kokta7 Vloženo 3. Duben 2015 Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 já to myslím tak, že to auto stojí dost peněz a dostaneš motor, kterej se dává do mbéček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Duben 2015 Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 (editace) Volva jsou drahý jako prase. Nejsou špatné, ale ty časy, kdy se říkalo o Volvu, že je jedno z nejbezpečnějších aut s plechama 3mm tlustejma jsou nenávratně pryč. plechy to má stejně slabé papírové jako oktávka. Když jsem ještě dělal v Práglu na výstavišti, tako kolega měl starý Volvo a při couvání strčil kufrem do korby multikáry, které si nevšiml. Koukal jsem z okna a multikára se pohnula. On si toho nevšiml a když přišel, řekl jsem mu, že má asi poškozenej kufr. Vyšli jsme ven a na autě neměl ani škrábnutí, to sem čuměl. Holt kdysi to ještě uměli udělat. Editováno: 3. Duben 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. Duben 2015 Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 Na co výhra. Stačilo v akci koupit banány. Zisk 1mld. Dnes jsem se byl zeptat, kdy mi dodají nového supa, když ho teď objednám. Tak prý určitě do srpna.[emoji23] Pak jsem se poptal na nějaké fičury a prej nic neví, že ještě neměli školení. Tak jsem nadhodil pár dotazů, ať maj co študovat. Jinak čelní sklo bude vyhřívané o5 drátky.[emoji20] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. Duben 2015 Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 Tak co čekáte od Volva made in China. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 Ty banány mi utekly....chtěl sem koupit deset beden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Duben 2015 Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 Pořádny kluci se ptají na nezávislé topení a ne na nějaký dráty v oku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 Já bych bral i ty dráty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Duben 2015 Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 (editace) áááá hele, první testovací zákazník, nonaštěstí z cizího krev neteče a tak je to vlastně jedno. Clinte: když kokta nejezdí na čaje těžko se sveze. Dráty mi taky neva, šéf je má u Forda a good. Editováno: 3. Duben 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Duben 2015 Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 (editace) Nová výběrovka MV: 88 ks automobilů osobních silničníchpolicejních s měřící a záznamovou technikou (policejních speciálů) včetně zaškolení.Vymezená část 1:Automobil osobní silničnípolicejní s měřící a záznamovou technikou (policejní speciál) o výkonu min. 130 kW - 85 ks 91 megaVymezená část 2:Automobil osobní silničnípolicejní s měřící a záznamovou technikou (policejní speciál) o výkonu min. 190 kW - 3 k už vím proč si Jiřík koupil ropu už neni pírat http://www.vestnikverejnychzakazek.cz/cs/Form/Display/574949 Editováno: 3. Duben 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 (editace) Sakra, chlapi, uvědomujete si, ze ještě pár stránek a máme 1000 stran! Kdo dá první příspěvek na 1000té stránce, má u mě 3 kofoly!!! Když ho dám já, platíte kofoly vy mě Editováno: 3. Duben 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. Duben 2015 Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 To chci vidět , jak dáš 20 kofol. Pak uvidíš naftu a bude ti špatně[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Duben 2015 Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 (editace) ČJ, platíte komu, čemu - mně 3.p. tedy ne mě, ale MNĚ. jak jde o kofoly, Clint zapomíná česky. Editováno: 3. Duben 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Duben 2015 Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 Sakra, chlapi, uvědomujete si, ze ještě pár stránek a máme 1000 stran! Kdo dá první příspěvek na 1000té stránce, má u mě 3 kofoly!!! Když ho dám já, platíte kofoly vy mě Hehe, na stránce č. 999 to zamknu a mám to v kapse. Takže chystej kofoly. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 ČJ, platíte komu, čemu - mně 3.p. tedy ne mě, ale MNĚ. jak jde o kofoly, Clint zapomíná česky. Zrovna ty mi povídej něco o pravopisu, když napíše Ruzyně s měkkým I (Ruzině) :D Viď Pawouku, to jsme se nasmáli, ono po Z se ty vyjmenovaná slova blbě pamatujou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. Duben 2015 Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 A co potom po F. Já jsem rád, když najdu nějaké pismenko.[emoji2] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Duben 2015 Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 (editace) To jsem fakt napsal? pokud ano, tak sklápím uši a držím hubu. Sem byl asi tak rozčílenej , že jsem měl mozkové zatmění . A že si nikdo polívčičku nepřihřál aby mě opravil nebo si rejpnul, za to by se styděla i moje 1 roční Rozárka. Ovšem "Mě a Mně" to taky není čím by ses měl vychvalovat. Tak a pokud si mě Pawouku zase za zády s Clintem pomlouval, už se nic nedozvíš a nechám si to až do hrobu. Editováno: 3. Duben 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Duben 2015 Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 Jo, napsal a vzhledem k tomu, že v Ruzyni bydlím, tak je to pro mě nepřehlédnutelné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Duben 2015 Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 Kokto: tady jsem to jen tak prolítl očima a to za co se u VW, Audi připlácí má Volvo už v základu, tak že jestli 6ti vál nebo 4 už je dnes stejně jedno a 1tubo+kompresor je furt lepší než 2,3 turba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Duben 2015 Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 T8 Twin Engine 2,0litrový řadový čtyřválec s plug-in hybridní technologií, já asi chytím výtlem. Spotřeba paliva, litrů na 100 km, mixed cycle, auto: 2,5 :D no to jedno není, nevím jestli si v tom někdy jel, ale 3.0 TDI 6 válcu je furt někde jinde, než tyhle motory.. a o 3.0 TFSI nemluvně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Duben 2015 Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 Jo ale ten čtyřvál má T8 s pluginem má 400 koní nebo kolik a 400Nm. a zrychlení 5,9, nevím kolik mají ti tvý 6ti vály přesně, ale 5,8s má 4,2 V8 TDI, tak že tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. Duben 2015 Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 Akorát zapomínáš, že není hybrid jako hybrid. A už vůbec netuším, jak je to měřené/spočítané. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Duben 2015 Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 Petře, akorát tyhle suv sou pomalý káry takže tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Duben 2015 Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 Ta spotřeba je čiré sci fi. Už by bylo načase zrušit současnou normu na měření spotřeby paliva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Duben 2015 Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 Vsak ja uz jsem starsi clovek, pro me uz je dulezitejsi bezpecnost a pohodli. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky