Petr 1.9 TDi Vloženo 18. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2013 (editace) Dobrý den, dne 18.7.2013 v Praze na Černém Mostě mi byla ukradena Škoda Octavia 1.9TDI r.v.2007 šedé metalízi, najeto 97tis.km, spz:4E72330, VIN:TMBCS61Z688020502. Výbava vozu:Automatická dvouzonová klimatizace,tempomat,parkovací senzory na zadním nárazníku. Poznávací znamení vozu:litá kola od škodovky, poškrábaný přední nárazník na pravé straně,trochu odřený zadní nárazník,držák SPZ nese popis : WWW.AUTO77BRNO.CZ. Za nález a nahlášení na POLICII Čr. dám 20tis.Kč. Můj kontakt :724945477, petr.castek@email.cz Editováno: 4. Srpen 2013, autor: Petr 1.9 TDi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas Krska Vloženo 19. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2013 Tak to je mi líto.... Jáke bylo zabezpečení? Jak se k tomu stáví Policie ČR mají alespoň snahu? projít kamery atd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr 1.9 TDi Vloženo 19. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2013 Zabezpečení pouze z výroby. Na policii hrozný ,čekal jsem asi hodinu a další hodinu to se mnou sepisovali. Kamery tam asi nikde nejsou,bylo to na nehlídanem parkovišti u metra stanice- rajská zahrada.Auto ukradli za bílého dne a nebyl jsem sám přišel tam ještě jeden pán kterýmu ukradli stejný model Octavie na tomtéž místě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas Krska Vloženo 19. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2013 ještě bych projel okolí, parkoviště u makra, ikea, globus, a kolem panelaku.... je tam toho hodne. budou podle mě čekat jestli tam nebyla neaka gps. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr 1.9 TDi Vloženo 31. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 31. Červenec 2013 Mám nepotvrzenou zprávu ,že auto je možná v Chorvatsku :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 31. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2013 az takhle jo ? ....... a jak si to zjistil ? kradez na objednavku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 5. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2013 Treba ti ho po dovoleny vrati (spatnej vtip ja vim) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2013 tak nasedej do jiného auta a udělej si špatnej vylet.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr 1.9 TDi Vloženo 20. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 20. Srpen 2013 Přišla mi SMS od čísla z předvolačkou Bosna-Hercegovina že auto je v Chorvatsku,číslo je už ,ale nedostupný. Jsou to kurvy, obyčejnej člověk šetří aby si mohl koupit jetou octávku protože na novou nemá a pak mu ji ukradnou. A krade se čím dál víc auta ,motorky a kupa dalších věcí a naše slavná policie jen přihlíží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas Krska Vloženo 20. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2013 policie se k sms a tel niak nestaví? nedokážou to dohledat? když to dokáže 112 dohledat hned proč policie v takových případech nic nedělá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 21. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 Ty vo*e, tak to je opravdu neuvěřitelné!!! Jak píše Tomas, sakra, vždyť nemůže být těžké zjistit, kde byl telefon naposledy přihlášen.. Jenže to by se u nich musel někdo snažit a ne čekat až to rozeberou, aby už najít nešlo a měli to pak bez práce... Měl si alespoň nějakou lepší pojistku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 21. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 ideální by bylo kdyby PČR předala informace chorvatské policii, kteří by si na oktávky posvítili...to by snad neměl bejt problém;) jenže jsou to lamy líný u nás...moc dobře to vím, když mi ukradli v Praze oktu...říkám...na každý křižovatce a dálnici máte kamery...aspoň by bylo vidět jakým jela směrem...... nenen to není tak jednoduché blablabla 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr 1.9 TDi Vloženo 21. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 Policajti mi řekli že je to blbost že prý podle nich není možný aby se auto dostalo do Chorvatska když jsou s tom jejich slavnym schengenský prostoru. Neměl jsem to vůbec pojištěný a měl jsem ji jen rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas Krska Vloženo 22. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 Škoda mluvit, jak říkáte, protstě když se nikomu nechce tak to hledat nebude.....jo to kdyby to bylo policisty známého tak to už je to jiná a kamery projížděj do aleluja. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 25. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2013 (editace) Já se k tomu stavím tak, že se mi zdá více než podivné, aby takováto informace přišla z bosńáckoho čísla. Ptám se, proč ta informace přišla? kdo na tom má zájem? a hlavně kde vzal tvoje tel číslo(i když to není nemožné, ale komplikované)? Je to prostě více než podivné a málo důvěryhodné i když né nemožné! Editováno: 25. Srpen 2013, autor: dick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikyviky Vloženo 30. Září 2013 Sdílet Vloženo 30. Září 2013 takhle to v byvalé juguslávii nefunguje , jedině zajet tam , nejlip z najkým známy co je puvodem z jugoslavie , at se domluvý , počítat z uplatky pro tamní fizloně , nic nenormálního klasika , a snad budou mít štěstí a auto najdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.