Přejít na obsah

AMUNDSEN+ za STREAM - zapojení

majo111

Doporučené příspěvky

Zdravim,

vcera som nahodil do svojej Octavie 2, model.rok 2008 nove autoradio Amundsen+ a zistil som, ze to nieje take jednoduche. Ovladanie na volante nereaguje na radio, mam predne aj zadne parkovacie senzory, ani tie nezobrazuje na radiu no a ani ovladanie klimatizacie. Radio ma v sebe bluetooth a chlapik predomnou co ho mal, mi ukazoval ako sa da streamovat hudba z telefonu cez bluetooth, no mne to nefunguje. Funguje akurat to, ze ked sparujem iphone s Shoda_UHV tak na Maxidote mozem ovladat telefon, ale na radiu nie. 

Vie mi niekto poradit ako odstranit tieto chyby? Najviac ma stvu tie parkovacie senzory a ten volant. Viem, ze potrebujem vymenit RJ senzorov a inac prepojit gateway, ale ktoru jednotku potrebujem a ako spravne prepojit ten gateway? Vopred dakujem ochotnemu cloveku, ktory mal taky isty problem a poradi. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...