Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

My si s Pawoukem začneme dávat do štrůsoku a v penzi si toho Mustafu koupíme. Pawouk červenýho, já žlutého. A ty budeš stále ještě sázet a počítat s tím, že vyhraješ :D

Vloženo

postoupíš k jistější vázi 2 - vybereš banku, popř. přepadneš převozový vůz peněz ( tato přepadení se poslední dobou nedaří objasnit). Já jsem prozatím ve fázi 1. :kol-28:

Tak ted jak jsi to napsal, tak už se jim to konečně podaří objasnit :D

Vloženo (editace)

Já zrovna jednám s Lavrovem, když za ČR prej podepíšu deklaraci o spolupráci a vzájemné hospodářské pomoci "S Ruskem na věčné časy a nikdy jinak", tak mi prodá akcie na Záporožskou Volgu a já je tu začnu vyrábět ve Strašecí. Ještě pěkně po staru s karburátorem, aby se nic nesralo ;)

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 1
Vloženo (editace)

mustanga možná na víkend, ale na dayli 5ková řada od BMW, ta je luxusní! takový 535i v sedanu s manuálem. akorát je to cenové scifi :D

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo (editace)

pawouku zadokolka je nudná s 3Litrem a 225kw? aha tak to jo... asi sem dement.nejdřív se s tím svez.

nudná je možná v 520D.

Vloženo

každopádně u bmw je dobrý, že i ta 520D má krásný funkční brzdy, alespon něco za ty peníze.

jop M4 je pěkná, ale pouze s automatem takže kybl nudy.

Vloženo

Pawouku, ale ty už taky nejsi žádnej mladík :D Se podívej, vlasy ti vypadávaj, brejle desítky, kníra máš šedivého a neudržíš stolici :D

Vloženo

Pawouku, ale ty už taky nejsi žádnej mladík :D Se podívej, vlasy ti vypadávaj, brejle desítky, kníra máš šedivého a neudržíš stolici :D

lol  Ale to ještě neznamená, že se mi líbí auta pro dědky. lol

Vloženo (editace)

právě proto píšu pawouku o 535i či 335i, kde se furt dá manuál pořidit..

ale tohohle typka miluju, fakt srandovní upravce :D

Vloženo

Nějaký důvod se vždy najde. Do auta ti cpou kdejaké eko fičury a ucpávky do vejfuku. Tak až nějaké chytrá hlava přijde na to, že automat bude řadit ekologicky, tak ti ho vnutí. Tak nějak bych to viděl.

Vloženo

jj, protože dělaj auta i pro radost ;)   Ale co sem to včera četl o těch plánovaných hybridech BMW, kdy tam bude spalovák jen pro agregát na výrobu elektřiny a auto pojede na elektriku? 

Vloženo

Třeba takové Lamborghini snad už ani manály nemá, nebo jo? A to jsou sakra stroje. V F1 už nějaké typy automatů také byly, než to bylo zakázáno. 

Vloženo (editace)

dávno pawouku lamba nemaj, ani ferrari už ... ještě F430 šla koupit s manuálem(zlatý autíčko :)

Vloženo (editace)

dost dvouspojky... A koncern je banda idiotu, do obyčejných aut dávají dvouspojky :D to prostě v životě nepochopím, proč bych měl mít u 1.6 TDI dvojspojku :D respektive ani proč u 3.6 superba... hold ZF je drahé a nikdo nedokáže lepší automat než oni...

Vloženo

Sekvenci někdo používá? To snad bylo jen u nějakého BMW M3 kdysi dávno. Dnes to jede všechno na DSG, případně hydroměniče od ZF (8 kvaltů).

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...