Petrrr Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 To sice jo ale u u nas Becher je jako voda, sam si to napsal, vodu naopak musime draze kupovat v petkach a tak se v tom Becheru i koupem. Proto jsem tak mlady, krasny a uspesny. ☺ 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Olovo neni vubec ekologicky. Sam ma motor EU6 a pak tohle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Akorát ti málokdo rozumí..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Tak ještě 8 stránek a bude boj o kofoly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 No v lednici jsem nasel lahev cyderu. Jeste jsem to pred tim nepil, no a po te lahvi uz dal ani pit nebudu, nevim co na tom lidi vidi. [emoji102] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Na Tape to tezko uhlidam. Kazdopadne Motos jednu kofolu uz stejne ma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Tss, nějakých tisíc stránek, co to je? Dnes jsem se stal největším spamerem v historii tohoto fora. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 A jedinej kdo tam trochu zachranuje cest z klubu je jeste kokta. Dnes jsme to fakt flakali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 hosi je to http://cs.wikipedia.org/wiki/Klingon%C5%A1tina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Pawouk gratulace:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Jsem jako dzin, kde je chlast, tam se objevim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Piráti- raní ptače dal doskáče koukejte stávat a projet ty vaše leštěnky. Já hlásím návrat domů z Německa a dneska to na eko jízdu nevypadá má svítit o sto šest. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 (editace) Pawouk - a koukám že druhej největší spamer Baurak tu nebyl od 27. říjen 2011 - 08:37, to je jiná liga Ráno na letnácích je to asi paráda co? Aby kola byly kompletní tak jsem si koupil černé krytky šroubů, to sem to zase vytunil Editováno: 5. Duben 2015, autor: Hurikan88 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Akorát jsem se probral z kómatu :-) Koukám venku sunshine, jen trochu chladno. Jsem celej den doma, tak jestli chce někdo přijet na kafe, na pokec, můžu. Nebo Lány ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Já už jsem pod vlivem.[emoji39] Clinte co jsi lil do 1.8 za olej ? LL nebo ten na 15.000km Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Ten na 15 tis, 5W-30 od koncernu origo Vw Škoda 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 (editace) Motosi, to je přesně ten olej, co někde v autorizáku stojí 580-630 litr a někde jinde v autorizáku 300 korun..... Docela rozdíly.... Editováno: 5. Duben 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 (editace) si říkal že ti tam lili 5W-40 ne? takhle pančo skladuje rso. Editováno: 5. Duben 2015, autor: kokta7 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Díky. Mě spíš jde o normu 502/504. Vymýšlím novou konspirační teorii. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 http://m.autorevue.cz/policie-poprve-pouzila-v-akci-zastavovaci-pasy-moc-uspesna-nebyla/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Motosmane, tak na to jsem tedy zvědav. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Radius: něco pro tebe: 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 (editace) Pawouku, kdyby jsi chtěl benzín do o2 cmbi, co by jsi vybral. 1.4, 1.8, nebo 2.0tsi, jako nejspolehlivější motor a na jistotu. 14 dní město, pak dlouhá cesta. Editováno: 5. Duben 2015, autor: motosman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Tak poslušně hlásím že jsem doma cesta na letních byla naprosto v pohodě ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Motosi: ano synovec má možná pravdu, byla to 5W-40, už si to přesně nepamatuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky