Petrrr Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 To víš Clinte, to není ABBA, kterou ty miluješ. :-) Cena toho fíkuse mě překvapila. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2015 Překvapila mile, nebo nemile? Jojo, máš recht s tou kapelou, to není ani ABBA, ani brouci a ani Depeš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 (editace) a kde máte ten ceník na pořádny auto v ST? (ne na ten klintův šrot) Editováno: 8. leden 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2015 Hledej šmudlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2015 http://www.ford.cz/Cars/FocusST/Aktualninabidka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2015 (editace) Jak se říká, Fordem tam a vlakem zpátky Nové Mondeo se ukázalo jako největší propadák, neprošlo losím testem, motory jsou nevýrazné a mdlé, nedosahují slibovaného výkonu a auto je o 230kg těžší, než uvádí výrobce..... My chytří si počkáme na ceny nového Supa 3 a pak se zařídíme, buď Sup, nebo O3 RS Mmj se zase ukázala ta Koktova zloba a zlomyslnost, jak píše o mém autě, že je to šrot, přitom má prakticky to samé a závady se mu teprve projeví, až najede, co já Na srazu asi vymáchám Koktovi hubu v rozmíchané plnotučné hořčici s křenem a do trvalé mu nasypu hranolky. Editováno: 8. leden 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 Jinak pamatuješ Kokto, nabízel si olej 5w30, sice si mi ho nedovezl, ale neva. Teď až přijedeš tak ho vem, Clint za něj bude ještě vděčný. To je to potřebné množství aby dojel domů z Krušárny. Protože jsem kamarád, páč si ho slíbil sice mně, ale klidně ho přenechám potřebným. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 (editace) pěknej fordík(a má vyhřejvanej volant za příplatek) u toho forda se asi nikde nedozvím jaký to má brzdy co? aha sada performance s 335x25 ovšem za příplatek.ty obyč to budou nějaký malý mrdky na 16" kolo. tak příplatek sada xenon, sada design black, TMP, senzory, sada audio 5, vyhřev volantu, zadní tonovaná skla, rezerva. to sou příplatky za cca 100k(ještě asi to chce větší brzdy sada perfomance). ale v ceně to má alarm, 18"kola, startovací tlačítko, vyhřev čelního skla a ostřikovaču, komplet bagy, interier ledky hm, asi bych to stejně radši viděl na toho leona v kombíku. Editováno: 8. leden 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2015 (editace) Od Kokty ne, ten by mi do něj nasypal špony, aby se mi to posralo uplně a on se mohl celou noc chechat s čoklem pod dekou. Kokta. zapomněl jsi na super žlutou metlu za 35.... Editováno: 8. leden 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 (editace) koukám že závidíš pejska, když si ho furt bereš do své papuly. a teď dotaz. Auto je 8 rokem starý, má najeto 42000km. je to 1.6 75kw MPI BSE. Je lepší vyměnit rozvody nebo to risknout? @klinte stačí základní červená. Editováno: 8. leden 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2015 JJ, zajímá mě, jak by asi chutnal pečenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 Závidí, protože v tom jeho satelitu už žádný neběhají a zrovna mě předběhl s tím co jsem zrovna myslel. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2015 (editace) Petrrr: Ze zubů toho štěka uděláme dárky pro naše manželky, z řezáků budou pěkné náušnice a zbyde i na fešné šály kolem krku, te´d se budou hodit... (s pacičkama) Editováno: 8. leden 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 (editace) jinak petře k tomu že rezne Dacie, tak Škodovce se zase dělají bubliny v lemech dveřích u yetim... Editováno: 8. leden 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2015 (editace) Jenže Dacia není ve většině případů pozink, ta vykvete do pěti let jak pampeliška Můžu ti nafotit sousedovou, má pětiletou a už má blatníky turchung. Jenže on to neřeší, myslí si, že to tak má bejt.... Editováno: 8. leden 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 njn já vím, škodovka je nejlepší to mě tady píšeš už 2 roky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2015 Jako porovnáváš kapánek neporovnatelné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 (editace) ještě rád si koupíš od souseda mergla na polystyrenu. jinak klidně lehce zhnilé auto než když se podělá motor atd (to není utok na tebe ale obecně) Editováno: 8. leden 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2015 nj, soused pod merglem proležel celé loňské léto a najel 200 kilometrů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 Co je nesrovnatelné? Podvozek Focusů, ke kterému se žádná škodovka nikdy v žádném testu ani nepřiblížila? Sám jsem si ho vyzkoušel na jedničkovým Focusu po faceliftu. Moje Octa byla proti tomu nekomfortní a nic moc nesedící. A to nemluvím o ST, nebo dokonce focusu RS. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 Focus RS je jedinej ford ktereho bych bral:) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 Co náš dirty autobusák? Přijede Pawouku? Abych Tě nežvejknul 119 na letisku ! Předběžně bych se mohl zúčastnit, upřesním příští týden. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 Blbej mráz , dostal jsem kamínkem do čelního skla a hned je na okně pavouček - před týdnem větší rána a nebylo z toho nic. Tak malý pavouk zalepen pryskyřicí - zadarmo technikem ČP (mám pojištění čelního skla). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 Tak Stanmar nesmi chybet to je jasne. Tentokrat prijede harmonikou aby jsme pak nemokli u aut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 (editace) Vám seženu nějakýho antona a vyvezu vás do lesa ! Editováno: 8. leden 2015, autor: stanmar 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky