Svajcik Vloženo 18. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2013 Zdar chlapi, potřeboval bych poradit, jak člověk pozná špatný vstřik nebo jestli je tu někdo tak dobrý, že by mě rovnou řekl, jaké mají být hodnoty v bloku měřených hodnot. Vlastním totiž originální VAC-COM diagnostiku, tak bych si to napíchl. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svajcik Vloženo 18. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 18. Červenec 2013 Jedná se o motor 1.9 TDI 96 kW rok 2003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roy Jones jr. Vloženo 2. Září 2013 Sdílet Vloženo 2. Září 2013 Myslím,že od -2 do +2 je to v pohodě. Nebo je vymontuj a nech si je proměřit..dělají to třeba Bosch Černík Plzen,ale 500 za kus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 6. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2013 ahoj Svajcik prosim te co ti motor dela (chova se) ze zjistujes spatnej vstrik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 10. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2013 jinak ve vag-comu v bloku hodnot motoru cislo kanalu 23 jsou prepady vstriku je to tak nebo se pletu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy20 Vloženo 10. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2013 Jen doplním, že jsem si na 1.9TDI 96kw 12/2004 (2005 koncern) nechával repasovat všechny vstřiky a stálo to 20 ÷ 25000,- (nepamatuji se přesně). A ještě se ke mě dostala informace, že pokud je vhodná příležitost (např 3/4 vstřiků vadné) je dobré je nechat repasovat všechny. Nejsem ale tak zdatný mechanik, takže toto berte s rezervou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuperBob Vloženo 27. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2013 Mě auto na neutral vibrovalo (houpali občas otačky a auto se pohupovalo) když jsem stál třeba na červené.Servisák mi to proměřil (hodnoty chybné bohužel nevím) a zjistil vadu na třetím vstřiku. Nechal jsem repasovat pouze jeden vstřik, cena 4.000kč a nemám s tím od té doby problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.