kokta7 Vloženo 26. leden 2015 Sdílet Vloženo 26. leden 2015 (editace) nn(až si koupí ledky na kufr), jenom jsme měnili pedály a ten nášlap(asistoval nám tomík dobře) Stačí za to jenom za ten nášlap pořádně vzít, což ničit věci mě jdou dobře Editováno: 26. leden 2015, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2015 (editace) Vzal jsi za to opravdu zdatně, že půlka zůstala v úchytu :D Jinak ale se montáž podařila, pedály vydržely celou cestu domů, ani nášlap nespadnul Díky Kokto Jinak na koženou bundu už nebyl čas a ani nálada , vyjížděli jsme z Hradce dost pozdě. Jo, jinak jsem sepsal do svého vlákna Rádiusovské závady Editováno: 26. leden 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. leden 2015 Sdílet Vloženo 26. leden 2015 jojo, aneb jak ušetřit šroubky tak to prostě uchytíme plasty. jojo srandovní obídek na 2 hodiny jinak ta schránka u spolujezdce blbne ve služebáku taky, je to naprd klika ti fakt blbne, tak ti ji snad vymění a chytnou stejnej lak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2015 Ta se nedá nějak rozebrat a vyndat senzor? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. leden 2015 Sdílet Vloženo 26. leden 2015 (editace) hele to se mění kus za kus. jak asi jinak. Editováno: 26. leden 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2015 (editace) Jinak ke spotřebe chrochtáka: do Hradce 150km/h celou cestu 6,3/100, nazpátek to samé, 6,7/100. Čili cca o 1,5 litru na 100km méně než TSI (dle očekávání) Papírovou spotřebu mé Green tec (kombinovaná 4,0/100) se dá dosáhnout jen ve sci-fi To zase potvrzuje moji domněnku, že já budu jezdit prostě za nějakých 6,5-6,6/100 dlouhodobě. Editováno: 26. leden 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 26. leden 2015 Sdílet Vloženo 26. leden 2015 Pawouk: Konečně má Kokta pořádnej avatár, musí mi dělat reklamu, když je můj synovec Vy teda jste ale povedená rodina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2015 (editace) Už jsem našel zimní kola Je to v popisku, že je to na O3...tak to beru K tomu chrompacketu to půjde jako víno http://www.sbazar.cz/evi.matejkova/detail/7793755-original-zimni-sada-kol-skoda-octavia-2-3 Editováno: 26. leden 2015, autor: Clint 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 26. leden 2015 Sdílet Vloženo 26. leden 2015 Tak sem ted dostal v práci. Tak že bych to do rána dal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 26. leden 2015 Sdílet Vloženo 26. leden 2015 clinte, nic proti, ale 15" ty na auto nedas pancho, drzim palce a pevnou vuli 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2015 Bych musel onemocnět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 26. leden 2015 Sdílet Vloženo 26. leden 2015 sou to jen 0.7 a nebylo by to poprve:) uz sme tu s kolegou do rana meli 4 flasky:) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 26. leden 2015 Sdílet Vloženo 26. leden 2015 Tak ještě jedno [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 26. leden 2015 Sdílet Vloženo 26. leden 2015 Petrr nechtěl bys tohle. Poradny kufr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 26. leden 2015 Sdílet Vloženo 26. leden 2015 Kolega z prace,to dnes videl v praze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. leden 2015 Sdílet Vloženo 26. leden 2015 to je ten studentskej ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 26. leden 2015 Sdílet Vloženo 26. leden 2015 hele nevim,ale videl to na braniku ,magistrala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. leden 2015 Sdílet Vloženo 27. leden 2015 Nevím vocogo, tady ten pokakanej net zase blbne a nestahují (neukazují) se mi přílohy. Ty vole firma platí nekřesťanský prachy tady za ten net a stojí za hovno, pomalý je to jako prase když to náhodou jde a sou dny kdy to ani některé stránky neotevře jako FB atd. A nikdo tady nemá čas to řešit z šéfstva. Dokud to funguje a nějak to stáhne emaily tak se nic neděje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 27. leden 2015 Sdílet Vloženo 27. leden 2015 kazdopadne je to moc pekny, celkem bych takovyho rapida bral a v nem 2.0 TSI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 27. leden 2015 Sdílet Vloženo 27. leden 2015 a od koho mate net? kamarad ma v beroune stejny problem, tak jsme se dohodli, ze pojede preze me, ale je tam problem poskytovateli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. leden 2015 Sdílet Vloženo 27. leden 2015 (editace) Už to vidím, . ty vole to je pěkná kokot.na. Auto už se má jako pickap narodit, ne ho dělat z osobáku. Za mě palec dolu. Jinak ozi, cos mi to tam nakódoval, jsem přišel na to, že ten zadní výhřev společně se zrcátky sice funguje, ale zrcátka sama o sobě už nefungují . To budu muset reklamovat u kodéra. Přitom mi bylo tvrzeno, že zrcátka zůstanou zachována. Editováno: 27. leden 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 27. leden 2015 Sdílet Vloženo 27. leden 2015 hele reklamovat muzes, ale postup byl presne dle navodu, nic jineho sem ti nemenil jinak souhlas, ze se auto ma jako pickup narodit, bylo to mysleno, jako ze by skodovka mela navazat na feldu pickup a na roomster praktik a vydat Rapid pick-up. Podle me to auto je pro to velikostne nejlip odlazeny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. leden 2015 Sdílet Vloženo 27. leden 2015 Já vím, já ti tedy odpouštím . Přitom bych skoro přísahal, že když jsem to zkoušel poprvé, tak to fungovalo. No dát to zpět není problém ne? Ale možná to i tak nechám. Už se našel první adept s Toledem, co mu to kroutící kolečko zůstalo v ruce, oprava 1600 kč. Je tam dost silná pružina a na přepnutí z L na výhřev to vyžaduje dost nekomfortní síly, proto jsem si to nechal udělat, dle mého v tomto ergonomie selhala. Jo tady taky bude problém v poskytovateli, je to nějak přes wifi a už tam má dost firem a lidí a tak to stojí za hovno, musel by koupit nějaké nákladnější zařízení a to s emu nechce. To jen co nám říkal náš ITák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. leden 2015 Sdílet Vloženo 27. leden 2015 Toto je auto, kdyby to někdo nevěděl. http://www.auto.cz/shelby-mustang-gt350r-zdolal-nrburgring-v-case-7-32-19-85416 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 27. leden 2015 Sdílet Vloženo 27. leden 2015 neni problem to vratit, staci rict... tak ono je otazka jestli nakladnejsi zarizeni, nebo spis jestli to napojit vic na pater a dotahnout dalsi optiku, coz je pak mnohem nakladnejsi jak na spravu tak na vsechno ostatni... u shleby me dostavaji sedacky, skoda, ze je to auto na jezdeni rovne... jako vsechny fordky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky