Ihnaja Vloženo 18. Červenec 2013 Vloženo 18. Červenec 2013 Dobry den,koupil jsem auto od soukromníka před 9 měsíci. Dnes mi odešel celý motor a alternátor.... Slyšel jsem,že na taková auta je státem daná záruka , je to pravda? A popřípadě jak dlouhá je Citovat
Luďa Vloženo 18. Červenec 2013 Vloženo 18. Červenec 2013 Záruka je, ale jen na skrytý vady vo kterejch ti nic neřekl a ty musíš prokázat, žes je nezpůsobils špatným používáním. Třeba tím, žes dal jinej než předepsanej olej, nebo ho neměl vůbec. Pokud se nepletu, tak by to mělo bejt 6 měsíců. Ale bez smlouvy je těžký adit bo netušíme cos podepsal. Taky de o to kolik auto mělo najeto a kolik má teď. Třeba altík podléhá opotřebení- stejně jako pneu. Taky je nemůžeš za 9 měsíců reklamovat že nemaj vzorek, ikdyž je záruka 2 roky. Citovat
Ihnaja Vloženo 18. Červenec 2013 Autor Vloženo 18. Červenec 2013 Řekněme to tak,je tam psáno stav je popsán v záznamu o technickém stavu.,... Nicméně jsme zjistily,že auto bylo přetočeno jako tachometr a předtím to bylo firemní auto,potom to vzal muj prodejce a za pulroku prodal... Už jsem na internetu zjišťoval,že se jedná o chlápka co ty auta dává do kupy a potom draze prodává Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.