Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ty vole ty mas dost [emoji23] [emoji23] [emoji23] , je videt ze bezpecnost prace vam tam moc nerika, rukavice, chranice oci a sluchu jsou kde. Jinak jak pracujes ty tak tak pracuji mechanici v AS, hlavne aby se moc neumazali. No oni by podvozek neopravovali, vymenili by cele letadlo. [emoji2]

Vloženo

Nemáš chrániče, tedy je jasne, že práci jen predstiras, navíc ten popis zamestnancu, to se mi nehodu do tvého profilu... [emoji57]

Na dovolenou dovolenou v dohledne době rozhodne nepoletime nepoletime pokud ano tak pravděpodobne ne z cech.

Vloženo

No ale jako vědecký a vysoce specializovaný zaměstnanec bys měl vědět že zdraví mas jen jedno a pro inteligenta je jakýkoliv fyzicka prace nebezpečná. Je tedy evidentní ze bud nejsi vědecký pracovník a nebo práci jen predstiras. [emoji6]

Vloženo (editace)

Tedy dobrá ;), ale tady už pracuji opravdu....protože mám chrániče ;) Ten podovzek je jen výstavní atrapa, měli jsme ho v kanclu chvilku před tím, než si ho vzali na výstavu do Šestky ;)

post-32269-0-70057700-1426925115_thumb.j

Editováno: , autor: Clint
Vloženo (editace)

Tobě se člověk nezavděčí ničím :kol-46:   To jsem čistil troubu hydroxidem, nešlo se ani nadechnout....

Vloženo (editace)

Budu muset vyměnit u auta všechny stěrače (i zadní), absolutně nechápu, já měl na dvojce stěrače 4 roky a byly OK a tyhle nejsou rok staré a jsou v hajzlu. Jestli s nima ten přede mnou jezdil po ledu, fakt nevím. Každopádně dělají čáry na skle.

Taky moc nezvedal nohdy při vystupování (Pancho ví o čem mluvím), ten plastovej kryt práhu je slušně vodrbanej. Nicméně, už jsem volal do autorizáku a za celej ten plastovej kryt chtějí asi 180 korun, tak dám novej ;)

Vloženo (editace)

pro tam ten plast je,aby se odrbal :D

já přední lišty měním každý rok, víc to stejně nevydrží. na zadní lištu prdím, to nepoužívám.. max když dám zpátečku, tak se to samo setře. u kombajna zadní stěrač už používát musím  :(

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

Tak proc by se snazil kdyz vedel ze za rok dostane nove a koupi to po nem nejakej nouma co za nej bude jeste rad. To je jasne ze stiral okna po namraze. Tuhle jsem je v autorizaku za ten okopanej prah zjebal.

Vloženo

Bohužel nejedu. Ještě sem nespal. A když bych jel tak to vůbec nedám a mam noční. A zítra musím udělat tu údržbu a za kamarádkou na čaj. Takže zítra spánku taky moc nedám.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...