Pawouk Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 Jo, jak to popisuje kokta, tak to má asi nějaký význam. Jinak to servo na Passata stojí 8200 Kč a jsou tam dvě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 skodaforum20: protože ta auta mají elektronickou park. brzdu. jinak co psal pawouk je pravda. Elektronická park brzda je největší voser pod sluncem, říkal mi to můj mechanik, když se to vysere, jako že se to vysírá a to často, jsou to rakety. Mel jsem ji na dvou autech, jedno 264tis. km pri prodeji a druhe cca 130tis. km a ani jeden problem. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 Jo, jak to popisuje kokta, tak to má asi nějaký význam. Jinak to servo na Passata stojí 8200 Kč a jsou tam dvě. U posledního modelu jen 7400. Ad poruchovost - no já to právě vidím z druhé strany, protože už jsem několikrát sháněl čísla těch motorků lidem, co jim to zlobilo. Cena byla pro ně přímo fascinující. Tak už to třeba mají vychytanější, co já vím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 Verim, ze si to nechaji zaplatit. Ja to mel na autech rv 04/2005 a 07/2007. Asi jeste poctiva auta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 Ono tyhle fičury jsou vždy něco za něco. Když to funguje, je to paráda. V opačném případě je to frontální útok na peněženku. Já jsem asi poněkud skeptický v těchto věcech, přesně podle rčení - co není v autě, to se nemůže podělat. Holt vývoj jde stále rychleji vpřed. S tím nic neuděláme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 přesně pawouku, co tam není, to se nerozbije, obzvláště v dnešní době úspor. Vracíme se z5 postupně co se spolehlivosti týče. Hold Š120 byla olenička už z výroby, v 80tis už si musel dělat repas motoru atd. a ta doba se vrací, s tím rozdílem, že dnes už se ti repas motoru nevyplatí, tak půjdeš auto strčíš ze skály a budeš kupovat nový. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 Nojo, musíš si koupit pořádnej chrochťáckej motor jako já a ne kinder auto s motůrkem autíčka z autodráhy Carrera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 Clinte, ještě neříkej hop, pořád jde i v tvém případě o nový motor, až se ti ve 4 letech taky vysere, zbudou ti pak už jen ty 2 roky splátek a já budu s KinderCar lítat jako za mlada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 Jestli ti nehupsnou rozvody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 DPF už čeká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 (editace) škodaforum: Patriku přesně tohle sem myslel, když už mám automat který mě má ulehčit cestu, tak ať je to kompletně. Tzn i elektrickou ruční brzdu i autohold. Ideálně ještě s fronta assistem s stop and go, pak uznávám že tato kombinace má velký smysl. Což už konečně u Superba 3 půjde! viz fotka: Editováno: 3. Únor 2015, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 Ford Focus RS 2016: Přes 320 koní a vysněný pohon všech kol 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 (editace) pěknej focusek. jinak superb asi nedostane grafický budíky jako pašík. jinak pro Petra. V Náchodě benzína vereva 30,40 kč Editováno: 3. Únor 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 Jo to bude raketa, asi i cenově Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 Kokto, nemas doklad navic uz uteklo hodne vody a to uz i tam kde jsem tankoval muze byt zase jeste levnejsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 pěknej focusek. jinak superb asi nedostane grafický budíky jako pašík. A co sis myslel? Trošku soudnosti, ŠA není VW a nikdy nebude. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 Za to dostane radu vybehovych komponent z predchozyho Passatu urcite. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 Tím spíš by měla být kvalitnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 To jsem si o Rapidu myslel taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 pawouku vím a máš pravdu, byl sem naivní kovboj! nemám Petře doklad, pak sem chtěl vzít na onu N98 a tam taková fronta, tak sem se na to vyprdl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 Na Onu? Velebnosti, jdu blejt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 Petrrr dnes jsem chtěl natankovat plnou po 5 litrech, ale pak jsem si uvědomil, že by tě to finančně zruinovalo, tak jsem se na to vyprd.[emoji6] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 Kokto, nemas doklad navic uz uteklo hodne vody a to uz i tam kde jsem tankoval muze byt zase jeste levnejsi. No ja doklad mel:) takze tesim se na kofolu:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 http://www.autorevue.cz/techto-20-motoru-obejdete-v-bazaru-sirokym-obloukem/ch-52664#articleStart Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paradox.f Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 zaplat pan buh, ze Superb nebude mit tu hruzu od Prassata s tim displayem misto budiku. klasika je klasika, samozrejme daleko levnejsi a jednodussi spis jsem zvedavej, co mu daj za motory. V6 bude pryc, to tam zase zustanou potapany 2.0TDi, ktery spolu s automatem a 4x4 z toho opet udelaji luxusni limuzinu, kterou predjede i plne nalozenej Rapid s polovicni spotrebou... to zase bude pecka jsem zvedavej, jestli mu daj aspon motor z O3 RS (TSi) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky