Pawouk Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Kristepane... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Pawouku, ty máš "starýho vergla" (kterej ti nežere furt olej jako někomu ťuk ťuk), funguje ti to? Já sem to zadal a nic to nevyplivlo. http://kontrolatachometru.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Funguje a sedí to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Co náš dirty autobusák? Přijede Pawouku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Nemám ponětí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2015 (editace) Kamarád prodává novej ventil regulace tlaku na 103-125KW oktávku II. (novej 9tis, nechá ho za 3tis)...kdyby někdo věděl. Poprosil mě, abych se zmínil zde na foru. Editováno: 4. leden 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Pawouku, ty máš "starýho vergla" (kterej ti nežere furt olej jako někomu ťuk ťuk), funguje ti to? Já sem to zadal a nic to nevyplivlo. http://kontrolatachometru.cz/ Toz mne to tez fungovat, z technicke Nathalky, dokonce se zobrazila i ta opakovana. No alespon neco. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Já jen nechápu, proč nestačí jen VIN? Vždyť ten je jedinečný a neopakovatelný. Bez čísla protokolu to nic najít neumí. Prostě v ČR nemůže nic fungovat pořádně a k užitku občanům. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Klasika. Videl jsem prvni navrh systemu, ktery byl zalozeny pouze na VIN kodu. Reseni ala vlk se nazral a koza zustala cela. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 (editace) Na druhou stranu to zas není tak hrozny. A evidencky to zase neumí co Editováno: 4. leden 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Je to k ničemu, když nebudeš mít čísla protokolů. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 (editace) tak v techničáku snad máš zapsanej ten protokol. Editováno: 4. leden 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Mas to napsane pod tim otaznickem jak to tam zadat. Jinak Pawouk ma pravdu, kdyz budu chtit kupovat ojetinu tak krom VIN budu muset znat zbytecne navic cislo protokolu technicke, coz overeni km dost ztezuje bych rekl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 (editace) tak snad prodejce či bazarník má k tomu autu přeci techničák ne? a za další, není problém do inzerátu přeci napsat poslední číslo protokolu tak jako vinko, zas tak hrozný mě to nepřijde. spíš mě přijde horší, že to tam nehází evidenční kontroly. Editováno: 4. leden 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2015 (editace) Poslední verze možné podoby Supáka, podle zvěřejněných zamaskovaných fotek: Editováno: 4. leden 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Az budou propojene databaze zemi EU technickych kontrol, pak to bude mit vetsi smysl. I kdyz porad to neresi obdobi od noveho auta po prvni technickou. At uz pri dovozech nebo i u nas v CR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Clinte vzadu to pro zmenu vypada jako Mondeo. S2 jako korejec a S3 jako posranej Ford. Tak ze zase kombi bude hezci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2015 No mě se zadní část líbí, ale ta přední světla by nemusela mít tu nesouměrnost, ten trojúhelník..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 tak snad prodejce či bazarník má k tomu autu přeci techničák ne? a za další, není problém do inzerátu přeci napsat poslední číslo protokolu tak jako vinko, zas tak hrozný mě to nepřijde. spíš mě přijde horší, že to tam nehází evidenční kontroly. A k čemu je ti evidenční kontrola? Tys asi nikdy nebyl na STK, jinak bys musel vědět, že evidenční prohlídka je součástí STK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 No mě se zadní část líbí, ale ta přední světla by nemusela mít tu nesouměrnost, ten trojúhelník..... Ale jo, tohle by šlo, jen ten trojúhelník je otřesný. Uvidíme, jak to bude vypadat skutečně a hlavně, jak to bude vypadat na živo. SII měl hnusně vykouslé přední světlo, tak u SIII zase musí mít jinou extravaganci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 takže když tam dám číslo protokolu jenom z evidenční kontroly, tak to vyjede taky(tzn kupuješ rok starý auto a přepisuješ jenom na sebe)?to zkusím ještě. to vykouslé světlo u před FL S2 se mě právě dost líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Pořád nerozumím, o co ti vlastně jde. U rok starýho auta tam nic nenajdeš, vždyť nebylo na STK. Vždyť tu evidenčku bys dělal ty na sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 (editace) Od Franty kupuji rok staré auto, tak musím jít na evidenční kontrolu za cca 300kč, aby mě ho mohl dopravní uřad přepsat na mě za 800kč. Tak přeci od stanice technické kontroly dostanu taky papír s nějakým číslem, zapísují tam km, kontroluje číslo motoru, vinka atd. Editováno: 4. leden 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Tak napriklad ja mam auto po druhem majiteli. Auto je dovezene z Francie, druhy majitel byl uz Cech. Kdyz se podivam do te databaze, tak vidim jen moji STK a jeho STK. Nevidim ale jeho evidencni kontrolu a to je celkem skoda. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 (editace) to sem přesně taky myslel, nevidíš první evidenční kontrolu, aby uřad ti mohl přepsat auto na tebe. Editováno: 4. leden 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky