Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Jak se říká, Fordem tam a vlakem zpátky :)   Nové Mondeo se ukázalo jako největší propadák, neprošlo losím testem, motory jsou nevýrazné a mdlé, nedosahují slibovaného výkonu a auto je o 230kg těžší, než uvádí výrobce.....

My chytří si počkáme na ceny nového Supa 3 a pak se zařídíme,  buď Sup, nebo O3 RS ;)

Mmj se zase ukázala ta Koktova zloba a zlomyslnost, jak píše o mém autě, že je to šrot, přitom má prakticky to samé a závady se mu teprve projeví, až najede, co já ;)   

Na srazu asi vymáchám Koktovi hubu v rozmíchané plnotučné hořčici s křenem ;) a do trvalé mu nasypu hranolky.

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jinak pamatuješ Kokto, nabízel si olej 5w30, sice si mi ho nedovezl, ale neva. Teď až přijedeš tak ho vem, Clint za něj bude ještě vděčný. To je to potřebné množství aby dojel domů z Krušárny. Protože jsem kamarád, páč si ho slíbil sice mně, ale klidně ho přenechám potřebným.

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

pěknej fordík(a má vyhřejvanej volant za příplatek)

u toho forda se asi nikde nedozvím jaký to má brzdy co? aha sada performance s 335x25 ovšem za příplatek.ty obyč to budou nějaký malý mrdky na 16" kolo.

tak příplatek sada xenon, sada design black, TMP, senzory, sada audio 5, vyhřev volantu, zadní tonovaná skla, rezerva. to sou příplatky za cca 100k(ještě asi to chce větší brzdy sada perfomance).

ale v ceně to má alarm, 18"kola, startovací tlačítko, vyhřev čelního skla a ostřikovaču, komplet bagy, interier ledky

hm, asi bych to stejně radši viděl na toho leona v kombíku.

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

Od Kokty ne, ten by mi do něj nasypal špony, aby se mi to posralo uplně a on se mohl celou noc chechat s čoklem pod dekou.

Kokta. zapomněl jsi na super žlutou metlu za 35....

Odkaz ke komentáři

koukám že závidíš pejska, když si ho furt bereš do své papuly.

a teď dotaz. Auto je 8 rokem starý, má najeto 42000km. je to 1.6 75kw MPI BSE. Je lepší vyměnit rozvody nebo to risknout?

@klinte stačí základní červená.

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

Petrrr: Ze zubů toho štěka uděláme dárky pro naše manželky, z řezáků budou pěkné náušnice ;) a zbyde i na fešné šály kolem krku, te´d se budou hodit... ;) (s pacičkama) :D

post-32269-0-24747700-1420731852_thumb.j

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Jenže Dacia není ve většině případů pozink, ta vykvete do pěti let jak pampeliška ;) Můžu ti nafotit sousedovou, má pětiletou a už má blatníky turchung. Jenže on to neřeší, myslí si, že to tak má bejt....

Odkaz ke komentáři

Co je nesrovnatelné? Podvozek Focusů, ke kterému se žádná škodovka nikdy v žádném testu ani nepřiblížila? Sám jsem si ho vyzkoušel na jedničkovým Focusu po faceliftu. Moje Octa byla proti tomu nekomfortní a nic moc nesedící. A to nemluvím o ST, nebo dokonce focusu RS.

• Pozitivní 3
Odkaz ke komentáři

Blbej mráz , dostal jsem kamínkem do čelního skla a hned je na okně pavouček - před týdnem větší rána a nebylo z toho nic.

Tak malý pavouk zalepen pryskyřicí - zadarmo technikem ČP (mám pojištění čelního skla).

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...