Pawouk Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Klasika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Jo jak pise Kokta, presne tak,a jeste nejlepe vosk dvakrat. jedna vrstva nechat zaschnout a druha. a po clay musis znovu umejt:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Motos to vystihl, nic jsem jeste nevypil, ale nejak tady tomu prestavam rozumet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Dal jsem lahvinku Irsai Oliver a k tomu taliánky dle návodu Kokty a Pancha a móc dobrý.[emoji23] [emoji106] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Hmm a ja tu susim hubu, mel jsem objednany od svagra vino z Moravy, karton, a on ho nechal doma. [emoji27] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 (editace) Jinak proto si mel tak zamotanej jazyk vyse, teda klavesnici, Silnej Irsai asi co? [emoji1] Editováno: 4. Duben 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 To bylo latinsky [emoji2] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Po 2 flaskach ja umim zase Guatemalsky [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Hola, cómo estás. Hablar con usted? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Petře, tys to nepoznal? Slavná to hláška z filmu Císařův pekař/Pekařův císař? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Samozrejme ze poznal. [emoji106] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 jIQong be' 'IH bISopnIS jIyajchu' Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 luHoHta kennyho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Chlapy já nepoznal, já tyhle český filmy nikdy neviděl. My s klintem koukáme jenom na azbuku. No my kalime ve sklípku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 kdopak vi co je to za jazyk?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Tchynin jazyk? [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Kokto kde, hned prijedu. Drz mi fleka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Ten ne, ten bývá ostřejší. Že by japonsky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Moc dlouhý... [emoji26] Petrrr: tak co ta Guatamalština? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Nene, to je jazyk Elfu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Motosi posli mi mi ty 2 flasky, psal jsem po 2 flaskach. Nejakou rychlopostou. Resp. Kuryrem. Mam tu jen pivo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Rum a vinooo. Držím! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Becher došel? Jsi říkal, že vám teče z kohoutku. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Tady se to rozjelo hoši, co jsem tu nebyl. Já provětrával laufy olovem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 To vykoupil hrad! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky