Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Kamarád prodává novej ventil regulace tlaku na 103-125KW oktávku II.  (novej 9tis, nechá ho za 3tis)...kdyby někdo věděl. Poprosil mě, abych se zmínil zde na foru.

post-32269-0-42426100-1420363579_thumb.j post-32269-0-65601800-1420363584_thumb.j

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak snad prodejce či bazarník má k tomu autu přeci techničák ne? a za další, není problém do inzerátu přeci napsat poslední číslo protokolu tak jako vinko, zas tak hrozný mě to nepřijde. spíš mě přijde horší, že to tam nehází evidenční kontroly.

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

tak snad prodejce či bazarník má k tomu autu přeci techničák ne? a za další, není problém do inzerátu přeci napsat poslední číslo protokolu tak jako vinko, zas tak hrozný mě to nepřijde. spíš mě přijde horší, že to tam nehází evidenční kontroly.

A k čemu je ti evidenční kontrola? Tys asi nikdy nebyl na STK, jinak bys musel vědět, že evidenční prohlídka je součástí STK.

Odkaz ke komentáři

No mě se zadní část líbí, ale ta přední světla by nemusela mít tu nesouměrnost, ten trojúhelník.....

Ale jo, tohle by šlo, jen ten trojúhelník je otřesný. Uvidíme, jak to bude vypadat skutečně a hlavně, jak to bude vypadat na živo. SII měl hnusně vykouslé přední světlo, tak u SIII zase musí mít jinou extravaganci.

Odkaz ke komentáři

takže když tam dám číslo protokolu jenom z evidenční kontroly, tak to vyjede taky(tzn kupuješ rok starý auto a přepisuješ jenom na sebe)?to zkusím ještě.

to vykouslé světlo u před FL S2 se mě právě dost líbí.

Odkaz ke komentáři

Od Franty kupuji rok staré auto, tak musím jít na evidenční kontrolu za cca 300kč, aby mě ho mohl dopravní uřad přepsat na mě za 800kč. Tak přeci od stanice technické kontroly dostanu taky papír s nějakým číslem, zapísují tam km, kontroluje číslo motoru, vinka atd.

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...