motosman Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Tak jsem si to všechno přečetl a rovnou načal dalšího Olivera. Ještě že mám vše vyměněné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Jinak vedle jak jsem zaparkoval stala x5, v porovnani je X5 s Ram jako Superb a Citigo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Dovolili ti šáhnout na kliku jo? To dneska nebudeš moct usnout [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Motosi na to si budes muset vzit neco tvrdsiho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Dobre no, ja vedel ze mi to nikdo neuveri. Ale majitel ( nejspis) vysel z panelaku, chvili se koukal jak jsem to ocumoval, usmal se a sel pryc. Jinak je od Motose z Auta Outhlet Design na stredoceskych SPZ. Kapotu jsem mel temer na urovni krku. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Myslím, že jsme na tom všichni stejně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Kdepaaak, Clint uz je zoblika a ja s Rapidem a posledni modifikaci motoru s retizkem take. RAPID nezna problemy s motorem. Musi pac tam ted nebudu montovat tempomat aby mi za chvili odesel [emoji33] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Na jednu stranu jsem rád, ale na druhou stranu bych raději jezdil benzínem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 A na třetí stranu čekáš, co se objeví za průser na těchto motorech.[emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Jj, vse uz je dnes jen otazka casu. Neni to jako drive, jestli se neco objevi, ale je to o tom kdy se to objevi. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 (editace) pawouk: novej audi motor 3.0 TDI :D tak to se jim zase něco povedlo.. koukam, majitel to ani nedal do audiny rovnou do neorigo servisu... ty starší 3.0 TDI 180kw byly teda o dost lepší... Editováno: 5. Duben 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Nevím, kdo ví? Zatím jsou ty CRka dvoulitry prej bez vážnějších problémů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 To všechny nové motory.Díky neustálému zdokonalování těchto motorů se dospěje k momentu, kdy přestanou fungovat úplně. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 To je sen všech zelených ekologů a jiných pomatenců. Jen mě tak napadla konspirační teorie, nejsou oni infiltrovaní v konstrukčních odděleních výrobců automobilů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Tak takhle daleko jsem se nedostal. Moje je založena na tom, že problémy mají lidé, kteří jedou na krátký interval, nebo prodloužený 30 000km. Ti co jedou na LL a max 15000/1 rok, zatím, nevím - nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Ti budou taky v ........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Budu si dělat čárky. Zatím většina se tam vleze..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Cholera.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Tam píšou, že jezdili podle výrobce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Něco od soudruhů z Germánie o spotřebě oleje 1.8 TSI. Ještě že je u nás bordel, oni nesmí na foru dávat ani screeny z Etky, natož z TPI a dílenských příruček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 A další. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Hele moto nvm, nejdriv tu davas fotku jak je Huyndai vecnej a ze se ho nezbavis a pak tu 3 stranky (nejen ty), brecite, ze grupa VV neumi udelat benzin. Usporadej si myslenky . Taky bych radsi turbo a 100kw ale nejsem tak bohatej, abych s tim pak furt jezdil po servisech. Az ti Skodovku budou 1x mesicne vykradat a pak ji lohnou uplme, tak si taky budes rikat, ze Hyundai lepsi nez ten neustaly strach z kradeze. Co nemam Oktavky, tak se mi spi klidne. Vcera jsem jezdil s Peugeotem 307 SW, je mu asi 10 let ma nalitano 81tis a 1.6 HDI je krasne tiche, vibrace minimalni, fakt me zase to auto prekvapilo. Ani o3 neni tak ticha a kultivovana. A co vic, aktualni spotreba ukazuje SPRAVNE aktualni spotrebu MOTORU, takze bez kvaltu to ukazuje SPRAVNE a nic neprepocitava na nejake pseudo kilometry. To uz by pak auto mohlo i na volnobeh pocitat ujete kilometry protože motor jede uplne stejne at s kvaltem nebo bez. Tata ma spotrebu 5.3 nafty, coz je luxus na tak velkou krávu. Jezdi i hodne mesto. Ja to auto protahnul na okreskach a spotrebu jsem mu na 40km stahnul na 5.2, prej dalky jezdi za 4.5. No az budu vybirat auto, tak asi kouknu i na pazouty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 (editace) proč má superb tolik plechu, to je strašný to leštit a pawouk se dost nudí @radius 1.6 HDI tiché? si spadnul z višně ne? asi ti natočím video debilnější motor sem nezažil, zlatá koncernová 1.6 TDI. Editováno: 5. Duben 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 tak to vypadá že skoro všichni dolejvaj co 1000km/ 1l oleje.. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Radius je určitě nějaký agent, který to tady má rozvrátit. Ale na nás nemá. My totiž nepotřebujeme znát spotřebu na motohodiny, nejsme totiž bagristé, či jiní strojníci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky