Petrrr Vloženo 1. Duben 2015 Sdílet Vloženo 1. Duben 2015 jj, Goodyer UG 7 nebo 8 jsou . Stringo neber tady ty maniaky co s autem stejně nejezdí když prší, když sněží nebo když je zvýšené množství ozonu, oni mají auto na parádu. my co máme auta na ježdění tak já si myslím, že je v podstatě jedno jaké ze všech výše uvedených značkových gum koupíš pro běžné ježdění. J jsem třeba zatíženej na Nokian a jiné nekupuji jak letní, tak zimní a mám klid, nemusím řešit dilemata co ty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 1. Duben 2015 Sdílet Vloženo 1. Duben 2015 to je slusny vyber jen skoda, ze pneu te budou stat jak pulka auta diky, ale to bys nemel no cela sada 20t:( ale zas to bude jak na kolejich:)) proc bych nemel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Duben 2015 Sdílet Vloženo 1. Duben 2015 jj, to je pravda, akorat je budes muset asi trochu zahrejvat pred klasickou jizdou co jsem se tak docetl... nevim, aktualne me zadny duvod nenapada, ale az na neco prijdu dam echo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 1. Duben 2015 Sdílet Vloženo 1. Duben 2015 Ozi Toretto- už mají najeto 20tis.a 8mm jezdím převážně dlouhé úseky po dálnici. Clinte- asi budes mít stejný jako ja ;-) co máš za kola 17 nebo 18? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 1. Duben 2015 Sdílet Vloženo 1. Duben 2015 (editace) Ups Editováno: 1. Duben 2015, autor: Barbossa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 1. Duben 2015 Sdílet Vloženo 1. Duben 2015 no budu potrebovat behem leta urcite dve nove,tak uvidim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2015 Barb...: Letní mám právě 18" s Bridgestone. Na zimu asi alu 17", nebo plechy 16" - pokud bude finanční krize Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Duben 2015 Sdílet Vloženo 1. Duben 2015 Si říkal, že ušetříš 1,5l/100 tak že do příští zimu ušetříš docela dost peněz, hold malému nekoupíš Lego (bez tak ho to za pár měsíců přestane bavit a bude chtít Tablet) a koupíš pořádné pneu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 1. Duben 2015 Sdílet Vloženo 1. Duben 2015 Na zimu jsem dostal plechy 16 a na tom nějaké nokiany či jak se to menuje ale bylo to zadarmo a to se vyplati:-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Duben 2015 Sdílet Vloženo 1. Duben 2015 Ozi Toretto- už mají najeto 20tis.a 8mm jezdím převážně dlouhé úseky po dálnici. Clinte- asi budes mít stejný jako ja ;-) co máš za kola 17 nebo 18? jj, v tomhle jsou ty pneu naprosto genialni Na zimu jsem dostal plechy 16 a na tom nějaké nokiany či jak se to menuje ale bylo to zadarmo a to se vyplati:-) zimni Nokian jsou fajn, mame je na babky fabii a jezdi se na tom dobre a s pomerem cena vykon naprosto paradnim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 1. Duben 2015 Sdílet Vloženo 1. Duben 2015 Jo s těma nokianama jsem byl na horách a auta co staly u chaty měli nasazeny řetězy a já je měl připraveny v kufru a tam taky zůstaly ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 1. Duben 2015 Sdílet Vloženo 1. Duben 2015 Barb...: Letní mám právě 18" s Bridgestone. Na zimu asi alu 17", nebo plechy 16" - pokud bude finanční krize Alu 18" máš asi Alaris ;-) máme celkem podobnou výbavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Duben 2015 Sdílet Vloženo 1. Duben 2015 (editace) Klint tam má potenzy tuším, celkem sou hlučný. jestli ty obyč nokiany, tak ty stojej za starou belu. absolutně se na sněhu nechytají když měli 6mm vzorek. Editováno: 1. Duben 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 1. Duben 2015 Sdílet Vloženo 1. Duben 2015 Kokta: jo ty potenzy jsou asi trochu hlučný ale na německý dálnici oproti zimním nokianum jsou tichoučký. Na těch nokianech mám najeto jen 7tis.km a zatím v pohodě jen při větších rychlostech jsou takoví plovoucí :-) 6mm už je na prd u všech zimních gum. Ale tím je nechci hájit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Duben 2015 Sdílet Vloženo 1. Duben 2015 Nene, chceš je hájit a to je dobře. NOKIAN the best of all. Máš u mě malé bezvýznamné plus, dovalíš na čaj ať tě poznáme live? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Duben 2015 Sdílet Vloženo 1. Duben 2015 Kdo by měl zájem tak rychle: http://www.slevici.cz/detail-slevy/p-luxusni-vecere-s-vrcholnym-predstavitelem-kldr-kim-cong-unem-za-pritomnosti-svetoznameho-basketbalisty-dennise-rodmana-v-pyongyangu-p-4029?nwsl=1&utm_source=dailynewsletter&utm_campaign=2015-04-01 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 1. Duben 2015 Sdílet Vloženo 1. Duben 2015 Nene, chceš je hájit a to je dobře. NOKIAN the best of all. Máš u mě malé bezvýznamné plus, dovalíš na čaj ať tě poznáme live?V práci nebudu tak když mi do toho nic nevleze tak bych rád dorazil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Duben 2015 Sdílet Vloženo 1. Duben 2015 jo tam pojedem! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 1. Duben 2015 Sdílet Vloženo 1. Duben 2015 ja bych jel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 1. Duben 2015 Sdílet Vloženo 1. Duben 2015 https://www.youtube.com/watch?v=RHVBbLBC4FU dokument o KLDR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Duben 2015 Sdílet Vloženo 1. Duben 2015 (editace) To je něco pro Clinta, už žhaví kreditku určitě. Dál to raději rozvádět nebudu ani ze srandy. Aby se to tu nezměnilo v peklo. :-) Editováno: 1. Duben 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2015 (editace) Už koukám, jak dlouho se tam letí :D Rezervuju 4 letenky.....Motos, Pancho, Kokta a já U toho Motose si nejsem stopro jistej, jestli ho vezmeme, mohlo by se lehce stát, že vyžere celej stůl a my si tu večeři už nebudeme moci tolik užít Navíc mám obavy, že je schopen v hladu sebrat porci masa i Kimovi z talíře a to by mohlo bejt nebezpečné..... Editováno: 1. Duben 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Duben 2015 Sdílet Vloženo 1. Duben 2015 Tak hlavně, abych jim nevyžral zásoby na 10 let dopředu.[emoji33] [emoji23] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 1. Duben 2015 Sdílet Vloženo 1. Duben 2015 (editace) Panove ja mel ma O1 letni Bridgestone a nic lepsiho jsem nemel, vzorek 1mm nad carkou a presto jsem je dojel az za 4 roky (a jeste by daly, ale byly uz asi 8mi lety tak jsem to nechtel riskovat a jedna byla lepena - to jsem zjistil az kdyz se sundavaly z rafku). A i takhle sjety gumy drzely na suchu a za deste lip nez nove ContiEco Contact 2 na 02... a ze o2 je stabilnejsi a co vse okolo, tak teda nvm. Jinak Peetrrr o te akci na Jarove jsem slysel, okamzite jsem tam bezel a rikam si uf, stiham maj na zahrade jeste 10 rapidu. A ejhle prodejce mi rika ze uz maji gumy za super cenu vyprodaný, tak rikam jakto, vzdyt jim venku stoji tolik Rapidu a on rikal ze prej k tem gumam si zhruba 1/3 lidi Rapida zdarma nevzala. Nejvic prej brali radoby milionari, co prijeli z vesnice do praglu, nos nahoru, sacko nazdobeny jeste od pohrbu tchyne (kde jinde vzit tolik penez na 4 gumy v akci a k nim zdarma rapid). Je to skoda, to mi fakt uteklo. Ptal jsem se co s tema rapidama, kdyz jsou samotne neprodejne a udajne mely.jit na crash testy se Superbem3. Pry je Rapid pro Superba jak stret se zveri - retrievrem (jak vahou, tak rozmerem). A taky dodal, ze tyhle Rapidy spadly z linky, takze se da cekat spis vic reklamaci, nez pozitku z jizdy. Jo jinak april ;)y ale ty gumy na 01 a 02 myslim vazne. Bridgestone mile prekvapila. Editováno: 1. Duben 2015, autor: Radius 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2015 (editace) Motosman: Oni netuší, že bereš ty speciální prášky, po kterých jsi schopen sežrat pečenýho slona i s chobotem, dělat si přitom zálusk na smaženou žirafu a ještě pošilhávat levým okem po grilovaném hrochovi.... Editováno: 1. Duben 2015, autor: Clint 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky