Pawlisko Vloženo 13. Březen 2015 Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 Tu 3D nálepku mám taky na volantě a ačkoli je menší, tak pokud to nalepíš dobře, tak ty kraje ničemu nevadí, ani si toho pomalu nevšimneš. Je zbytečný to kutit dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Březen 2015 Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 To bylo na mě? Já už na volantu mám taky, mluvil jsem o logu na klíči, to se mi zdá že bude menší a pod ním je to nejspíš kovové, takže se tady psalo o tom, pod to dát černé lepidlo a pak to až nalepit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Březen 2015 Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 Stringo na alixpressu uz koupíš i starý rozměr, mam obednano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 13. Březen 2015 Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 Aha, omlouvám se, myslel jsem, že je myšleno na volant. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Březen 2015 Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 no hoď potom fotku jozzi (nejlépe jestli máš teď ten menší, tak rozdíl a odkaz na aliexpres Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 13. Březen 2015 Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 Ten malý ani nedavej je to děs, musí mít 14 mm k mému překvapení to není samolepka ale normal hlinik znak nebo tak něco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Březen 2015 Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 hoď tedy odkaz na ten aliexpres třeba do SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítězslav Rauch Vloženo 13. Březen 2015 Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 Tak tam dej vyhledávat "logo skoda" a vyjede ti toho kupa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 13. Březen 2015 Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 Já to bral z bazose sice dražší ale hned Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 Doporučuji sedi perfektně hlinikove .. parada http://auto.bazos.cz/inzerat/46181326/Znak-Skoda-nove-logo-do-vystrelovaciho-klice.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 Budu je objednavat u cinana, mam toho vzit vic? Dan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 Tak objednano, cena bude cca 25-30Kc. D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 Objednal jsi jich teda vic? Budes to posilat v obalce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 Jasne, nevim kolik stoji obyc obalka ... ted hledam, 13Kc posta + za obalku. D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 Tak pokud to budou ty hlinikove a budou mit spravny prumer, tak bych si 2 vzal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurvajs2 Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 Já bych si také 2 vzal :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 Já když mi někdo pošle konkrétní odkaz, tak je můžu případně objednat, budu objednávat stejně LEDky, tak to vezmu k tomu, ale potřebuju odkaz, já to hledal a je tam toho mraky, ale nic moc info o nich tam není... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 Jsou tam toho fakt mraky. Tak treba tady. 10pcs SKODA Car logo Auto Key Fob Emblem key Shell decal Badge Radio button Sticker for Octavia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 díky, na ty jsem koukal zrovna myslím... tak dejte vědět do SZ kdo by je chtěl případně, já to objednám někdy v polovině měsíce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 Tak uz je mam v ruce, kdo ma zajem at pise SZ, idelani by bylo aby to vzal nekdo spolehlivy ( trebas Alessi ) na sraz a rozprodal to tam ... Ja bohuzel nikde cestovat nemuzu, rodinka ze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 Vecer udelam inzerat v bazaru asi ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 http://forum.skodahome.cz/classifieds/item/11417-nov%C3%A9-logo-do-kl%C3%AD%C4%8D%C5%AF-kvalitn%C3%AD-hlin%C3%ADk/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tibos Vloženo 15. leden 2016 Sdílet Vloženo 15. leden 2016 Čo hovoríte na takéto niečo? http://auto.bazar.sk/16268437-nove-skoda-logo-znak-do-volantu-octavia2-superb-2 Dá sa staré logo jednoducho vybrať a dať tam nové? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 15. leden 2016 Sdílet Vloženo 15. leden 2016 Myslim ze se musis rozmontovat airbag Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 16. leden 2016 Sdílet Vloženo 16. leden 2016 To se mi libi. kdovi jestli by to poslal i do ČR . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.