Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Tys zase mel srani s olejem jeho věc :$

Já zase ráno měl jemné sraní, na rozdíl od jiných dnů třeba. Je třeba zatnout zuby a tlačit  :kol-98:

Neboj se Kokto, za nějaký čas tu budeme číst only DPF a EGR

Ale houby, dpfko i egrko je celkem spolehlivé

jinak bratránek s O2 1.2 TSI co má petr, tak ma cca 52000km, ted ho bude mít 4 rokem. má třeba zařazený 3 rychlostní stupen, chce předjíždět dá plnej plyn z 2000 otáček a auto kucká, hold asi svíčky.... je vidět že ten interval nevydržej, v čem mě ujistil i Suri...

Upraveno od kokta7

Pawouku koukl by si mi prosím do ETKy na číslo předních vyhřívaných ostrikovačů na OIII? Potřebuji vyměnit a autorizák by to napálil. Díky předem :kol-35:

• Autor

Sakra, schvátil mě nějakej naftovej moribundus, tak ležím s paralenem

U 1,2TSI tam je 60tis nebo 4 roky ne?

Clinte, jak to tak sleduji, ty máš nějakej ten moribundus snad každej měsíc, nedávno si žral ATB. Hold bude čaj bez tebe, i když chtěl jsem vidět ten tvůj dehet.

• Autor

To zapomeň :D  Do pátku jsem jako ryba :)

Akorát mi volali, že auto je hotové a Kessy opraveno.

No vidíš. Už jen aby nenapadal snížek. [emoji2]

Jsme ti říkali, že se musíš teple oblékat. V naftě se moc neohřeješ a nastydneš.

Mno tato hláška sedla k mému rannímu zážitku.Venkovní teplota 1,5°C. Nová O3 (active) s motorem 1.6TDI 66kW dnes ukázala jak se nezahřívá a netopí. Ručička ukazatele teploty chladící kapaliny se odlepila po ujetí 7,5km. A na 90°C se dostala po ujetí 29km předpisové jízdy. Jdu mrknout do kofiguratoru esi má vůbec přídavné el. topení, pač sem celkem kosnul.

A to ještě pořádně nemrzlo.

když dehet patří do kamen, tak zvláštní, že to netopí. ta 1,6 by měla mít přídavné el. topení. resp spirálu. Já si nemohu ani s mým Kindercar stěžovat, mně to topí krásně. Jediné při nejvyšších otáčkách ventilátoru mi sem  tam začal ventilátor pískat, jako meluzína. Clint mi psal, že prý ložisko ventilátoru a nejde samozřejmě koupit samostatně, ale celý ventilátor, zvláštní co, cca 5 dní po záruce.

Tak dle konfigurátoru má přídavné topení a nějak teda nepostřehnutelné. V 1.6 s 77kW mnohem lepší, tak nevím či to není pokažené :-D

23176811b8ca24fc5bf4c3134777c780.jpg v práci. To už je jen pul. Sem dostal k narozeninám[emoji1]

A tancovala na těch chlebíčkách alespoň nějaká roštěnka ( te´d myslím tu dvounohou, ne žrádlo) když to bylo k narozeninám.

U 1,2TSI tam je 60tis nebo 4 roky ne?

asi nevím :D každopádně ani jedno to nedalo :D

u 1.6 mpi 75kw BSE je 6 let.

Upraveno od kokta7

je to tak, mělo by to být 4 roky nebo 60tis.

u 1,8, 2,0 , TSI a 3,6 FSI je to 6 let nebo 90tis.

Jo a vzducháč koukám 90tis nebo 6 let - tomu snad nevěří ani Alenka v říši divů.

Já koncernu věřím a dokonce si dovolím říci, že to je min. nájezd/doba. Určitě to mají spočítané na 9 let/135 tis. km. [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Jinak nám umřela A8 4.2 TDI. Ve 470 000 km praskly rozvodové řemeny. Pravidelný servis samozřejmostí. [emoji26]

A jak to, že praskly? Příliš dlouhý interval výměny?

Nevim. Servis se dodržoval na 100%. Vždy když přišla faktura, tak účetní omdlela.[emoji2] Dokonce to bylo nedávno na servisce. Teď vymýšlí jak se toho "vraku" zbavit.

Já to blbě napsal, myslel jsem tím to, že výrobce předepisuje příliš dlouhý interval na výměnu. A ono to nevydrželo. Něco jako škodovka na výměnu filtru až po 90 tkm.

to sou ty rozvody na 210 000km :D

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.