 muzes mit doma pri snizeni spotreby o pouchych 0,25l. Coz mas hned na olej a filtr pri rocni vymene.

Pravda Clintuv syndrom je trochu neco jineho, neco co sam nemohl pres veskerou snahu ovlivnit. U dvojkovych O TDI pry predni pruziny odchazeji jedna basen. Fotr znameho je meni kazde 2 roky pred technickou treba.

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři

Pawouku, to si delas prdel, to i kdybych mel k dalsi pumpe to auto tlacit ( i sluzebni), uz jen z principu. Driv jsem tankoval jen OMV co se staly nejdrazsi benzinkou v kraji tak o moji prizen pred 6 lety prisli.

Na to kálí bílý tesák. Dokud nedostanu nařízeno, kam jezdit tankovat, tak budu jezdit na ten Shell. Mám to prakticky nejblíž, další slušná čerpačka je OMV a tam jsou ceny obdobné. Takže si nevybereš. A moji kapsu to jaksi netíží.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...