Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

:D nn(až si koupí ledky na kufr), jenom jsme měnili pedály a ten nášlap(asistoval nám tomík dobře) Stačí za to jenom za ten nášlap pořádně vzít, což ničit věci mě jdou dobře :D

Editováno: , autor: kokta7
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vzal jsi za to opravdu zdatně, že půlka zůstala v úchytu :D :D

Jinak ale se montáž podařila, pedály vydržely celou cestu domů, ani nášlap nespadnul ;) Díky Kokto ;)  Jinak na koženou bundu už nebyl čas a ani nálada ;) , vyjížděli jsme z Hradce dost pozdě.

Jo, jinak jsem sepsal do svého vlákna Rádiusovské závady ;)

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

jojo, aneb jak ušetřit šroubky :D tak to prostě uchytíme plasty. jojo srandovní obídek na 2 hodiny :)

jinak ta schránka u spolujezdce blbne ve služebáku taky, je to naprd :( klika ti fakt blbne, tak ti ji snad vymění a chytnou stejnej lak :D

Odkaz ke komentáři

Jinak ke spotřebe chrochtáka: do Hradce 150km/h celou cestu 6,3/100, nazpátek to samé, 6,7/100. Čili cca o 1,5 litru na 100km méně než TSI (dle očekávání)

Papírovou spotřebu mé Green tec (kombinovaná 4,0/100) se dá dosáhnout jen ve sci-fi :D

To zase potvrzuje moji domněnku, že já budu jezdit prostě za nějakých 6,5-6,6/100 dlouhodobě.

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

Nevím vocogo, tady ten pokakanej net zase blbne a nestahují (neukazují) se mi přílohy. Ty vole firma platí nekřesťanský prachy tady za ten net a stojí za hovno, pomalý je to jako prase když to náhodou jde a sou dny kdy to ani některé stránky neotevře jako FB atd. A nikdo  tady nemá čas to řešit z šéfstva. Dokud to funguje a nějak to stáhne emaily tak se nic neděje.

Odkaz ke komentáři

Už to vidím,  :kol-98:  :kol-98:  :kol-98: . ty vole to je pěkná kokot.na. Auto už se má jako pickap narodit, ne ho dělat z osobáku. Za mě palec dolu. Jinak ozi, cos mi to tam nakódoval, jsem přišel na to, že ten  zadní výhřev společně se zrcátky sice funguje, ale zrcátka sama o sobě už nefungují :wallbash:  . To budu muset reklamovat u kodéra.  :rtfm:

Přitom mi bylo tvrzeno, že zrcátka zůstanou zachována. 

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři

hele reklamovat muzes, ale postup byl presne dle navodu, nic jineho sem ti nemenil ;)

jinak souhlas, ze se auto ma jako pickup narodit, bylo to mysleno, jako ze by skodovka mela navazat na feldu pickup a na roomster praktik a vydat Rapid pick-up. Podle me to auto je pro to velikostne nejlip odlazeny.

Odkaz ke komentáři

Já vím, já ti tedy odpouštím  :kol-28:  :D . Přitom bych skoro přísahal, že když jsem to zkoušel poprvé, tak to fungovalo. No dát to zpět není problém ne? Ale možná to i tak nechám. Už se našel první adept s Toledem, co mu to kroutící kolečko zůstalo v ruce, oprava 1600 kč. Je tam dost silná pružina a na přepnutí z L na výhřev to vyžaduje dost nekomfortní síly, proto jsem si to nechal udělat, dle mého v tomto ergonomie selhala.

Jo tady taky bude problém v poskytovateli, je to nějak přes wifi a už tam má dost firem a lidí a tak to stojí za hovno, musel by koupit nějaké nákladnější zařízení a to s emu nechce. To jen co nám říkal náš ITák.

Odkaz ke komentáři

neni problem to vratit, staci rict... ;)

tak ono je otazka jestli nakladnejsi zarizeni, nebo spis jestli to napojit vic na pater a dotahnout dalsi optiku, coz je pak mnohem nakladnejsi jak na spravu tak na vsechno ostatni... :(

u shleby me dostavaji sedacky, skoda, ze je to auto na jezdeni rovne... :( jako vsechny fordky

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...