Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Vyjezd platim pokud mi zavolaji a ja to ezvednu a vuz je v poradku na miste, pripadne pokud jim zavolam i bez ohlaseni alarmu.

je to o presnych podminkach. Navic mam i elktronickou knihu jizd ze systemu a to je pohodicka...

Vloženo (editace)

Nemůžou ti tedy počítat nějaké falešné výjezdy atp? Co když budeš mít telefon mimo signál, nebo vypnutej?

Editováno: , autor: Clint
Vloženo

Mam nastavene dva kontaktni telefony, ktere kontroluji.

Nastaveno je to tak, ze vyjizdeji kdyz auto hlasi alarm, ja se neozyvam na mobilu, nebo jej nedeaktivuju. Pripadne pokud najednou zmizi z dosahu GPS i GSM.

ano muzou uctovat falesny vyjezd, ale za rok a pul uzivani sluzby se mi to jeste nestalo...

Vloženo

Problém spíš vidím v tom, že o tom zloděj neví a tak ho to nemůže odradit od provedení loupeže. No a pak otázka, zda chci to auto třeba už nebourané zpátky. Jestli není lepší, když už je zmizelé

Vloženo

Počkej, až to zavedou i u nás. :kol-46:  Jinak ten psychopat, co to natočil, by potřeboval trochu proplesknout, nulová předvídavost, agresivní jízda a to je profík... Pak nemají být bouračky.

Vloženo (editace)

ježiši pawouku, nevím co dělá špatnýho. každýho odsuzuješ podle videa, divím se že se s náma bavíš :D

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

Já se díval na jeho další videa hlavně z osobáku. To je přesně ten typ, co vytváří zbytečně nebezpečné situace, právě z těch důvodů, co jsem napsal. Jako profesionál by se měl chovat jinak. Tady se není o čem bavit.

• Pozitivní 2
Vloženo (editace)

aha jiný videa, to je možný... no určitě je lepší to nechat bejt ,vychladnout, o tom žádná...

Vloženo

No proto. V tom tvém odkazu jsem viděl jen ten šílený retardér - to mohl vymyslet a schválit jen nějaký retard.  :kol-44:  Mám obavu, že to sem za nějaký čas taky dorazí.

• Pozitivní 1
Vloženo (editace)

však o ten šlo ;) tak co založíme firmu, uděláme lobby a budem boháči ne? :D osobně bych to dal na dálnici.

Vloženo

No, tak ti to zase žere vodu, tentokrát do ostřikovačů. Nesmíš dolejvat 2dcl, ale dolít plnou. jestli to děláš jako při tankování tak se nedivím.  :kol-28:

• Pozitivní 1
Vloženo

Petrrr,

Docela i souhlasim, ale jeste bych doplnil, ti co bydli mimo Prahu, projektuji, maji dite, zaplacene bydleni a noveho Rapida... sen kazdeho Prazaka. Kolik stojej sluzby? 100kc na hodku elektrikar, v Praze 600 nejlevnejsi + doprava (obvykle jednou tolik, co mu vysolis za praci)

Clinte,

Teorie dobra, ale zapominas, ze 90% Octavii zabezpeceni ma, takze uz moc neni co vybirat... navic staci trocha dusiku a maly kladivko... cca 10 sekund?

Uz jsi nekdy videl krast auto? Hodne kradezi je ve dne, neni to tak podezrele. Ale souhlasim, minimalne pro ten pocit.

Vloženo

A tys to s tím dusíkem někdy viděl na vlastní oči? Nebo čerpáš inofromace z netu? Není to jen jedna z urban legend?

• Pozitivní 1
Vloženo

... navic staci trocha dusiku a maly kladivko... cca 10 sekund?

Uz jsi nekdy videl krast auto? Hodne kradezi je ve dne, neni to tak podezrele. Ale souhlasim, minimalne pro ten pocit.

Tak zrovna proti dusíku už je systém imunní ;)

Vloženo

Myslim, ze jsem nekde videl reportaz, ze se to tak dela. Odklopis potah saltrpaky a je to. A snad defend ihned reagoval, ze nejaka jejich revize je uz odolna, ale zname...

Vloženo

ne urban legend, ale radius legend.

Jinak je vidět že Radius ač se nezdá si hodně pamatuje.

Jo to je pravda, ale nejaky detail vzdy utece a jsou tu taci, co na detailech baziruji.

Vloženo

Jo, sice mi tam trošku hapruje tvar předních světel a linie nárazníku před nimi, ale zase se tím odlišuje od zbytku stáda škodovek.  :kol-47:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...