Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

To sice jo ale u u nas Becher je jako voda, sam si to napsal, vodu naopak musime draze kupovat v petkach a tak se v tom Becheru i koupem. Proto jsem tak mlady, krasny a uspesny. ☺

• Pozitivní 1
Vloženo

No v lednici jsem nasel lahev cyderu. Jeste jsem to pred tim nepil, no a po te lahvi uz dal ani pit nebudu, nevim co na tom lidi vidi. [emoji102]

Vloženo

Piráti- raní ptače dal doskáče koukejte stávat a projet ty vaše leštěnky. Já hlásím návrat domů z Německa a dneska to na eko jízdu nevypadá má svítit o sto šest.

• Pozitivní 1
Vloženo (editace)

Pawouk - a koukám že druhej největší spamer Baurak tu nebyl od 27. říjen 2011 - 08:37, to je jiná liga :kol-47:

Ráno na letnácích je to asi paráda co? :kol-28:

Aby kola byly kompletní tak jsem si koupil černé krytky šroubů, to sem to zase vytunil

Editováno: , autor: Hurikan88
Vloženo

Akorát jsem se probral z kómatu :-) Koukám venku sunshine, jen trochu chladno. Jsem celej den doma, tak jestli chce někdo přijet na kafe, na pokec, můžu. Nebo Lány ;-)

Vloženo (editace)

Motosi, to je přesně ten olej, co někde v autorizáku stojí 580-630 litr a někde jinde v autorizáku 300 korun..... ;)  Docela rozdíly....

Editováno: , autor: Clint
Vloženo (editace)

Pawouku, kdyby jsi chtěl benzín do o2 cmbi, co by jsi vybral. 1.4, 1.8, nebo 2.0tsi, jako nejspolehlivější motor a na jistotu.

14 dní město, pak dlouhá cesta.

Editováno: , autor: motosman
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...