Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ani ne, autorizák a benzinka je vždy nejdražší. Na čerpačce kupuje olej jen milionář, nebo zoufalec, co nutně potřebuje dolít olej. A toho oni využívají.

• Pozitivní 2
Vloženo

No zavodni olej pro zavodnika do nezavodniho auta. [emoji2]

Ale vime jak to Pancho mysli, jen to nej pro sve auto.

Ja si jinak myslim ze kdyby se vzalo RS jedno jestli O2 nebo 3 a zajelo 10 okruhu pod plnym zatizenim ( co jezdi prave zavodni auta) tak by mel rychly pohreb. [emoji1]

• Pozitivní 1
Vloženo (editace)

Ale pozor, v Autokelly (dle dotazu přímo v Shell se jedná o originální oleje s jasným původem) je cena uplně jiná, dražší jak ve škodovce. Není vám podezřelé, že za cenu 5 litrů jinde koupíte tady něco přes jeden litr???  Neměli by mít zájem prodat a mít ceny jako ostatní?  Sorry ale ty rozdíly jsou opravu obrovské, netvrďte mi, že za 700 korun koupíte 5 litrů stejně kvalitního oleje jinde....(viz můj předchozí příspěvek)

Vám se to opravdu zdá v pořádku??? Mě ne.

http://www.autokelly.cz/#|D4PEYuFvu78Q6OtXbLUvhjsGaiTcBW7AJku+MvE8U3XM5c3KNQ6SxcVG3UP8t8M8G60vpoOzhsg+3pcnMN+O9D+74hmZ/iOPVzE4kXJMbqR31mypxYEkyzQfPRQJucSulcQgWDHkLEQyvw9YSkIAWVAbNjwECmd8QQEeADUvPVO/SkjVgJh1ybMu6B24oLG6eXl7xpwK0gtZDP2j7j8kn+l2gpyPASHkGH/asBVgk9I=

Editováno: , autor: Clint
Vloženo

ale vydrzelo,motor by to dal,ale brzdy ne,ono kdyz jedes po nemecke  240 hod a pul,tak to je take zahul,a pokud to vyjde  tak ten okruh si v lete vyzkousim sam  a zrovna jeden z nejhorsich v evrope:)

Vloženo (editace)

protože autokelly je velkobchod(jenom s oc kartičkou tam máš 15% slevu nebo kolik).. největší odběratelé mají klidně 50% slevu, klasika.... takže cc díly mají odběr, tak prostě mají velkou slevu nic víc. prostě bussiness, ty jako koncovy zákazník pak kulíš očima, protože jak je vidno tak v tom nežiješ.

já taky nakoupím notas třeba o 30% levněji než je na alze.....

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo (editace)

Tohle není 50%, spočítej si to ....to je podstatně víc.

Ono to bude totiž stejné jako s Castrolem.....polskej šmejd a origo. Ten originál totiž má jiné parametry a pozná se od pohledu....(jakási perleť nebo fosforeskování) Motosman to dobře ví. Bavili jsme se o tom na srazu.

Už před třemi roky jsem byl osobně v Castrol oficiální zastoupení a o polském oleji vědí, bohužel nejsou schopni prodeji zabránit. Podle chem. rozborů jim chybí různé aditiva.

Vloženo (editace)

Presne Pawouku, Clint to moc zere a veri moc konspiracim, at uz USA nebo polskeho oleje. Uz se to tu resilo. Znamy kupuje Castrol Edge Profesional do servisu v sudech 50 litru zaplombovanych za 200KC/litr. Znamy co dela v Auto kelly mi ho prodava pres sit jejich slev pro velke zakazniky v 5ti litrovem baleni take za 200 litr s tim ze Auto kelly odebira jen a pouze primo od Castrolu, tak ze s urban story o polskych olejich nebo olejich dvojake jakosti nebo dokonce falzech uz me unavuji. Roznasi ty keci lidi co jezdi do autorizaku a jsou presvedceni ze pouze ten olej za 800 litr v AS je jedinej original a ostatni neni mozne, pak ty bachorky roznaseji samotni AS aby neprichazeli o kseft i kdyz u Forda se ten samej olej treba prodava Clinte za 300 litr s DPH. Atd. Uz to sem daval sam Pawouk mazivostni prirucku tak doporucuji celou precist ( i kdyz je toho hodne) a pak clovek pochopi jak vyroba oleju funguje atd. . Pokud ovsem nekdo chce podporovat zlodeje a davat 800 za litr at si dava, ale at si nejake nepodlozene reci necha pro sebe. Tim to myslim vseobecne.

Jeste doplnim: kdyz znamy s malym servisem muze mit pri jeho odberu nakupku 200 litr. Za kolik ho asi nakupuji AS s mnohem vetsim odberem. Za 100 kc litr?

Editováno: , autor: Petrrr
Vloženo (editace)

klinte to je obchod. 50% sem nadhodil. jak mám vědět jaky má castrol,shell marže. asi kurva velky, když si to muže dovolit  a jít s cenou dolu ;)

autorizák longlife castrol prodáva za cca 2700kč(viděl sem fakturu pro nějakou pražskou firmu, za 4000kč, prostě je natáhli), prostě obchod nic víc... žijou z toho. pak přijde Petr z Karlovych varu a donese si svuj olej a autorizák zkrachuje!

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

ale mužeš, acea je stejná... kamarád to leje i do toho novější tsička rs co má ozák a furt ok.

to je  ale tohle ma   VW501 01,505 00 a ja bych tam mel mit  LL  i podle VIN,  prej ten motor ma jinak honovane valce a jine nez LL tam nemuzou bejt,ale procetl sem hodne foru a do toho motoru co mam ja to tam dava hodne lidi,a i znam jednoho s tim jezdi zavody s tim motorem a olejem a vse je ok

Vloženo (editace)

No hele ať si tam Petrrr leje třeba levnej fritovací olej, hlavně, že to bude mít napsáno šmejd in USA na obalu (možná ještě s fotkou opice), ale já si raději připlatím, 400 za litr není zas tolik moc. 800 jako chtějí jinde jim samozřejmě nedám, chce to vybrat servis.

Vloženo

Ja si radsi olej koupim  kde mam slevu,daval sem driv  shell helix 5w40 a stalo mne 5l  980kc,a menil po 10t km,je to stejna kvalita co koupis v SA,a jak rikal znamej co dela i motory a je to muj nazor,dneska sou vsechny oleje v dobry kvalite a lepsi je dat i horsi  ale vymenit  po 10t km nez lepsi  a menit po 30t km a kterej stejne uz po 14t nema ty mazaci schopnosti  co by mel mit

Vloženo (editace)

No otázka, zda se tomu dá věřit, je to jen článek....ale díky za snahu o vyhledání faktů  ;)

Je to vůbec možné takové cenové rozdíly??? Za stejnou kvalitu? Pochopil bych pár stovek....Problém je, že když si přivezu svůj olej, tak mě ze servisu vyrazej. A nedají záznam o výměně a jsem nahranej se zárukou samozřejmě.

Vloženo

Clinte ano nasel si servis kde uz treba dostali rozum. A pak s tebou nezbyva nez souhlasit. To je ovsem vyjimka. Popsal jsem zkusenost kterou mam ja a nic proti tobe. Jen proste obdobne nazory co mas ty ctu napric forem i od lidi co v AS delaji mechaniky. Viz. SURI apod. Nic proti Tobe. Psal jsem vseobecne.

Vloženo

Ten chlap není zaměstnanec olejářských firem. A rozumí tomu. Určitě je věrohodnější, než nějaké urban legendy a kecy různých chytrolínů v sevisech a bůhví kde.

Vloženo (editace)

Ano to je ta proslula mazivostni Pawoukova prucka resp jen jeden bod. Clinte kdyby to bylo jak pises a ve velkem by existoval problem falesnych oleju z polska a nevim co, myslis ze bx Skoda povolila za jistych pravidel tahat vlastni zaplombovany olej do servisu?

Znamej rikal ze kdyz LL prisli stal litr i pres tisic korun v AS.

Kde si sebral ze te vyrazi a nedaj zaznam o vymene, obcas mi prijde ze sem nechodis a nebo si pamatujes jen same voloviny. Je k tomu vydane patricne TPI co sem Pawouk x krat daval. Ja osobne jsem si vlastni olej donesl do AS a nemeli s tim sebemensi problem. Servisku potvrdili a vse probehlo ok, dokonce mi ani do servisky zadny zaznam o vlastnim oleji nedali. O5 urban story, kterou nevim kde si vzal.

Editováno: , autor: Petrrr
Vloženo (editace)

Právě kdybych ty informace neměl přímo od bratrance ze Škodovky....ale přece by nekecal.

Petrrr: právě že nedovolej, u nás už nikde. Šlo to dříve, ale prej mají nové instrukce. Prostě tvůj vlastní olej ti nevezmou a můžeš tam mít třeba 5 plomb.

zeptáme se Motose, minule to řešil....

Vloženo

Beru z5 pokud mas takovou zkusenost Ja byl pred 3/4 rokem a pokud se neco zmenilo, nevim. Pak by muselo byt vydane nove TPI a dokud ho neuvidim neuverim. Pawouku vis o tom neco?

Vloženo

No hlavně si nedovedu představit, že by Castrol připustil prodej nějakého špatného Polského oleje a při nějakém problému by říkal, že ten olej nezná a je to padělek. I když je pravda, že si dokážu představit padělek u nějakého nového internetového prodejce, který by např udělal mix obyč. oleje s LL a obaly přelepil a prodával vše jako LL. A pal zmizel.

Vloženo

Dobre motosi, ale kdyz uz i tak to internetove obchody prodavaji za 200 litr myslis ze by se to nekomu vyplatilo? Nekde resit par litru a mixovat.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...