Clint Vloženo 21. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 OZi, copak jsi slepej? Vidíš někde snad obloženou bagetu a litr mléka s rohlikama? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Březen 2015 Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 Ty vole ty mas dost [emoji23] [emoji23] [emoji23] , je videt ze bezpecnost prace vam tam moc nerika, rukavice, chranice oci a sluchu jsou kde. Jinak jak pracujes ty tak tak pracuji mechanici v AS, hlavne aby se moc neumazali. No oni by podvozek neopravovali, vymenili by cele letadlo. [emoji2] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 (editace) :D Ještě budete lítat na dovolenou? Editováno: 21. Březen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 21. Březen 2015 Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 Nemáš chrániče, tedy je jasne, že práci jen predstiras, navíc ten popis zamestnancu, to se mi nehodu do tvého profilu... [emoji57] Na dovolenou dovolenou v dohledne době rozhodne nepoletime nepoletime pokud ano tak pravděpodobne ne z cech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 Už jsi viděl, aby věděcký a vysoce specializovaný zaměstnanec jako jsem já, měl nějaké chrániče? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 21. Březen 2015 Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 No ale jako vědecký a vysoce specializovaný zaměstnanec bys měl vědět že zdraví mas jen jedno a pro inteligenta je jakýkoliv fyzicka prace nebezpečná. Je tedy evidentní ze bud nejsi vědecký pracovník a nebo práci jen predstiras. [emoji6] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 (editace) Tedy dobrá , ale tady už pracuji opravdu....protože mám chrániče Ten podovzek je jen výstavní atrapa, měli jsme ho v kanclu chvilku před tím, než si ho vzali na výstavu do Šestky Editováno: 21. Březen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 21. Březen 2015 Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 Hledáš si nové dzihad kamarády? [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 21. Březen 2015 Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 A aspoň že už si přiznal u se trouby roli svacinare. ;-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 (editace) Tobě se člověk nezavděčí ničím To jsem čistil troubu hydroxidem, nešlo se ani nadechnout.... Editováno: 21. Březen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 21. Březen 2015 Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 Nj, narocny klient :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 (editace) Budu muset vyměnit u auta všechny stěrače (i zadní), absolutně nechápu, já měl na dvojce stěrače 4 roky a byly OK a tyhle nejsou rok staré a jsou v hajzlu. Jestli s nima ten přede mnou jezdil po ledu, fakt nevím. Každopádně dělají čáry na skle. Taky moc nezvedal nohdy při vystupování (Pancho ví o čem mluvím), ten plastovej kryt práhu je slušně vodrbanej. Nicméně, už jsem volal do autorizáku a za celej ten plastovej kryt chtějí asi 180 korun, tak dám novej Editováno: 21. Březen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Březen 2015 Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 (editace) pro tam ten plast je,aby se odrbal já přední lišty měním každý rok, víc to stejně nevydrží. na zadní lištu prdím, to nepoužívám.. max když dám zpátečku, tak se to samo setře. u kombajna zadní stěrač už používát musím Editováno: 21. Březen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Březen 2015 Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 Tak proc by se snazil kdyz vedel ze za rok dostane nove a koupi to po nem nejakej nouma co za nej bude jeste rad. To je jasne ze stiral okna po namraze. Tuhle jsem je v autorizaku za ten okopanej prah zjebal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Březen 2015 Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 Ja sterace u Rapida menil ted tesne po 2 letech a to by jeste vydrzely ale jsem puntickar na toto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 21. Březen 2015 Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 ja mam na RS uz druhe sterace, prvni vymeneny pri koupi a druhe letos na jare. sterace jsou spotrebak a jsou tak cca na rok... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 21. Březen 2015 Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 Já stěrač neměnit. Protoze nepotřebují stírat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 21. Březen 2015 Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 no jo, ale ty nejezdis za deste, mokra ani podobnych situaci a navic mas mokre sterace, ktere jsou taky super. a co pancho jedes na bobovku, nebo nee? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 21. Březen 2015 Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 Přesně. A ono se s autem může jezdit i když prší? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 21. Březen 2015 Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 dest nevadi ja doufal, ze dneska pres den zaprsi, abych oplach prach, takhle musim na mycku predtim nez pojedu za vama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 21. Březen 2015 Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 A přijedeš večer? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 21. Březen 2015 Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 Já jezdím v dešti. Ale mám už Mokré stěrače a to je super. A po 180 nejsou potřeba ani to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 21. Březen 2015 Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 jj, prijedu, pocitam s tim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 21. Březen 2015 Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 Bohužel nejedu. Ještě sem nespal. A když bych jel tak to vůbec nedám a mam noční. A zítra musím udělat tu údržbu a za kamarádkou na čaj. Takže zítra spánku taky moc nedám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 21. Březen 2015 Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 jasny, chapu ok, tak se uvidime u vas vecir Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky