Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

My si s Pawoukem začneme dávat do štrůsoku a v penzi si toho Mustafu koupíme. Pawouk červenýho, já žlutého. A ty budeš stále ještě sázet a počítat s tím, že vyhraješ :D

• Autor

postoupíš k jistější vázi 2 - vybereš banku, popř. přepadneš převozový vůz peněz ( tato přepadení se poslední dobou nedaří objasnit). Já jsem prozatím ve fázi 1. :kol-28:

Tak ted jak jsi to napsal, tak už se jim to konečně podaří objasnit :D

No šance 1: 36 000 000 není zas tak hodně, do důchodu to musí zákonitě vyjít. :kol-28:

• Autor

Já zrovna jednám s Lavrovem, když za ČR prej podepíšu deklaraci o spolupráci a vzájemné hospodářské pomoci "S Ruskem na věčné časy a nikdy jinak", tak mi prodá akcie na Záporožskou Volgu a já je tu začnu vyrábět ve Strašecí. Ještě pěkně po staru s karburátorem, aby se nic nesralo ;)

Upraveno od Clint

mustanga možná na víkend, ale na dayli 5ková řada od BMW, ta je luxusní! takový 535i v sedanu s manuálem. akorát je to cenové scifi :D

Upraveno od kokta7

• Autor

jj i to by byla moje volba ;)

Tohle BMW mě nebere, nudný auto pro starý páprdy.

Kdepáák, já zůstávám věrný Americe, dayli  bude RAM nebo Raptor 

pawouku zadokolka je nudná s 3Litrem a 225kw? aha tak to jo... asi sem dement.nejdřív se s tím svez.

nudná je možná v 520D.

Upraveno od kokta7

Asi jo, se podívej, jak to auto vypadá. BMW 6, nebo 4, to je jiná písnička.

každopádně u bmw je dobrý, že i ta 520D má krásný funkční brzdy, alespon něco za ty peníze.

jop M4 je pěkná, ale pouze s automatem takže kybl nudy.

• Autor

Pawouku, ale ty už taky nejsi žádnej mladík :D Se podívej, vlasy ti vypadávaj, brejle desítky, kníra máš šedivého a neudržíš stolici :D

Automatů se nezbavíme, jen očekávám, kdy zakážou manuály.

Pawouku, ale ty už taky nejsi žádnej mladík :D Se podívej, vlasy ti vypadávaj, brejle desítky, kníra máš šedivého a neudržíš stolici :D

lol  Ale to ještě neznamená, že se mi líbí auta pro dědky. lol

právě proto píšu pawouku o 535i či 335i, kde se furt dá manuál pořidit..

ale tohohle typka miluju, fakt srandovní upravce :D

Upraveno od kokta7

• Autor

Proč by měli manuály zakazovat? Nedovedu si představit rally s automatem ;)

Nějaký důvod se vždy najde. Do auta ti cpou kdejaké eko fičury a ucpávky do vejfuku. Tak až nějaké chytrá hlava přijde na to, že automat bude řadit ekologicky, tak ti ho vnutí. Tak nějak bych to viděl.

tak se podívej klinte, u audi už si nekoupíš ani 3.0 TFSI s manuálem.. u BMW to furt jde, zlatý Mnichov!

• Autor

jj, protože dělaj auta i pro radost ;)   Ale co sem to včera četl o těch plánovaných hybridech BMW, kdy tam bude spalovák jen pro agregát na výrobu elektřiny a auto pojede na elektriku? 

Třeba takové Lamborghini snad už ani manály nemá, nebo jo? A to jsou sakra stroje. V F1 už nějaké typy automatů také byly, než to bylo zakázáno. 

dávno pawouku lamba nemaj, ani ferrari už ... ještě F430 šla koupit s manuálem(zlatý autíčko :)

Upraveno od kokta7

• Autor

Právě, spíš než manuály bude jen sekvenční řazení a-nebo automat.

dost dvouspojky... A koncern je banda idiotu, do obyčejných aut dávají dvouspojky :D to prostě v životě nepochopím, proč bych měl mít u 1.6 TDI dvojspojku :D respektive ani proč u 3.6 superba... hold ZF je drahé a nikdo nedokáže lepší automat než oni...

Upraveno od kokta7

Sekvenci někdo používá? To snad bylo jen u nějakého BMW M3 kdysi dávno. Dnes to jede všechno na DSG, případně hydroměniče od ZF (8 kvaltů).

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.