Clint Vloženo 22. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2015 My si s Pawoukem začneme dávat do štrůsoku a v penzi si toho Mustafu koupíme. Pawouk červenýho, já žlutého. A ty budeš stále ještě sázet a počítat s tím, že vyhraješ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2015 postoupíš k jistější vázi 2 - vybereš banku, popř. přepadneš převozový vůz peněz ( tato přepadení se poslední dobou nedaří objasnit). Já jsem prozatím ve fázi 1. Tak ted jak jsi to napsal, tak už se jim to konečně podaří objasnit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 No šance 1: 36 000 000 není zas tak hodně, do důchodu to musí zákonitě vyjít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2015 (editace) Já zrovna jednám s Lavrovem, když za ČR prej podepíšu deklaraci o spolupráci a vzájemné hospodářské pomoci "S Ruskem na věčné časy a nikdy jinak", tak mi prodá akcie na Záporožskou Volgu a já je tu začnu vyrábět ve Strašecí. Ještě pěkně po staru s karburátorem, aby se nic nesralo Editováno: 22. leden 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 (editace) mustanga možná na víkend, ale na dayli 5ková řada od BMW, ta je luxusní! takový 535i v sedanu s manuálem. akorát je to cenové scifi Editováno: 22. leden 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2015 jj i to by byla moje volba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 Tohle BMW mě nebere, nudný auto pro starý páprdy. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 Kdepáák, já zůstávám věrný Americe, dayli bude RAM nebo Raptor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 (editace) pawouku zadokolka je nudná s 3Litrem a 225kw? aha tak to jo... asi sem dement.nejdřív se s tím svez. nudná je možná v 520D. Editováno: 22. leden 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 Asi jo, se podívej, jak to auto vypadá. BMW 6, nebo 4, to je jiná písnička. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 každopádně u bmw je dobrý, že i ta 520D má krásný funkční brzdy, alespon něco za ty peníze. jop M4 je pěkná, ale pouze s automatem takže kybl nudy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2015 Pawouku, ale ty už taky nejsi žádnej mladík Se podívej, vlasy ti vypadávaj, brejle desítky, kníra máš šedivého a neudržíš stolici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 Automatů se nezbavíme, jen očekávám, kdy zakážou manuály. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 Pawouku, ale ty už taky nejsi žádnej mladík Se podívej, vlasy ti vypadávaj, brejle desítky, kníra máš šedivého a neudržíš stolici Ale to ještě neznamená, že se mi líbí auta pro dědky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 (editace) právě proto píšu pawouku o 535i či 335i, kde se furt dá manuál pořidit.. ale tohohle typka miluju, fakt srandovní upravce Editováno: 22. leden 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2015 Proč by měli manuály zakazovat? Nedovedu si představit rally s automatem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 Nějaký důvod se vždy najde. Do auta ti cpou kdejaké eko fičury a ucpávky do vejfuku. Tak až nějaké chytrá hlava přijde na to, že automat bude řadit ekologicky, tak ti ho vnutí. Tak nějak bych to viděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 tak se podívej klinte, u audi už si nekoupíš ani 3.0 TFSI s manuálem.. u BMW to furt jde, zlatý Mnichov! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2015 jj, protože dělaj auta i pro radost Ale co sem to včera četl o těch plánovaných hybridech BMW, kdy tam bude spalovák jen pro agregát na výrobu elektřiny a auto pojede na elektriku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 Třeba takové Lamborghini snad už ani manály nemá, nebo jo? A to jsou sakra stroje. V F1 už nějaké typy automatů také byly, než to bylo zakázáno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 (editace) dávno pawouku lamba nemaj, ani ferrari už ... ještě F430 šla koupit s manuálem(zlatý autíčko Editováno: 22. leden 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2015 Právě, spíš než manuály bude jen sekvenční řazení a-nebo automat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 (editace) dost dvouspojky... A koncern je banda idiotu, do obyčejných aut dávají dvouspojky to prostě v životě nepochopím, proč bych měl mít u 1.6 TDI dvojspojku respektive ani proč u 3.6 superba... hold ZF je drahé a nikdo nedokáže lepší automat než oni... Editováno: 22. leden 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 Sekvenci někdo používá? To snad bylo jen u nějakého BMW M3 kdysi dávno. Dnes to jede všechno na DSG, případně hydroměniče od ZF (8 kvaltů). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky